70.časť ...Skutočnosť bolí

5.2K 293 29
                                    

Harry

Celú noc osm vôbec nespal. Ráno som sa zobudil veľmi skoro. Jednoducho som stále nemohol prestať myslieť na Sam. Dnes ju zoberiem do nášho bytu. Možno si spomenie. Možno budeme zase spolu. Ale stále je tam to slovíčko 'Možno'. No aj tak som bol neskutočne šťastný, že sa o tom s Dan porozprávali.Že chcela. Tak strašne mi chýba. Predstava, že by sme teraz mohli byť v našom byte, s tou otravou baxom, ktorého strašne zbožňuje. Je mi z toho na nič. Ubíja ma to. No musím byť silný. Musím byť pri nej a ona si spomenie. Áno, spomenie si!

Vyliezol som z postele a šiel som do kúpeľne. keď som sa vrátil, znova som sa do nej zvalil a do rúk som zobral mobil. Prezeral som si naše fotky, ktoré som pozeral aj včera, aj pred včerom a aj dni pred tým. Nemôžem si zvyknúť na to, že tu nie je so mnou. No nemôžem ju do toho tlačiť. Ako povedal doktor, ublížilo by jej to a to ja nechcem.

****

"Beriem ju k nám." povedal som potichu no popritom nadšene Niallovi, ktorý so mnou a s Louisom už sedel v kuchyni. Ostatní ešte spali.

Obaja sa na mňa vyorane pozreli a prestali jesť.

"Harry...ja si nemyslím, že to je dobrý nápad ona..."

"Ona to sama chcela." prerušil som Nialla.  Obaja sa zase tak divne na mňa pozreli.

"Ako že chcela? Harry my vieme že ti už chýba či po stránke ľúbostnej alebo sexuálnej, ale mal by si si uvedomiť, že ona nevie že máš s ňou byt. Mal by si sa ísť vyprazdniť." povedal Louis a ja som sa nad jeho poznámkou zasmial a pretočil som očami.

"Nie som nadržaný Louis..teda...no to sem nepatrí. Dan jej povedala všetko.." povedal som veselým hlasom. Bol som veselý. Bol som nadšený že so mnou ide.

"Všetko?" nadvihol obočie Niall.

"Všetko!" potvrdil som a usmial som sa.

"A...A ona. ako to prijala?" pýtal sa ďalej.

"tiež som bol z toho v šoku. Normálne sme sa rozprávali a ona sa spýtala, či je Bax náš. bol som z toho neskutočne prekvapený. Myslel som si, že si spomenula no potom mi povedala, že jej to povedala Dan. Všetko. A potom sa ma spýtala, či by som ju nevzal do nášho bytu." povedal som im skrátenú verziu toho, čo sa udialo. 

"To je super že to prijala takto. Asi jej aj pomáhajú sedenia s tým doktorom." Povedal zamyslene Niall a vtedy do kuchyne prišiel Zayn.

"Čaute. Idem po Bayle." povedal a uchmatol mi z taniera moje raňajky a zmizol.

"Idiot." zasičal som a šiel som si po niečo iné. 

"Dobré ráno.." počul som ten najsladší hlas, ktorý mohla takto ráno mať iba jedna osoba.

"Ahoj Horanováá!" zvrieskol na ňu Louis a ja som sa naňho škaredo pozrel.

"Nekrič na ňu ty idiot!" zavrčal som naňho a on sa na tom iba zasmial. Šla za Niallom a dala mu pusu na líce. Iba som na ňu žiadostivo pozeral. Ty sa toho nedočkáš idiot! 

Radšej som odvrátil zrak a ďalej som si pripravoval raňajky. 

Zrazu sa objavila vedľa mňa. Pozrel som sa na ňu a ona sa na mňa usmiala. 

"Máte...cereálie?" kusla si do pery a ja som ju celý čas pozoroval. Nech toto nerobí, lebo budem ako Louis hovoril naozaj nadržaný.

"Ehm.. áano jasné. tu!" ukázal som na skrinku oproti nej a vďačne sa na mňa usmiala. Ešte stále som sa rozplíval nad jej dokonalosťou. Keby som mohol hneď by som ju na tu linku vysadil a pobozkal...no nie je to možné. 

Teach Me To Love...Again {2nd series}Where stories live. Discover now