5.3 (prvi dio)

3.6K 290 32
                                    

Pregledavam skupocijene slike na zidovima hodnika kada mi Harry pokazuje i objašnjava gdje će tko spavati. Sve sobe su na gornjem katu. Nema ništa drugo gore osim soba i kupaonica. Sve izgleda predivno, veće izgleda iznutra nego izvana. Na kraju je ispalo da je slične veličine kao i njegova kuća, samo što nema treći kat. Ova kućica je na dva kata i ima 6 soba. Ne znam zašto je toliko veliko. Sve sobe su ogromne. Svaku mi je pokazivao posebnu. Jedino što je oklijevao je ući u sobu gdje su Dylan i Gemma. Nismo se dugo zadržavali unutra kako bi im nebi remetili privatnost. Samo smo poluknuli, ali ne mogu reći da Harry nije htio ući i prekopati im stvari. Vidjelo mu se u očima. U tih nekoliko minuta je sto puta pogledao svaku sitnicu. Nasmijala sam se, sladak je kad se brine o mlađoj sestri. Zakoračio je unutra, ali sam ga uhvatila za ruku.

"Harry, ne možemo im kopati po stvarima. To je nepristojno.", povukla sam ga prema sebi. Uhvatio mi je ruku i poljubio mi prste. Namršteno sam ga pogledala kada mi je dao onaj pogled.

"Pa, praktički je ovo moja kuća.", povukao me unutra i zatvorio vrata. "Harry, idemo van!", on nije normalan. Mislim, već sam odavno naučila da on ne poštuje ničiju privatnost, ali zar se ne može suzdržati?! Dylan ili Gemma bi svaki čas mogli ući u sobu. Kako bi on reagirao da netko njemu kopa po stvarima. Poludio bi! Podigao bi paniku sve do Meksika! Preokrenula sam očima kada sam ga vidjela kako otkopčava Gemminu torbu u kojoj su joj stvari. Ovo može proći samo neugodno. To je kao da kopa meni po stvarima.

"Prestani! Vjerojatno ćeš naći šminku, češljeve i odjeću. Ne znam što očekuješ.", pokušavam nas odvući od neugodne situacije, jer svi znamo da sigurno nije samo šminka unutra. Svaka djevojka čuva nešto što nije za muške oči. Totalno me ignorirao i nastavio kopati. "Ne očekujem ništa, samo želim provjeriti što ima unutra.", šapćemo kako nas netko ne bi čuo.

"Hajde Harr-..."

"Što je ovo?", nešto izvadi iz torbe. Ne želim ni pogledati što je izvukao. Ali, znam da je mene pitao. Okrenem se i vidim kako drži kutijicu malih tabletica. Oh, znala sam da će mi postati vruće. Dođem do njega i uzmem mu to iz ruke. Bacim u torbu. Ne želim biti kriva kada nas ulove.

"Idemo odavdje!", ali izgleda da je baš zapeo za prekopavanjem tuđih stvari jer me potpuno ignorirao kao i svaki put prije. Kriste, meni je neugodno! Ne znam kako da ga odvučem odavdje. Bilo bi lakše da je pas! Ali kad ga malo bolje pogledam...ima tu nekih sličnosti. Kako sam glupa, stvarno sad mislim o sličnostima psa i Harryja.

"Pitao sam, što je to?", tvrdoglavo opet uzme one iste tabletice i pogleda me. Zašto si tako tvrdoglav!

"Ne znam", pocrvenim i on se nasmije. Ustane i približi mi se.

Samo opušteno Victorya.

"Tako si slatka.", poljubi mi crvene obraze i na kraju zadaje lagani poljubac na usne. Nasmiješim se i pogledam ga u oči. Zašto sam tako sramežljiva sada?!

"Hajde, malena.", i sva moja sramežljivost nestane.

"Kriste, nemoguć si! To-o je...nešto..ugh! Kontracepcijsje pilule.", jesam li to stvarno rekla naglas? O bože!

"Hmmm...", okrene se. Zašto je sad zbunjen? Tražio me da mu kažem i jesam. Mrzim kada mjenja raspoloženje tako brzo.

"To je dobro, zar ne?", okrene se prema meni. Slegnem ramenima. "Pa, ako ih uzima, valjda. Ne znam. Nisam stručnjak Harry."

