3.7

6.3K 387 6
                                    

"Zašto moraš biti tako perverzan?", sakrila sam lice u njegov vrat. Mogla sam čuti njegov hrapavi smijeh.

"Zato što si slatka kad se crveniš.", uhvatio me za obraz i na kratko me poljubio. Jednom rukom sam držala pokrivač oko sebe, a drugu stavila u njegovu kosu.

"Izvoli.", sagnuo se i dodao mi njegovu majcu. Zacrvenila sam se i uzela materijal u svoje ruke. Iz daljine sam mogla osjetiti miris majce.

"Okreneš se, molim te?", nasmijao se i odmahnuo glavom. Uzeo mi je majcu iz ruku i ja sam se namrštila. Tek kada sam shvatila njegove namjere stisnula sam se.

"Pusti pokrivač Tori.", odmahnula sam glavom dok se on smijao. "Ajde Tori već sam te vidio golu, ako si zaboravila i jako mi se sviđa tvoje tijelo. Predivna si.", uzeo mi je ruke u svoje dok sam ja laktovima pritiskivala pokrivač uz svoje tijelo. Pokušao mi je odmaknuti laktove, sve dok nisam popustila i pokrivač je naborao oko mojeg struke ostavljajući cijeli moj gornji dio gol. Pogledala sam u njega, hrabro za sad. Bezbroj puta me odmjerio pa na kraju zagrizao usnicu.

"Samo mi daj majcu Harry.", nestrpljivo sam rekla.

"Predivna si Tori.", mogla sam iščitati požudu u njegovom glasu što me natjeralo da se osjećam seksi iako u ovakvoj neugodnoj situaciji. Sam njegov pogled se činio poseban. Njegove zelene oči su konstantno gledale moje tijelo bez obzira gdje smo i to me činilo da se osjećam posebnom i lijepšom.

"Podigni ruke.", nježno je rekao. Poslušala sam ga i podigla ruke u zrak. Polako mi je oblačio majcu kroz ruke pa kroz glavu sve dok mekan materijal nije skliznuo po mom golom trbuhu i pokrio golu kožu. Spustila sam ruke na njegova ramena i zajahala ga. Spustila tijelo na njegovo i mogla sam osjetiti njegovu erekciju ispod sebe. Pokušala sam ignorirati ti i samo sam sjela na njega i spojila nam tijela. Povukla sam ruke i prstima došla do njegovog vrata. Harry me cijelo vrijeme pozorno gledao i pratio svaki moj pokret napravljen na meni i njemu. Val vrućine i nervoze je prošao kroz moje tijelo.

"Poljubi me.", sama sam u glasu osjetila nervozu i očajnost.

"Molim te.", bez ijedne izgovorene riječi njegove usne su se spustile na moje u strastven, a istovremeno nježan poljubac pun razumijevanja. Već sam mogla osjetiti kako mi usne pulsiraju od senzualnog poljupca kad sam odvojila naše usne. Spustila sam se poljupcima do njegovog vrata i ostavljala poljupce. Prsti su mi se polako spuštali po njegovim prsima i trbuhu dok je on stenjao. Gurnula sam ga u ležeći položaj. Njegovo tijelo polako se spuštalo sve dok nije dotaknuo posteljinu i jastuk ispod glave. Ruke su mi se polako spuštale po njegovom tijelu i stale na rubu bokserica. Odvojila sam usne od njegovih. Trebam upute jer ne znam što dalje napraviti? Da samo gurnem ruku ili skinem bokserice.

"Što sad?", tiho sam pitala dok su se moji prsti šetali po gumi crnih bokserica. Sve vrijeme mogla sam osluškivati njegovo duboko stenjanje koje je u kratkom roku ispunilo cijelu sobu.

"S-skini bokserice.", njeg glas je podrhtavao od stenjanja. Izgledao je gotovo ranjivo u ovom trenutku. Usta su mu bila otvorena, a oči zatvorene. Usne su mu bile suhe, kao da su čekale da se približim i navlažim ih svojim jezikom. Stavila sam kosu iza uha i gornula palčeve u bokserice dok sam bez prestanka gledala u njegove zatvorene oči i punaše usne. Pomaknula sam se kada sam potegla bokserice do njegovih koljena. Stopalima je skinuo do kraja i ja sam sjela pokraj njega. Moj pogled je skrenuo na njegovu impresivnu veličinu. Obrazi su mi se zažarili i brzo sam skinula pogled na njega. Njegove oči sada su bile otvorene.

"Što dalje?", bez riječi se podigao iz ležećeg položaja i nježno položio usne na moje dajući mi lagan i ohrabrujuć poljubac. "Znaš da se još uvijek možeš predomisliti. Ne moraš ovo raditi, mogu jednostvo otići pod hladan tuš i-", stavila sam usne na njegove dok su moje ruke odmarale na njegovim bedrima.

