75. časť ...Toto mi nerob

5.2K 288 31
                                    

Moje oči splašene behali po prázdnej izbe. Môj mozog nejako nedokázal prijať fakt, že tu Samantha nie je. To otvorene okno.

"Kurva." sykol som a rýchlo som prišiel ku dverám. Boli ešte stále zamknuté. Rýchlim pochybom som ich odomkol a otvoril. Vybehol som rozzúrene a popritom vyplašene na chodbu. Kam preboha mohla ísť.

"Sam nie je v izbe!" zakričal som zo schodisla a všetci sa z obývačky rozutekali ku mne.

"Akoto že nie je!" povedal splašeným hlasom Niall a utekal hore schodmi do jej izby. Bežal tam aj Zayn a ostatní zostali so mnou dole. Nervózne som si kusol dolnú peru a zrýchlene som dýchal.

"Kurva, ona tam nie je!‚ zahrešil Niall. Všetkých nas to naozaj prekvapilo. Niall taký nie je. Sledoval som ho, ako rýchlo bežal dolu schodmi ku dverám.

"Niall kam ideš?" spýtala sa Tess.

"Musím ju najsť do pekla. Veď sa len tak vyparila!" hovoril roztraseným hlasom. Ja som na tom nebol inak. Bol som na ňu nahnevaný, no popri tom som sa neskutočne bál. Bez rozmýšľania som utekal za ním. Musím ju najsť. Čo ak sa jej niečo stane?

"Idem aj ja." povedala El.

"Nie, pôjdem len ja s Niallom. Vy čakajte tu, ak by sa vrátila!" povedal som a zamračil som sa na nich, aby nikoho ani nenapadlo odporovať.

"Ešte idem aj ja." povedal Zayn. Iba som s povzdychom prikývol. Všetci traja sme opustili vilu.

"Kde do pekla môže byť?" povedal nahlas Zayn.

"Kurva keby som to vedel, tak ju nejdeme hladať!" vyletel som naňho, ako sme nastupovali do auta.

"Zavolam jej." povedal Niall. Chvíľku sme ešte čakali v aute, no Sam ani po piatom telefonáte nezdvihla.

"To sa mi snáď len sníva." povedal naštvane Niall a my sme vyrazili. Nervózne som si hryzol spodnú peru a môj dych bol nepravidelný. Toto nemôže byť pravda. Toto musí byť iba nejaký skurvene zlý sen.

"Ak s tým ma niečo Ryan, prisahám bohu že ho tento krát skutočne zabijem." zavrčal som pomedzi zrýchlený dych.

"To ti pomôžem." pridal sa aj Niall a ja som sa už iba sústredil na šoférovanie a sledovanie tmavých ulíc, či ju niekde neuvidím.

Sam

"Kde vlastne teraz bývaš?" opýtala som sa, keď nám barman nalial druhý pohário vodky.

"U tety." povedal a kopol do seba svoj pokárik. Iba som chápavo prikývla a urobila som to isté.

"Sam?" opýtal sa a ja som sa naňho pozrela. "Mám ťa rád a... Ja ti len chcem povedať že som klamal." povedal a sklopil zrak.

"V čom?" nechápala som. Mierne som sa zamračila a hľadela som mu do tváre.

"Styles ťa nebil. Prepáč mi to naozaj. Len som bol naňho nasratý a chcel som ho vyprovokovať." povedal a ja som sa zarazila. To mi hovorí až teraz? Keď som sa nad tým celý deň trápila.

"To mi hovoríš až teraz?" opýtala som sa zarazene.

"Prepác mi to. Nechvem aby si sa na mňa hnevala naozaj. Ale aj tak si myslím, že on nie je jednoducho pre teba dobrý. Más na viac." povedal a ja som naňho zarazene pozrela. Odvrátila som zrak a napila som sa z pohárika, ktorý nám už barman stihol naliať.

"Prepáč mi to."

"Toto nebolo od teba pekné. Cítim sa hrozne." pokrútila som hlavou a vypila som aj jeho pohárik s odpornou priesvitnou tekutinou.

Teach Me To Love...Again {2nd series}Where stories live. Discover now