2.8

6.1K 385 4
                                    

Zaustavili smo se ispred moje sobe i brzo ušli kako nebi netko vidio. Zatvorila sam vrata. I odmah se našla na zidu. Nasmijala sam se dok je Harry spustio usne na moje. Omotala sam mu ruke oko vrata i podigla se na prste kako bi mu bila u ravnini. Ruke je počeo podvlačiti ispod moje majce.

"Wow, wow polakše.", vrisnula sam i stala dolje. Povukla sam ruke k sebi i pogledala preko ramena i vidjela Edvarda i Chloe. Što ona radi tu? U mojoj sobi?! Na mojem krevetu?!

"Hej Edvard.", odvojila sam se od Harryja.

"Doslovno sam mislio da ćete se progutati na tom zidu.", prevrnula sam očima i prekrižila ruke na prsima.

"Vau! Vas dvoje ste stvarno zajedno?", okrenula sam se i vidjela Chloe.

"Nešto tako, da. Ali nesmiješ nikome reći.", Harry je ozbiljno rekao.

"Pa gdje si ti bila cijelu noć mlada damo?", Edvard ne šaljivo rekao iako sam znala da iza toga stoji veliko upozorenje napisano velikim crvenim slovima koje me opasno upozorava.

"Šetala sam.", sarkastično sam rekla i skinula jaknu. On me prostrelio pogledom i ja sam protresla glavom te je spustila.

"Uglavnom...što vi radite ovdje?", tiho sam pitala. Izula sam patike.

"Zar ne mogu posjetiti sestru?", uvrijedljivo je pitao. Nasmijala sam se.

"Znaš na što sam mislila?", podigla sam obrve i s tajanstvenim smješkom se okrenula prema ormaru. Uzela sam nekoliko majca i hlača pa ih bacila na krevet.

"Harry jesu li moje crne starke ostale kod tebe? Ne mogu ih nigdje naći.", prošao je rukom kroz kosu.

"Da, mislim da sam ih vidio u mojoj sobi.", klimnula sam glavom.

"Kamo ti to točno ideš?", Ed pita.

"Ostat ću za vikend kod Harryja.", rekla sam fokusirana na slaganje odjeće u torbu.

"Što?! Nema šanse!", prevrnula sam očima na njegovo djetinjasto ponašanje. Pa nije da mi je prvi put da spavam kod njega.

"I uostalom gdje si bila jučer navečer? Došao sam u sobu i bila je prazna!", ustao je s kreveta.

"Bila je kod mene.", Harry je rekao.

"Što?! Victorya molim te reći mi da se on šali.", lažno se nasmijao dok je gledam u mene. Prevrnula sam očima i ignororala ga. Već je pretjerao s tim svojim štitom koji je napravio oko mene i neda ni jednom muškarcu da mi se približi. Mislim da sam već davno navršila 18.

"Nedostaje mi ona bijela vesta Harry.", podigavala sam kup odjeće, ali je nigdje nije bilo.

"Moguće da je kod mene.", podigao je pogled s mobitela i klimnuo glavom, a nakon toga samo nastavio pisati.

"Victorya tebi sam se obraćao!", stavila sam odjeću u torbu i dalje ga izgnorirajući. Krenula sam u kupaonicu po neke stvari, ali me njegova ruke zaustavila. Okrenula sam se prema njemu.

"Što?", podbočila sam se na jednu stranu i izbacila jednu nogu.

"Zašto me ne slušaš kad ti se obraćam?!"

"Pusti. Mi. Ruku.", rekla sam kroz zube. Njegov stisak se samo povećao.

"Hej, hej. Ne diraj je.", Harry je oslobodio moju ruku i ja sam ušla u kupaonicu. Uzela sam četkicu i ostale stvari koje su mi bile potrebne. Brzo sam ih stavila u torbu.

"Stvarno ideš s njim?", nasmijao se i stavio ruke na bokove. "Da, idi tamo i širi noge za njega.", moja usta su pala do poda. Ne mogu vjerovati da je on to uprao rekao. Gdje je nestao onaj moj brat koji me podupirao u svemu i pomagao mi? Ali, kada je riječ o nekom muškarcu on postane kreten. Mogla sam osjetiti Harryjevo teško disanje, a sigurna sam da mu je vilica čvrsto zategnuta. Nasmijala sam se i pravila da me to nije povrijedilo.