"Želim to.", šapnula sam na njegove usne dok je on izgovorio jednu tiho 'u redu' i vratio se u sjedeći položaj.

"Omotaj ruke oko mene.", progutala sam knedlu i napravila kako mi je i rekao. Bio je iznenađujuće gladak. Tanka koža ispod mojih prstiju bila je glatka. Osjećala sam se jako sada kada sam ga prsktički cijelog držala u rukama.

"Pumpaj.", tiho mi je uputio. Moja ruka se počela pomakivati gore-dolje uz pratnju njegovih izdaha i uzdaha. Naslonio je glavu na zid iza njega i njegove glave, a kovrče su mu se odmaknule prema iza. Zatvorio je oči i usta su mu poprimila oblik njegovih stenjanja i izdaha.

"O, bože! Tori!", glasno je zastenjao moje ime. Zadovoljno sam se nasmijala.

"Sad polako omotaj tvoje predivne usne oko mene. Nipošto se nemoj naprezati samo onoliko koliko možeš. Dobro malena?", klimnula sam glavom i maknula kosu s lica. Sagnula sam se i moje usne su se omotale oko njegovog penisa. Jezikom sam prošla po njegovom vrhu i primila ga u usta koliko duboko sam mogla. Nervoza je stalno prolazila mojim tijelom. Ovo je prvi put da zadovoljavam muškarca i nisam sigurna kako se osjećam u vezi toga, ali mogu reći da je osjećaj moćan. Bojim se da negdje ne pogriješim i baš to mi se dogodilo. Brzo sam ga prestala zadovoljavati kada se trgnuo i ispravila se. Morala sam znati da moje prvo zadovljavanje muškarca neće biti savršeno.

"Žao mi je, žao mi je, stvarno mi je žao Harry.", pokrila sam lice rukom od srama. Maknuo mi je ruke s lica i pažljivo mi maknuo kosu s lica.

"U redu je malena, nije ništa strašno.", poljubio me u čelo, pa u obraz. Zašto se na ljuti? "Stvarno mi je žao.", pogledala sam dolje u svoje krilo.

"Hej, hej, nemoj se ni slučajno sramiti. Razumijem, u redu? Prvi ti je put i dogodila se mala nezgoda ništa strašno.", poukao me u svoj zagrljaj.

"Sljedeći put će biti bez zuba.", namignuo mi je i ja sam spustila galvu od sramote. Sad bi se najrađe pokrila po glavu i da me zemlja proguta. Naslonila sam glavu na njegovo rame dok su njegove ruke bile omotane oko mene. Nabrzinu je obukao boksrice pa legnuo pokraj mene. Opet sam se naslonila na njega i ukopala glavu u njegov vrat.

(..)

"Hej mama."

"Hej dušo.", tek sada sam shvatila koliko mi je mama zapravo nedostajala. Prošlo je oko tjedan dana od zadnji puta od kada smo se zadnji put vidjele, ali mi se čini kao da je prošlo puno više. Nedostajao mi je njezin glas i cijela ona.

"Kako si?", sjela sam na velik kauč u dnevnom boravnu i počela uvijati vrhove kose. Iskreno sam se i bojala odgovora jer znam da joj je teško proteklih dana, zapravo tjedan dana, a mene krivnja i dalje ne prolazi. Nakon što sam jučer rekla sve Harryju kao da mi nije postalo lakše. Ne mogu ni zamisliti u kakvu sam situaciju dovela svoju obitelj.

"Dobro sam dušo.", mogla sam iščitati tugu u njegom glasu.

"Nedostaješ mi mama.", zajecala sam.

"Oh, i ti meni nedostaješ dušo. Kako ti je? Jesi li se već snašla?", obrisala sam suze ispod očiju.

"Super mi je. Upoznala sam nove prijatelje od kako si otišla.", lagala sam. Šmrcnula sam i privukla noge uz sebe.

"To je super dušo, jako mi je drago zbog tebe.", njen glas je tako nježan, pre nježan kako sam inače navikla.

"Znam mama. K-kako stoje stvari doma?", progutala sam knedlu. Neka mučnina mi se stvorila u trbuhu.

"Ne brini se za to dušo, sve je pod kontrolom. Reci mi kako je Edvard? Slažete li se s Chloe?"

"Da, Chloe je super, slažemo se.", zajecala sam. Pažnju mi je priukao otvaranje vratiju. Brzo sam obrisala suze i okrenula se. "Moram ići mama.", Harry je stajao na vratima.

"U redu dušo, budi dobr. Volim te.", zašto mora biti tako teško?

"I ja tebe volim mama.", poklopila sam. Ustala sam sam i dotrčala do njega i čvrsto ga zagrlila. Spremno je omotao ruke oko mene i podigao me. Omotala sam noge oko njegovog torza.

"Nije dobro Harry, mama nije dobro.", glasno sam zaplakala.

College [h.s.]Where stories live. Discover now