83. časť ...Hrkálka

5.4K 295 49
                                    

Harry

Provokovala ma. Neskutočne ma provokovala a to ma privádzalo do šialenstva. Bol som z nej neskutočne nadržaný a tá malá mrcha, ktorú neskutočne milujem si to dobre uvedomovala. Ani neviem akým zázrakom sa nám podarilo sa zavrieť v dievčenských kabínkach. Surovo som ju pritlačil o drevenú stenu kabínky a ona si ma k sebe pritiahla za vlasy. Dobre som si uvedomoval, že keby bola v triezvom stave rovnako ako ja, nič z tohto, čo sa deje by sa nedialo. No nedokázal som to zastaviť. Bol som sebec. Sebec ktorý po takej dlhej dobe už túžil po jej tele. Túžil sa dotknúť jej mäkkej a hebkej pokožky, tak, ako mohol pred tým. Túžil znova cítiť ten pocit, keď je okolo neho. Keď šeptá jeho meno v víre rozkoše.

Naše pery sa dravo a žiadostivo o seba obtierali. Prekvapivo ona mi jazykom pootvorila pery a vkĺzla dnu. Moje ruky blúdili po jej bokoch, až som ju chytil za zadok a pevne ho stlačil. Zbožňoval som to. Zbožňoval som, keď mi vždy následne na to vzdychla do úst, alebo za iných okolností sa začervenala. Miloval som, keď sa hrala s mojimi vlasmi. Miloval som jej smiech. Miloval som všetko čo robila. Miloval som ju a ešte dlho budem.

Moje ruky potovali nižšie na zadnú stranu jej stehien a vyzdvihol som ju hore. Môj rozkrok som túžobne prirazil o ten jej a obaja sme zavzdychali do našich spojených pier, ktoré do seba pasovali ako puzzle.

Sex na záchodoch som preferoval často. Samozrejme, ešte pred tým, keď som bol so Sam. No so Sam to bolo iné. Aj keď sme boli obaja opitý, dobre som si uvedomoval, že všetko čo robím je z lásky. Z lásky k nej. Vedel som, že to nebolo správne, možno sa na mňa bude zajtra hnevať, no nemohol som zastaviť, keď sa mi takto oddala. Možno sa taká príležitosť už nevyskytne. Už nedokážem byť bez nej.

Moje tričko letelo niekde vedľa nás. Jej ruky behali po mojej odhalenej hrudi zatiaľ čo som sa ja venoval jej krku. Neskutočne mi to chýbalo.

"Harry." počul som svoje meno, no nevyznelo to ako nejaký ston alebo vzdych. Preto som sa odtiahol od jej krku a pozrel som sa do jej nervóznej tváre.

"J-ja to nechvem..tu." zahryzla si do pery a ja som sa zamračil. To myslí vázne? Nadvihol som obočie. Mojej hlave som rýchlo premýšlal, čo spravím. Chcel som zaprotestovať. Na záchodoch to nebolo také špatné. Bola by to naša premiera. Ni z druhej strany som ju chápal. Z jej pohľadu to mohlo byť niečo ako naše poprvé. Vtedy ma dost zarazilo, keď som si uvedomil skutočnosť, že si nepamätá naše prvé milovanie.

"Fajn." prikývol som a jej nohy som opatrne spustil na zem, aby si neublížila. Zo zeme som si zodvihol tričko a medzi tým čo Sam vyšla von som si ho pretiahol cez hlavu. Iba keď som pohľadom prešiel po jej tele v tých krátkych šortkávh mi poriadne stvrdol. Rýchlo som ju schmatol za ruku a ťahal ju rýchlo von. Bol som tak nedočkavý.

******

Prišli sme do nášho bytu. Prvý dôvod bol ten, že bol bližšie ako vila a druhý, že som chcel, aby sa to stalo tu.

Hneď ako ame došli fo bytu som ju oprel o vchodové dvere a telom som sa pritisol o to jej. Moje pery boli zamestnané pokožkou na jej krku zatiaľ čo ona zrýchlene dýchala a mierne ma ťahala za vlasy na čo som zakňučal.

"Si tak sexy, keď si nadržaný." zavrnela mi do ucha a skusla mi ušný lalôčik. Nadvihol som ju a surovo som ju prirazil k stene. Znova ma provokovala.

"A ty si neskutočne sexy keď si zo mňa vedľa." frajersky som sa na ňu uškrnul a hneď som sa prilepil na jej krásne plné pery. Pevne som ju chytil pod zadkom a odlepil od steny. Poslepiačky som mieril do našej spálne. Otvoril som dvere a následne som ich nohou zavrel. Tá váseň ktorá prúdila mojim telom bola neopísateľná. Potreboval som ju. Teraz hneď!

Teach Me To Love...Again {2nd series}Where stories live. Discover now