časť 100 -The End

6.9K 484 133
                                    

Harry

Ignoroval som, ako na mňa kričala, iba rýchlimi krokmi som sa náhlil k autu. V mojom vnútri to vrelo. Doslova vrelo. Ako sa len opovážil? Ako sa ten hajzel len opovážil na ňu položiť ruku?! Na moju Sam?!

"Harry!" kričala na mňa a jej hlas bol stále bližšie a bližšie. Naštvane som som zastavil a otočil som sa, čo spôsobilo, že narazila do mojej hrude.

"Nemala by si bežať, Sam." zavrčal som. Bol som naozaj naštvaný.

"Nechoď tam Harry. Prosím." Hovorila zúfalo a ja som sa zamračil ešte viac.

"Udrel ťa." sykol som pomedzi zuby.

"Prosím.. keď tam pôjdeš, iba to všetko zhoršíš." vykríkla znova zúfalo a ja som sa zamračil.

"Čo mám akože zhoršiť? On sa ťa už nikdy nedotkne, rozumela si? Ešte aj keď si tehotná?!" vykríkol som a ja a rozhodil dom rukami. Znova vo mne skypel hnev. Skúsim by sa jej ešte raz dotknúť a neprežil by to. Vlastne, on to neprežije už dnes!

"Ublíži nám Harry, prosím!" zakričala na mňa, keď som pokračoval ďalej v ceste. Okamžite som zastal a pozrel som sa na jej uplakanú tvár. Moje srdce prudko udieralo do mojej hrude. Jej telo sa chvelo a prudko sa trhalo pod nápormi plaču a vzlykov, keď som k nej prišiel. Okamžite som si ju stiahol do náručia a silno tisol k sebe.

"Ten úbožiak sa ťa už nikdy nedotkne, jasné?" šepkal som jej do ucha a nechal som sa silno zvierať jej rukami, ktoré mala obmotané okolo pása.

"Nechcem sa k nemu vrátiť." plakala.

"Nemusíš. Nemusíš byť s ním." hovoril som a snažil som sa aspoň pre teraz nemyslieť nad toho hajzla.

"Musím." šepla a ja som sa zamračil. Slabo som ju od seba odtisol a pozrel som sa do jej uplakaných očí.

"Nedovolím, aby si sa k nemu vrátila."

"Ja musím Harry. Musím! Povedal, že keď nebudem s ním ale s tebou, ublíži nášmu dieťatku. On to spraví Harry. Nemôžem to dovoliť." Plakala a krútila hlavou. Neveriaco som pootvoril pery a začal som rýchlejšie dýchať.

"Čo?" rýchlo sklopila pohľad a ustúpila. Stále som na ňu hľadel a čakal som, kedy povie, že to nie je pravda, no ona bola ticho. Ten zkurvysyn sa jej vyhrážal, že ak nebude s ním, ublíži môjmu dieťaťu? Nášmu?!

"Skončil!" precedil som pomedzi zuby a ako už po niekoľký krát som sa otočil na odchod. Znovu ma dobehla a chytila ma za ruku.

"Harry.."

"Ublížil ti Sam! Zabijem ho." už som mierne kričal,

"nechcem, aby ti ublížil." smrkla.

"Nič sa mi nestane. Teba odveziem k nám a.. s ním si to vybavím." povedal som rázne, keď som ju nasilu posadil do auta. Nasadol som si k nej do auta a prudko som vyštartoval. Celé moje telo sa triaslo od nervov. Už som sa nemohol dočkať, kedy tomu kokotovi rozbijem hubu!

Auto som zastavil pred vchodom bytovky a čakal som, pokým vystúpi.

"Harry nemal by..."

"Vystúp, Samantha!" povedal som naštvaným hlasom a hľadela som pred seba. Z kabátu som vytiahol kľúče a podal som jej ich. Počul som jej hlboký povzdych a následne zabuchnutie dvier. Okamžite som prudko vyštartoval a mieril som do bytu, kde som dnes vyzdvihol Sam. Volant som doslova drtil v rukách a pedál som držal na podlahe. Ten kretén sa zajtrajška nedožie, o to sa postarám.

Gumy na mojom aute zapišťali, keď som zabrzdil. Neobťažoval som sa zaparkovaním auta. Jednoducho som vybehol von z auta a mieril som si to rovno do toho skurveného bytu. Prúdil sa vo mne neskutočný hnev, keď som len pomyslel na to, že ten hajzel ju tu držal proti jej vôli. Že nás musela klamať a že musela byť odo mňa. No on sa zbadá.

Teach Me To Love...Again {2nd series}Where stories live. Discover now