99. časť ...Everything is OK

4.7K 295 38
                                    

WARNING- pre slabšie povahy- Prvý úsek pohľadu Sam radšej nečítajte :D

Moju ruku som vytrhol z tej jej a zamračil som sa.

"Vypadni odo mňa Rose! Ja som s tebou skončil!" kládol som dôraz na každé jedno moje slovo, aby to pochopila.

"Harry prosím. Nechápeš to? Ja ťa milujem!" vykríkla zúfalo, no ja som sa postavil a zobral som si svoje veci. Chystal som sa odísť, no zastavila ma jej ruka.

"Harry, prosím."

"Nechaj ma, nerozumela si? Nechcem ťa! Ja ťa nikdy nebudem milovať, tak to kurva pochop!" zakričal som na ňu a jej stisk povolil. Vedel som, že bola zarazená mojimi slovami, no ja som to neriešil. Už som sa na ňu nechcel ani pozerať. Doslova sa mi hnusila.

Otočil som sa a opustil som bar. Vedel som, že slová, ktoré vychádzali z mojich úst boli podporené alkoholom, no bol som rád, že som sa jej zbavil. Ona za všetko toto mohla. V podstate aj ja, ale nebyť jej, nič z tohto by sa nedialo.

Mal som ešte horšiu náladu, než keď som sem liezol. A to som sa prišiel odreagovať. Auto som nechal doma, takže som sa rozhodol, že nepôjdem taxíkom ale pešo. Aspoň si vyvetrám hlavu a popremýšľam.

Prechadzal som tichými ulicami do nášho bytu. Nášho. Neviem, či je ešte stále náš. Stále nejako dúfam, že sa vráti. Neviem si predstaviť žiť bez nej. Neviem si predstaviť, že by som mal mať ešte niekoho iného. Nedokážem si čoilen predstaviť, že by som mohol pobozkať nejakú inú ženu okrem nej. Ona jednoducho patrí ku mne, nech sa deje, čo sa deje.

No čo môžem robiť, keď ona je s ním? Mám ju snáď donútiť, aby od neho odišla? Ja ale stále nechápem jej rozhodnutie. Veď ho predsa nenávidela a teraz je s ním? No keď si to tak vezmem, aj mňa nenávidela a potom ma ľúbila. No ľúbi Ryana? Dokázala by tak ľahko na mňa zabudnúť? Alebo, že by ma nemilovala tak, ako ja ju?

Na tieto otázky mi bohužial nikto neodpovie. A to ma štvalo. Štvalo ma všetko čo sa dialo. Bol som naštvaný na celý svet iba z dôvodu, že nebola so mnou. Nebola pri mne, kde patrila.

Bol som zúfalý z toho, aký som bezmocný. Nemohol som nič robiť. Mal som tam snáď prísť, do bytu toho hajzla a nasilu ju odtiaľ vziať? A potom ju držať doma ako vo väzení, len aby bola so mnou? Asi som blázon, ale naozaj som sa nad týmto plánom zamýšlaľ. Už mi bez nej dokonca preskakuje.

Odomkol som dvere a vošiel som. Zažal som svetlo a prvé čo som zbadal bol Bax vo svojom pelíšku. Keď ma zbadal, iba zodvihol hlavu a opäť si ľahol. Aj on si uvedomil neprítomnosť Sam v tomto byte. Už aj tomu psovi chýba.

Kľúče som položil na stolík a zamieril som si to rovno do spáľne. Otvoril som si notebook a do ruky som zobral flašu wisky, ktorú som tu nechal ešte od minula. Otvoril som priečinok z našej prvej dovolenky v Španielsku. Pamätám si, aká bola nadšená, keď sme tam boli. A ja som sa cítil tak výnimočne, že ja som bol ten, ktorý ju tam zobral ako prvý.

Vošli sme fo výťahu a Sam automaticky stlačila tlačítko 4.

"Inak, vieš o tom, že som ešte nemal sex vo výťahu?" vypadlo zo mňa a pozrel som sa na ňu.

"Ani mať nebudeš." povedala kľudne a hladela pred seba.

"Prečo?" spýtal som sa nevinne. Pozrela na mňa s nadvihnutým obočím.

"Tak kludne, ale bezo mňa." mykla plecom.

Nad toutou spomienkou som sa rozosmial. Miloval som túto jej povahu. Keď sa robila, že ju niečo naozaj nezaujíma, no ja som vedel, že je to inak.

Teach Me To Love...Again {2nd series}Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin