6.5

1.7K 146 18
                                    

Ja se stvarno ispričavam što nije bilo nastavka dugo, ali nisam imala vremena kako bi ga dovršila. Uživajte u ovom nastavku!

AKO SE SLUČAJNO JOŠ NETKO PRONAŠAO DA NIJE PROČITAO PROŠLI NASTAVAK ILI DA MU NE ŽELI UČITATI MOLIM VAS DA MI NAPIŠETE. Taj nastavak je poprilično važan i vezan za ovaj. Hvala! Sada na čitanje.

***

Budi me jaka bol u glavi i cijelom tijelu. Ne osjećam glavu koliko me boli. Ni sama ne znam koliko sam jučer popila, ali znam da je bilo užasno puno. Čaša nakon čaše. Prestala sam brojati nakon desete. Onda više nisam ni bila u stanju brojiti i nadalje mi je sve mutno. Zakopam glavu u mekan jastuk. Ne znam koliko je sati, ali znam da danas spavam cijeli dan. Alkohol mi je još uvijek u krvi i moje tijelo se nije sposobno podići iz kreveta i satima slušati dosadna predavanja. To bi me najvljerojatnije dovelo do ureda u koji ne želim ni zakoračiti, a još manje vidjeti muškarca unutra. To bi nas dovelo do razgovora kojeg pokušavam zaobići baš kao i svakog malog osjećaja prema toj osobi dok se ne sjetim svega što se dogodilo proteklih tri mjeseci. Stvarno se nadam da su ovi termini kod psihijatra pomogli jer je to sve što će dobiti. Nakon jučer se više ne mislim vraćati tamo.

Pokrijem se preko glave kako bi blokirala zvukove kiše izvana. Ovakvo vrijeme mi odgovara. Sličano je mom raspoloženju. I sjećanju. Jadno.

Osjećam hladnoću po cijelom tijelu. Polako otvaram oči i prvo s čime se susrećem je prazna boca prevrnuta na podu pokraj hrpe odjeće. Moje odjeće. Haljina koju sam jučer imala na sebi sada leži na podu zajedno sa mojom obućom, rubljem, hlačama i majcom. Hlače i majica definitivno nisu moje. Pokušavam shvatiti zašto je moje rublje na podu, a ne na meni. Možda sam se presvukla sinoć. Još uvijek mi je sve mutno u glavi i vjerojatno će mi trebati neko vrijeme da spojim sve kockice u glavi.

Nije valjda da sam gola?! Moje ruke brzo prolaze po trbuhu, nogama, rukama. Ništa ne osjećam na sebi osim gole kože. Oči mi se rašire i zavirim ispod pokrivača. Gola sam! Potpuno gola!

Što se dovraga sinoć desilo?!

Još jedan dan u životu kojeg se na sjećam. Dobro došao na dan zajedno sa još tri mjeseca.

Teška noga je preko moje. O moj bože! Nadam se da nije ono što mislim da je. Polako pratim nogu sve do lica muškarca. Kovrčava kosa je sve što sam trebala vidjeti prije nego što mi se jecaj oteo iz usta. Brzo silazim s kreveta i uzimam svoju odjeću s poda. Oblačim gačice i grudnjak. Dolazim do ormara i uzimam prvo što mi dođe pod ruku. Oblačim traperice i majcu. Prodem rukama kroz kosu kako bi je posložila na mjesto. Obuvam tenisice i brzo grabim mobitel sa noćnog ormarića. Pogledam na sat.

8:47

Sigurna sam da ću preskočiti predavanja danas. Imam važnijeg posla od sjediti u dvorani i slušati predavanja.

Brzo tipkam Bellin broj. Nakon kratkog razgovora s njom koji uključuje većinom moje histeriziranje i nervozu dogovorimo se da ćemo se naći u obližnjem kafiću. Ne mogu zaustaviti brzo disanje. Pokušavam stati na kratko i duboko disati, ali ne mogu. Prizori od jučer mi se počinju vrtjeti po glavi. Ja i Harry ležimo na mom krevetu, razgovaramo i djelimo bocu alkohola. Zatim oblak sjećanja nestane i pojavi se novi. Prizori mene i Harryja u nejgorem djelu te noći. Zajedno smo na krevetu, goli i on me polako ljubi i govori mi koliko me voli.

Glasno zajecam i čučnem. Naslonim glavu na koljena i pokušavam stišati jecaje. Osjećam tvrd pod sobe ispod sebe kada moje tijelo više nije sposobno održavati moju ravnotežu. Suze mi neprestano klize niz obraze. Stavljam ruku na trbuh i usta kako bi zaustavila glasne suze i probudila Harryja. Sama pomisao da leži gol u mom krevetu i da sam ja prije pet minuta bila i ja gola u tom istom krevetu...osjećam se prljavo. Ne osjećam se ugodno u vlastitoj koži. Ne znam koliko sam tako ležala na podu, ali osjećam kako su mi oči teške i suze su mi se osušile na obrazima i vratu. Ostanem mirno ležati na podu kada čujem kako se krevet pomiče. Kreveti ovdje su stari i škripe. Mišići mi se stegnu i cijelo tijelo mi se zaledi. Lagano mumljanje i psovke mi ispune uši. Pretpostavljam da ima jaku glavobolju kao posljedica svog jakog pića kojeg je popio jučer...ili danas. Zatvorim oči u nadi da će se ovog trenutka zemlja otvoriti i pojesti me ili barem da ću postati nevidljiva.

College [h.s.]Where stories live. Discover now