93. časť ...Liars!

4K 294 43
                                    

Moje ruky sa triasli. Moje telo sa celé triaslo pod náporom poznania, ktoré som teraz uvidela na tých fotkách. Harry sa bozkával s Rose. Bolo to vtedy, keď šli na tich hlúpu pánsku jazdu. Pamätala som si to. Od tej doby sme sa s Rose stretli ešte toľko krát a ona..nepovedala mi to! Hrala sa na moju kamarátku, aj keď sa predtým bozkávala s mojim priateľom.

Mojim telom prúdil hnev. Na Rose, na Harryho a aj na Ryana. Prečo sa mi obaja nepriznali? NO ako by som zareagovala? Možno bolo lepšie, keď mi to nepovedali. Preklaitý Ryan! Na jednej strane som bola rada, že mi to povedal. No na druhej strane som bola naštvaná a sklamaná. Neskutočne.

"Tak čo hovoríš na to, čo vidíš? Nečakala si to? Pravdaže nie. Prečo by to ten tvoj Harry urobil, keď ťa tak miluje?" Spýtal sa sarkasticky. Na fotky začali dopadať moje slzy a ja som pohľad premiestnila na Ryana.

"Drž hubu! Drž hubu!" zakričala som naňho. Tým že na mňa vôbec prehovoril ma štval stále viac a viac.

"A čo Rose? Čakala by si to od nej? A čakala by si to aj od ostatných tvojich priateľou? Klamali ťa! Všetci ťa klamali! Stavím sa, že ti nepovedali o tom, že sa Rose so Stzlesom už poznajú dlho, pretože spolu chodili! Nepovedali ti, že spolu chodili krátko pred tým, mež si sa s tým idiotom dala dokopy. Prečo ti to nepovedali? Hmm? Využívali to, že si stratila pamäť. Klamali ťa Sam." Hovoril a moje srdce bilo až v krku. Harry sa s ňou poznal..už dávnejšie. Chodil s ňou? Prečo mi to nikto nepovedal.. vraveli..že viem už všetko z toho, čo si nepamätám! Tak prečo mi nepovedali o Rose? A prečo mi Rose nepovedala...že ma pozná?

"Sam. Hovoril som ti, že nie je pre teba. So mnou budeš šťastná. Postarám sa o teba aj o to dieťa." Priblížil sa ku mne, no ja som okamžite od neho ustúpila o dva kroky. Zhorzene som sa naňho pozrela. Neverila som tomu, čo tu počujem. On je psychopat!

"Nie si normálny Ryan! Daj mi už do pekla pokoj, rozumieš! Nechaj ma!" nepočúvala som, ako na mňa kričal, len som kráčala. Kráčala som a v mojej hlave sa vírili myšlienky iba nad tými fotkami, ktoré som ešte stále zvierala v ruke.

Moje telo začalo biť nekontrolovateľne rýchlo, keď som pred našim bytom uvidela stáť Harryho auto. Je doma. Rýchlim pohybom ruky som si zotrela slzy z tváre a vošla som dnu. Výťahom som sa vyviezla na 4 poschodie. Zhlboka som sa nadýchla pred tým, než som si tie fotky strčila do tašky a vybrala z tadiaľ kľúče. Pokoj Samantha, zachovaj si chladnú hlavu. Ujistila som sa, že nemám líca mokré od sĺz a odomkla som dvere do bytu. Hneď ako som vošla ku mne pribehol Bax a ja som ho pohladila. V byte to zvláštne voňalo. Pravdepodobne Harry varí. Odložila som si kabát na vešiak a vošla som do útrob bytu.

"Ahoj láska!" počula som jeho hlas z kuchyne. Ťažko som sa nadýchla a šla som za ním. Harry sa vrtel okolo sporáka v jeho zástere, ktorú som mu kúpila na narodeniny. Vyzeral tak rozkošne, no keď som si spomenula na fotky ležiace v mojej taške, moje myšlienky som zahnala.

"Ahoj." povedala som sucho a oprela som sa o púlt a pozorovala som ho.

"Čo to bude?" spýtala som sa tichým hlasom. Naozaj som nevedela, ako sa mám v tejto situácií zachovať. Nechcela som kričať. Bála som sa o to malé vo mne.

"Nechaj sa prekvapiť." Usmial sa na mňa a nahol sa pre pusu, no ja som pootočila hlavu a jeho pery sa dotkli môjho líca. Nechápavo sa na mňa pozrel a zamračil sa.

"Idem sa prezliecť." povedala som potichu a šla som do spálne. Z úzkych džínou a trička som si obliekla tepláky a tielko. Vlasy som si stiahla do drdla a posadila som sa na posteľ. Ťažko som vydýchla a pokúsila som sa zastaviť slzy, ktoré sa mi nahnuli do očí. Ťažko som sa postavila a nervózne som chodila po izbe. Čo mám robiť? Mám naňho kričať, pretože sa bozkával s dievčaťom, ktoré je len tak mimochodom moja kamarátka? A čo ak to tak vôbec nebolo. Čo ak ho ona pobozkala?

Teach Me To Love...Again {2nd series}Donde viven las historias. Descúbrelo ahora