80. časť ... I'm yours!

5.3K 302 26
                                    

"Budeš..budeš chcieť mať so mnou ešte niekedy sex?" Spýtal sa a ja som sa poriadne zarazila. Zaskočene som nadvihla obočie a pootvorila som pery. Čakala som, že sa zarazí a povie, že to tak nemyslel alebo že nemusím odpovedať, no on mi iba stále hľadel do očí.

"No..ehm..ja." koktala som a stále som sa nemohla spamätať z toho, čo sa ma pýta. Uvedomuje si, čo je vôbec sex?

"Naozaj si ma týmto zaskočil." Nervózne som sa zasmiala a prešla som si po mokrých vlasoch.

"To vidím." usmial sa a oprel si čelo o to moje.

"Nemusím odpovedať, však?" zasmiala som sa.

"Mohla by si, ale nebudem ťa nútiť." zasmial sa a ja s ním. Držal ma v náruči a obaja sme sa pozerali na západ slnka. Bolo tu tak pekne. Ticho, zapadajúce slnko, len my dvaja. Bolo mi tak dobre. V Harryho spoločnosti som sa cítila veľmi príjemne a musela som si to priznať.

"Máš ma aspoň rada?" spýtal sa ma a jeho ďalšia otázka ma tiež zaskočila. Aj keď musim povedať že bola normálnejšia ako tá prvá. Mohla by som s ním mať sex? Neviem..možno časom? Možno...

"Áno, mám." usmiala som sa a pozrela som sa naňho. Na jeho tvári sa vytvorili tie rozkošné jamky a následne sa jeho pery prilepili na tie moje.

"Ešte stále ma zbožňuješ?" povedal s úsmevom, keď sa odtiahol.

"Áno Harry, zbožňujem ťa." zasmiala som sa a tento krát som ho pobozkala ja.

"Nejdeme už von?" zamumlala som mu do pier, pretože sa mu nejako nechcelo od tých mojich odlepiť.

"Je ti zima?" spýtal sa a očami mi behal po tvári.

"Trochu." vydýchla som a on sa so mnou pohol. Šiel so mnou až kde som dočiahla, no nepustil ma. Jeho silné ruky ma chytili na chrbte a pod kolenami, takže ma držal ako nevestu. Prešiel tak so mnou až pri breh a postavil ma na pevnú zem.

"Máme nejaké osušky?" spýtala som sa a rukami som si šúchala paže, aby som sa aspoň trochu zahriala.

"Donesiem ich." vtisol mi na pery jeden z jeho horúcich bozkou a odbehol preč. Ten ma jednoznačne zahrial. O chvíľku sa ku mne vrátil aj s uterákom a hneď ho okolo môjho tela obmotal.

"Poďme do auta. Mohli by sme sa už aj vrátiť, čo ty na to?" usmial sa na mňa a jednou rukou ma objal okolo pliec.

"Môžme." spoločne sme kráčali ku autu. Jednou rukou si ma tlačil k jeho telu, čím ma aj zohrieval a v druhej držal naše veci.

"Choď si sadnúť dozadu." usmial sa na mňa a ja som ho poslúchla. Nasadla som do auta a viacej som sa pokúsila zamotať do uteráka. Prešiel na svoju stranu šoféra a pustil kúrenie. Vonku sa už dosť ochladzovalo.

O chvíľku sa dvere vedľa mňa otvorili a nasadol ku mne aj Harry.

"Už je ti trochu teplejšie?" spýtal sa a znova ma jednou rukou objal.

Iba som nemo prikývla a viacej som sa pritlačila k nemu. Po celom tele mi behalo príjemné chvenie, keď som bola s ním. Brala som ho ako najlepšieho kamaráta, ku ktorému som ale cítila niečo viac. Prišlo mi to ako taký známi starý pocit.

Z môjho premýšľania ma prerušila Harryho ruka na mojom odhalenom stehne. Ihneď som naňho strelila pohľadom a on sa iba usmial.

"Č-čo robíš?" vystrašene som naňho pozrela.

"Hladkám ťa." šepol a vtisol mi bozk na krk.

"A..a prečo?"

"Lebo si krásna." šepol do môjho krku a obsypal mi ho horúcimi bozkami. Bola som z neho totálne vykoľajená. Jeho dotkyky ma neskutočne vzrušovali, no aj som sa ich bála. Iba som bez pohnutia sedela a nechala som ho, nech jeho rukou putuje po mojom stehne stále vyššie a vyššie.

Jemne mi zatlačil do ramena a tým ma prinútil si ľahnúť. Skláňal sa nad mojim telom zahaleným v mokrom spodnom prádle a osuške. Jeho telo bolo medzi mojimi nohami a jeho ruka stále moje stehno hladila. Bozkami mi pritom obsypaval sánku a krk. Roztrasenymi rukami som sa dotkla jeho odhaleného chrbta a jemne som mu po ňom prešla. Jeho žiadúce bozky sa presunuli na moje pery a jazykom mi ihneď vnikol do úst. Jeho šikovné prsty rozviazali môj uterák a tým odhalil moje telo, ktoré aj tak už videl.

"Si neskutočne krásna." šepol a pozrel sa mi do očí.

"Môžem..môžem sa ťa dotknúť tam.. Dole?" spýtal sa hlbokým a zúfalím hlasom a mne to vyrazilo dych. Chce sa ma dotýkať tam..dole? Ťažko som prehĺtla. Nebuď hlúpa. Dotýkal sa ťa tam pravdepodobne už mnoho krát pred tým. Možno by som chcela zistiť, aký je.

Opatrne som prikývla.

"Dobre." vydýchol a prilepil sa na moje pery. Jeho ruka sa dotkla môjho líca, po ktorom ma pohladil a putoval s ním dole, cez môj krk, hrudník pri ktorom sa chvíľku zdržal. Jeho prsty sa jemne dotýkali môjho brucha, kde to miestami šteklilo, no prekonala to nadržanosť, ktorá prúdila mojim telom. Ťažko som vydýchla, keď sa prisal na môj krk. Jeho prsty mi prešli po nohavičkách a ja som nepatrne vzdychla.

"Bože Sam, si tak skurvene sexy." vydýchol mi túžebne do ucha a mňa to jeho sprosté slová vzrušovali ešte viac. Jeho prsty sa dostali pod moje nohavičky a on s nimi prechádzal k môjmu vchodu. Z mojich úst vyšiel ston a zaklonila som hlavu.

"Si iba moja. Nikto sa ťa takto nebude dotýkať iba ja. Iba vďaka mne si tak kurevsky vlhká Sam, povedz to." zavrčal a pritlačil na moje citlivé miesto. Hlasno som vzdychla a zaťala som mu nechty do chrbta.

"Povedz komu patríš!" šepol mi do ucha a následne mi zahryzol do krku.

"Som tvoja Harry." vzdychla som a on si svoje čelo oprel o môj hrudník a vydýchol.

Jeho prsty pridali na rýchlom tempe a ja som sa pomaly ale iste blížila k vrcholu.

Moje vzdychy začali byť hlasnejšie a čím ďalej tým viac som silnejšie škriabala Harryho chrbát, ktorému to očividne nevadilo.

"Urob sa Sam. Urob sa pre mňa." povedal do mojej tvare a to bola posledná kvapka. Prudko som sa prehla v chrbtici a po celom tele mi prešiel ten blažený pocit. Od prstou na nohách po končeky vlasou. Ani som si neuvedomila, že som nahlas vykríkla jeho meno. Nevnímala som nič naokolo, iba môj rýchli, nepravidelný dych a Harryho hlavu padnutú na mojej hrudi. Naozaj ma práve teraz Styles urobil v aute??!...

_______________

Jaaaaa saaaaa hanbiiiiiiiim :D baby ako ja toto rada čítam ale nenávidím to písať, pretože to absolútne neviem :DDDd dnes je časť moc moc kratka, keďže vôbec nestíham musím sa strašne vela učiť a vôbec ani dnes nemala byť. Prepáčte za chyby, pisala som to zase na tablete :/ dúfam že aj keď je kratka uspokojila som vaše dušičky aspoň touto 13+.. :D hanbim sa jak oes takže prosim, nesmejte sa mi :D

Teach Me To Love...Again {2nd series}Where stories live. Discover now