"Pa pogodi što Edvard, on je još uvijek tu.", zatim sljedeće što sam znala je bilo to da sam na podu. Oči su mi se napunile suzama i uhvatila sam se za obraz.

"Kurvin sine!", Harry je skočio na njega i udario ga u lice. Vrisak je pobjegao iz Chloinih ustiju i pala je na koljena pored mene.

"Idi po Zayna!", rekla sam joj dok je ona i dalje zbunjeno klečala pokraj mene. "Idi!", ustala je i istrčala iz sobe lupajući vratima. Ustala sam s poda.

"Harry!", uhvatila sam ga za rame i pokušavala ga odvojiti od Edvarda, ali je jednostavno bio pre jak, a ja pre slaba. Suze su mi zamutile pogled tako da mi ih je bilo još teže odvojiti.

"Harry!", ne znam zašto, ali dozivala sam ga s nadom da će prestati. Koliko god Edvard bio loš u ovom trenutku nisam ga željela gledati na podu prekrivenim vlastitom krvlju i modricama. Jer ipak nakon svega on je i dalje moj brat.

"Prestanite obojica!", lupila sam nogom o pod, ali oni kao da me ne doživljavaju. Kao da ja upravo sad ne stojim ispred njih i pokušavam im pomoći, ali mi to baš i ne ide od ruke. Izgledala sam korisnija kada je Zayn došao u sobu i razdvojio ih čvrsto držeći Harryja sastrane. Do mene se mogao osjetiti njegov bijes i ljutnja. Pozorno sam promatrala dok mu je Zayn nešto šaptao na uho, a on se opirao. Nabio ga je na zid držeći ga za njegova razvijena i mišićava ramena i prisilio ga da se smiri. Sve mi se ovo činilo kao usporeni film. Od kao me Edvard udario pa do sada, tek sada kao da sam se vratila u sadašnjost i shvatila da me Zayn doziva i trese za ramena.

"Victorya.", protresla sam glavom i pogledala ga.

"Možeš sjesti?"

"Da, da naravno.", sjela sam na rub kreveta.

"Idem po medicinski alkohol i vatu da ti očistim lice, čekaj tu.", klimnula sam glavom i dodirnula obraz. Nisam ni shvatila da mi je ispod jagodične kosti mala rana. Malo pecka na dodir, ali nema ni krvi tako da nije toliko strašno. Ili nisam primjetila zbog ranijih događaja koji su me stvarno potresli.

"Tori stvarno mi je žao. Znaš da te nisam htio udariti.", ovo je više zvučalo kao očajno i moljakanje.

"Ti samo jebeno zašuti!", Harry je podigao glas i sigurna sam da se čuo i van sobe. Chloe je sjela do mene i uhvatila me za ruku.

"Jesi dobro?", nisam joj ni stigla odgovoriti jer se ona povukla kada je Harry sjeo do mene. Pogled mu je pao na malu ranu na obrazu. Lagano je dodirnuo to mjesto i ja sam se odmakla.

"Boli?", prevrnula sam oči i on se nasmijao.

"Evo me.", Zayn je došao u sobu s bočicom i vatom.

"Daj, ja ću.", Harry je pružio ruku i uzeo Zaynu iz ruku bočicu i jednu vatu bez da mu je dao da mu odgovori. Uzeo je bočicu i nagnuo je na vatu toliko samo da je vata bila malo vlažna. Stavio je bočicu sastrane i okrenuo se opet prema meni.

"Hoće li boljeti?"

"Malo.", klimnula sam glavom i stisla zube kada je prislonio vatu na moj obraz.

"Jebote!", odgurnula sam ga od sebe.

"Malo?!"

"Prvo pazi na riječnik i drugo što prije završimo s ovim bit će prije gotovo.", zarežala sam na njega i on mi je namignuo.

"Dobro. Ali nježnije ovaj put.", klimnuo je glavom i nježno prislonio vatu na moje lice.

College [h.s.]Where stories live. Discover now