21. Poglavlje

7.6K 580 182
                                    

Tako je bolno i teško biti bez njega

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Tako je bolno i teško biti bez njega. Iako sam sigurna da je on uvjeren da sam ovdje sretna i zadovoljna. Ali nikada neću, jer nikada nitko neće biti ono što je on bio meni. I sada sam uvjerena kako on nikada neće biti spreman za nas, iako da se vrati pristala bi na sve što mi nudi. Jer on je ta moja posebna priča, pravi izvor moga života.

Ali život ide dalje, tako i moj.

Iako kad je on u pitanju sve je uvijek isto. Nedostaje mi. Čežnja za njim ne prestaje, a ja sam umorna od toga. Umorna jer to ne vodi nikamo. Ne znam kako odustati od njega i ovog osjećaja.

Ali ako je on odustao, mogu i ja.

Otvaraju se vrata kafića i unutra ulaze dvije osobe. Pogledom pratim Sanju, a zatim i Tristana koji nervozno prilazeišanku.

"Bok, sunašce!" Sanja me pozdravi i odlazi u garderobu ostaviti stvari.

Krenem pozdraviti Tristana, ali me njegova ruka zaustavi. Pogledam ga zbunjeno.

"Ako mi priđeš, iste sekunde ću odustati od ovog razgovora." Rukom ljuto prođe kroz svoju crnu kosu, a zatim ode do najudaljenijeg stola od šanka. Zbunjeno pođem za njim i sjednem preko puta njega.

"Što se događa?" Podigne glavu i zagleda se u moje oči.

"Ovo ne ide." Odmahnem glavom jer znam na što misli. "Malena.. ti njega voliš." Suza mi klizne niz obraz i smjesta je rukom obrišem.

Tristan svojom rukom nježno podigne moju bradu i usmjeri moj pogled prema njemu. "Ja stvarno vjerujem da bi nam bilo predivno. Kvragu ovih par mjeseci s tobom bilo je predivno. Ali znamo da ovo nikamo ne vodi."

Znam da je u pravu, ali bila sam toliko uvjerena da možemo biti sretni. Bila sam tako sretna s njim i sve je bilo tako jednostavno.

"Moramo krenuti dalje. Ja želim osobu koja će me voljeti sto posto, a oboje znamo da ti to nažalost nisi. " Ugledam njegov lijepi osmijeh, ali na mom licu i dalje padaju suze.

"Ti si tako divan." Pokušavam mu reći nešto, ali sa suzama koje padaju nisam u stanju. Znam da je ovo ispravno, ali i dalje je teško.

"I ti si divna. Zato se bori za svoju ljubav." Pobriše palčevima sve suze sa mojih obraza. "Zaslužuješ to. Zaslužuješ sve. Ali ja nisam taj." Gledam u te divne plave oceane i shvaćam kako ga ne želim izgubiti.

"Ne želim te izgubiti."

"I nećeš. Uvijek ću biti tu za tebe... znaš to."

Iako u njemu nisam našla ono što sam tražila, našla sam osobu koja će uvijek biti posebna u mojem životu. Osoba koja zaslužuje najbolju osobu na svijetu, kao što je i on. A ne osobu poput mene, sebičnu osobu koja ne zna što želi.

"Znam." Želim se ugnijezditi u njegov zagrljaj utjehe, ali ne napravim to. "Još danas ću se preseliti."

"Uzmi si vremena koliko god trebaš, ne smetaš mi." Odmahnem glavom na njegove riječi.

Ispred mojih vrata ✔️Donde viven las historias. Descúbrelo ahora