73. časť ...Násilník?

5.1K 294 50
                                    

Harry

Neveriaco aom hľadel na dvere, ktoré sa pred pár sekindami zavreli. Vstúpil do mňa neskutočný hnev a hneď som sa k nim rozbehol. No nedostal som sa k nim,'pretože ma zachytili Liamove ruky.

"Harry, čo chceš robiť? Nechoď tam." povedal vážnim hlasom a ja som ho naštvane od seba odsotil.

"Idem mu rozbiť tu skurvenú hubu! Čo si kurva myslí, že len tak príde a využije to, že si nepamätá, že ho nenávidí. Všetko zničí!" zakričal som a rukou som silno udrel do steny. Ignoroval som tú bolesť.

"To nemôžes spraviť Harry." znova ma zadržal.

"Ten skurvenec mi kradne dievča! Boh vie, čo jej narozpráva! Konečne nám to vychádzalo!" znova som zakričal no posledné slová ktoré som vypustil z úst mohli znieť až zúfalo.

"Harry, Liam má pravdu. Ona sa sama rozhodne." povedala Eleanor a ja som sa na ňu zamračil. Nechcel aom na ňu kričať, preto som radšej rýchlo vybehol von z vili. Nasadol som so auta a vyrazil som. Sám som nevedel kam, no musel som toho bastarda najsť. Nedovolím mu, aby mi Sam ukradol. Nemôže to spraviť, keď sme sa konečme zblížili. Nedovolím mu to.

Očami som behal po ulici, či náhodou ich dvoch nezazriem alebo aspoň jeho zasrané auto. Mal som neskutočné nervy. Ako mohla odísť s ním? Prečo si nepamätá, že to je idiot?

V hlave sa mi stále dookola opakovali slová El. Ona sa sama rozhodne. Nechcem aby sa rozhodovala. Ona bude so mnou. Nebude sa rozhodovať medzi mnou a ním. Ten hajzel zmizne s nášho života. O to sa postarám.

Prudko som zabrzdil, keď som pred Starbucksom uvidel stáť jeho auto. Zaparkoval som hneď vedľa neho. Chvíľku som v ňom sedel. Cez veľké presklené okná som videl dnu. Hľadal som ich. A uvidel som ich. Sedel vedľa nej a o ničom sa bavili. Zvraštil som obočie a sústredene som na nich hľadel. Skúsi sa jej čoilen dotknúť a odtrhnem mu ruku. Prišla k nim čašníčka a dala im ich obiednávku. Nervôzne som prstali bubnoval do volantu. Kolko sa tam mienia ešte zdržať?

Moje srdce sa prudko rozbúchalo a tlak sa mi zvýšil. Moje pery som pevne stisol k sebe a volant som pomaly drvil v rukách. Ak...ak sa ju ten hajzel naozajpokúsi pobozkať..tak. Nahol sa k nej a ja som okamžite vystúpil z auta. Keď sa ju chystal pobozkať, Sam pootočila hlavou a on ju pobozkal na líce. Síce sa mi uľavilo ale aj tak, dotkol sa jej! Rýchlim a hlavne naštvaným krokom som vošiel dnu. Hneď som ich zbadal a šiel som k nim.

Sam

Bola som prekvapená, keď sa ma pokusil Ryan pobozkať. Myslela som si, že toto je už dávno za nami. Chcela som mu na to niečo povedať, no akurát vtedy som pri nás ucítila prítomnosť niekoho ďaľšieho.

Otočila som sa a prekvapene som hľadela do Harryho nahnevaných očí.

"Harry?" povedala som prekvapene. Jeho oči boli nalepené na mne no potom prebodol očami Ryana.

"Môžem?" okázal na voľné miesto oproti mne a bez našej odpovede si sadol. Neskutočne sa mračil na Ryana a ja som tomu nechápala. Oni sa aj vôbec poznajú?

"Ehm.. Čo potrebuješ?" spýtala som sa Harryho.

"Prišiel som na kávu a náhodou som vás tu zbadal." hovoril s očami stále upretými na Ryana.

"Aha. A kde ju máš?" nadvihla som obočie a on sa až teraz na mňa zmetene pozrel.

"No.." zamračil sa. "Ja som hneď šiel sem. Ešte som ju nekúpil." povedal a ja som prikývla. Aj keď viem že sem prišiel za to, že som tu s Ryanom.

"Dobre, tak si choď kúpiť tu tvoju kávu a nechaj nás samých." povedal nepríjemným hlasom Ryan a ja som sa zamračila.

"A ty od nej vypadni skôr, pokým ti nezmalujem fasádu." zavrčal naňho späť Harry.

"Čo medzi vami je?" opýtala som sa nechápavo.

"Nič Sam. Poď vypadneme odtiaľto." Ryan ma chytil za ruku a usmial sa na mňa.

Hneď na to ma vytiahol na nohy a ťahal ma von.

"Ty s ňou nikam nepôjdeš. A pusť ju, lebo ti tu zasranú ruku zlomím." zasyčal naňho naštvane Harry keď sme boli už vonku.

"Vidíš? Nechápem ako si s tak agresívnym človekom mohla chodiť. Nečudujem sa, že ťa bil!" vyplul na Harryho a mne sa doslova zastavil dych. Vystrašene som sa pozrela na Harryho a ten mi venoval šokovaný pohľad. Trhane som sa nadýchla a popošla som bližšie k Ryanovi. Harryho pohľad sa náhle zmenil na nahnevaný. Poriadne nahnevaný.

"Čo si to povedal?" zavrčal a ja som videla, ako sa mu prudko zdvíhl hrudník a zatínal päste.

"Mala by vedieť pravdu." povedal Ryan pokojným hlasom a mňa to prekvapilo. Ako môže byť pokojný, keď tu pred ním stojí rozzúrený Harry?

"Sam, nastúp do auta." povedal Harry a ja som videla, ako sa snaží ovládnuť svoj hnev.

"Nechoď s ním." povedal Ryan. Zmätene som sa na nich dívala, no potom som už iba cítila, ako ma Harry od neho potiahol a ako Ryana udieral do tváre.

"Ty skurvenec ešte raz sa jej pokúsiš niečo takéto nahovoriť alebo sa jej iba dotkneš, zabijem ťa." zakričal naňho a potom ho kopol. Nevedela som, čo mám robiť. Jediné, čo som v tejto chvíli vedela, že pomaly začínam mať s Harryho strach.

"Nastúp!" zakričal na mňa a ja som sa až striasla. Rýchlo som bežala k jeho autu a nastúpila som. Nechcem aby nejakú ranu uštedril aj mne. Hneď som za sebou zabuchla dvere a zhlboka som dýchala. Harry...ma bil? Nevedela som, či mám tomu veriť. Nevyzeral ako násilnický typ, ale teraz začínam tomu veriť.

Videla som, ako ešte Ryanovi niečo povedal a bežal ku mne do auta. Striasla som sa, keď som si všimla krvavé hánky na jehi rukách. Rýchlo naštartoval a odišiel. Posunula som sa čo najviac k dverám aby som nebola pri ňom moc blízko. Aj keď toto bolo už moc blízko.

Celá som sa triasla a spracuvávala som všetko, čo sa tu dialo. Na malý moment som sa pozrela na Harryho, ktorý mal silno zaťatú čelusť a zrýchlene dýchal. Na tvári sa mu črtala menšia modrina, ktorá bude jasne vidieť až zajtra. Rýchlo som od neho odvrátila pohľad.

"Neveríš jeho rečiam, však?" povedal mierne trasľavým hlasom. Neodpovedala som. Bala som sa odpovedať. Ak je oravda, že ma bil, možno ma udrie za to že mu verím a neverým tomu, že ma bije. Na duhu stranu sa bojim, že keď mu poviem áno, bude to ešte horšie. Preto som zostala radšej ticho.

Jeho ruka sa načiahla po tej mojej a ja som inštinktývne odskočila,aj keď mi to priestor auta moc neumožňoval.

"Sam.." povedal prekvapene, keď sme zostali stáť na červenej, a uprel na mňa jeho prepaľujúci pohľad. Opäť sa ma pokúsil chytiť za ruku a ja som s ňou trhla, aby sa ma nedotkol.

"Kurva Sam! Ty sa ma nesmieš báť!" zakričal a udrel do volantu. Moje telo sa pod náporom strachu roztriaslo a ja som sa naňho vystrašene pozrela. Všimla som si, ako sa aj jehi ruky roztriasli.

"Prepáč mi ja... Mám nervy za to, čo ti ten hajzel narozprával. Prepáč mi to. Ja by som ti nikdy neublížil Sam. Nikdy."

*****

Hneď ako sme dorazili do vili som rýchlo vystúpila z auta a utekala som dnu. Okamžite som sa rozbehla do mojej izby a zabuchla som za sebou dvere.

Ešte stále som sa triasla. Neviem, čomu mám veriť. Ryan je môj dobrý kamarát, prečo by mi klamal? Aj keď ma Harry presviedčal o tom, že by mi nikdy neublížil, sama som sa mohla presvedčiť, čo spravil s Ryanom. Ale prečo by potom aj Niall bol rád, že idem s ním von, keď mi ubližoval? Možno o tom nevedel. Možno som to povedala iba Ryanovi. Sama som nevedela, čo si o tom myslieť. Asi by som sa s Harrym nemala baviť. Dnes som sa ho skutočne bála. A ak takto prebiehala aj moja minulosť s ním, som rada, že som stratila pamäť. No zostáva tu jedna otázka. Bol by schopný ublížiť mi? Dokázal by to? Je Harry násilník?...

-------------------------------------------------

Chňooooooo :DD steee nečakali ja viem :D ano, Ryan nám to bude ešte nejakú tu dobu prekážať, kkt :DdD prepáčte za chyby, zase to pišem na tablete a aj to z neho publikujem takze to ani neupravujem :/ aaale, co si o tom myslíte? Ako to bude pokračovať? Čo si myslíte o tom Harryho výbuchu, o debilovi Ryanovi :D a o Sam? Ako sa k tomu postaví? Komentujte :333

Možno dnes bude ešte časť podla vašich vote a komentárov :)

Teach Me To Love...Again {2nd series}Where stories live. Discover now