74. časť ...Staré časy

5.2K 274 21
                                    

Zvyšok dňa som do svojej izby nikoho nevpustila. Chcela som byť sama a popremýšľať nad tým. Neotvorila som, aj keď sa ku mne pokúšal dostať Niall asi desať krát, potom Zayn, Eleanor, Tess aj Bayle. A už vôbec som nevpustila Harryho. Mala som z neho taký zvláštny pocit. Nevedela som, čomu mám veriť. Vidím, ako akú ma ku mne Harry náklonnosť a má ma možno rád, no... Dokázal by ma udrieť? Aj keď tak nevyzerá a nespráva sa tak ku mne, nemusí byť taky v skutočnosti. Možno mi ubližoval, keď sme boli sami. A možno mi neubližoval vôbec a Ryan si to vymyslel. Ale prečo by mi klamal? Je to môj dobrý kamarát. Všimla som si, že s Harrym medzi sebou niečo majú, no nechápem tomu, odkiaľ sa poznajú. Možno som ich niekedy zoznamovala. Alebo žeby sa hádali a nemali radi kvôli mne? Nechápem, prečo naňho Harry žiarlil. Síče sa ma pokúsil pobozkať, čomu som sa čudovala ale viem že ma ma rád ako kamarátku. Keby to bolo inak, povedal by mi to. Ryan je v takýchto veciach dosť otvorený.

Najhoršie na tom všetkom bolo, že som ani nevedela čo s ním je. V mobile jeho číslo nemám a neviem kde momentálne je. Možno ešte niečo vymyslím.

Harry

Celý čas čo sme prišli som sa s ňou pokúšal rozprávať, no ona ma nepustila ani do jej izby. Neskutočne sa modlím, aby mu neverila. Ako by mohla niečomu takému preboha veriť? Nikdy by som Sam neublížil, nech by som bol na ňu naštvaný akokoľvek. Nikdy by som neudrel ženu a Sam už určite nie.

Nevedel som, čo mám robiť. S nikým sa nechcela rozprávať. Nechcela si to dať aspoň vysvetliť. A to ma štvalo najviac.

"Zabijem toho hajzla." zavrčal som, keď k nám dole schádzal Niall a iba záporne a ľútostivo pokrútil hlavou.

"Naozaj jej povedal, že si ju bil?" povedala nechápavo Bayle a ja som si ani neuvedomoval, že je jeho rodina, keď som o ňom všetky tie veci rozprával.

"Ja sa s ním porozprávam." povedala a Zayn ju s miernym úsmevom objal okolo pliec. Tiež by som to spravil ale viem, aké by to bolo Zaynovi nepríjemné. Mne by to bolo tiež, keby len tak objímal moju Sam.

"Musíme ju nechať, nech si aspoň usporiada myšlienky. Nechcem ani pomyslieť na to, ako sa musí práve teraz cítiť." povedala smutne Dan. Ja som sa stále iba mračil. Ona tomu jednoducho nemôže uveriť. Je to neskutočný hajzel. Neviem čo tým chce ako dosiahnúť, ale ak si myslí, že mi tým ukradne Sam, je na veľkom omyle. Sam je len a len moja a nikoho iného!

Sam

Celý čas som premýšľala, čo budem robiť. Utápala som sa v otázkach, ktoré mi vírili hlavou. Zapla som si notebook, ktorý som mala vedľa postele a prihlásila som sa na Twitter. Zarazila som sa, keď som uvidela veľké množstvo followers a kopec správ a príspevkou na mojej nástenke. V niektorých mi nadávali, v niektorých sa zase pýtali či som v poriadku a v ďalších, že nám s Harrym držia palce. Rýchlo som klikla na správy. Práve teraz som na vzťah medzi mnou a Harrym nechcela myslieť.

Keď uz Ryana v mobile nemám, na twitter mu napísať snáď môžem.

@SamHoran

Ahoj Ryan. Nemám tvoje číslo, preto som ti napísala tu. Si v poriadku? Strašne ma mrzí, čo sa tam vonku stalo, dúfam že ti moc neublížil.

Odoslala som správu a s povzdychom som šla do kúpeľne. Stále som z hlavy nemohla vymazať predstavu, ako ma Harry mláti. Mne to k nemu ani nejde. Nevyzerá ako človek, ktorý by dokázal niekomu ublížiť. Ale dokázal ublížiť Ryanovi. No otázne je, či by dokázal ublížiť aj mne.

Rozhodla som si dať krátku sprchu. Myslela som si, že pod prúdom horúcej vodzňy sa to aspoň na chvíľku stratí, no mýlila som sa. Bolo to asi ešte horšie. Rýchlo som sa vysprchovala a obliekla som sa len do spodného prádla. Zvalila som sa na posteľ a znova som zapla ntb. Prekvapene som nadvihla obočie, keď som uvidela správu od Ryana.

Teach Me To Love...Again {2nd series}Where stories live. Discover now