"Hvala bogu, ja sam vjeran kondomima. Mrzim te stvarčice, ne uzmeš na vrijeme i odmah si plodan.", ne znam zaštoa, ali trenurno se želim smijati.

"Harry, daj idemo odavde", rečem.

I ništa se ne događa.

I opet me ignorira.

Bože zašto je tako tvrgodlav čovjek?! Stvarno ću ga tretirati kao psa! I nazvat ću ga-

"Misliš da nije dobro ako je bočica puna?"

"Ne znam, nikad ih nisam uzimala, ali po mom mišljenju koliko znam o tome je da bi se trebalo piti nakon godine ili kako već i napraviti pauzu od tri mjeseca, ali nisam baš naj sigurnija.", rečem. On samo slegne ramenima i vrati ih na mjesto. Baš kada sam pomislila da ćemo izaći on nastavi prekopavati. Hoće li ikad stati?

"Gle, gle, gle", preokrenem očima. Sad je dosta. Stvarno ne želim da netko upadne. Ne želim svađu kad smo se došli zabaviti. A kakav je Harry tvrdoglav ne bi se čudila da se posvađa. ......

"Što znače dvije crte na testu za trudnoću?", oči mi se otvore i polako se okrenem na peti. Progutam knedlu koja mi se stvorila u grlu. Dođem do njega i uzmem mu štapić iz ruke. Jasno se vide dvije crvene crte. Samo gledam i ne vjerujem.

"Victorya", Harry staje pokraj mene i podigne mi bradu. "Što znače dvije crte?", oči su mu tamne i gledaju ravno u moje. Stavi mi ruku na obraz. Ni sama ne znam što da kažem. Dvije crvene crte!

"Što to znači Tori?", glas mu je dubok.

"Ja-ja.."

"Da ili ne?", rukom mi miluje obraz.

"A-Ali ne mora z-značiti. Možda j-je..ne-ne znam.", odmahuje glavom. "Samo mi reci.", naslonio je obraz uz moj. Lagano mi ljubi uho. Srce mi kuca, tako jako. Šokirana sam!

Ali doslovno!

"Da, a-ali molim te! Samo u 90% slučajeva je test ispravan.", glava mi je spuštena, rukama držim bijeli štapić i buljim u dvije crvene crte. Harry me zagrli oko vrata i povuče prema sebi.

"O bože! Ubit ću je ako je trudna Tori!", teški diše. Prsa mu se velikom brzinom podižu i spuštaju. Sigurna sam da ne misli tako. To samo bijes govori iz njega.

"Zašto? Ti si u njeno vrijeme već imao d-", prekinuta sam kada se vrata sobe otvore i zadihana Gemma ulazi. Brzo stavim ruku sa štapićem iza leđa. Stoji i gleda u nas. Mi stojimo i gledamo u nju. Bojim se išta prva reći, a sigurna sam da je i Harry u šoku. Izgleda zbunjeno, zapravo i Gemma i Harry. A ja samo gledam i ne vjerujem. I sakrivam.

"Što radite u mojoj sobi?", pita. Pogledam u Harryja. Sad smisli nešto idiote! Ako dozna da smo-zapravo da joj je Harry kopao po torbi i pregledavao joj privatne stvari.

"Pokazivao sam Tori kuću.", Harry je slegnuo ramenima. Namijala sam se, a nisam znala smijem li se da prekrijem istinu ili mu se divim kako je uspio slagati.

"Dobro. Što skrivaš?", nagnula se u stranu i pokušavala gledati iza mojih leđa. Harry se približio meni kako bi sakrio test iza mojih leđa.

"Ništa, samo sam joj pokazivao sobe."

"Okej, nije mi do šale. Što ste napravili?", prekrižila je pruke na prsima. Progutala sam knedlu koja mi je zapela u grlu od straha. "Nemate pravo kopati po mojim stvarima. Tori, što to skivaš?", krenula je prema meni brzinom munje i se nagnula iza mojih leža i uzela test iz ruke.

"Što je ov-O. Moj. Bože.", pogledala nas je s široko otvorenim očima. Skočila je na mene i bacila nas obje na krevet. Čvrsto me grlila oko vrata i smijala se.

"Oprostite, oprostite, sad sam vjerojatno pokvarila iznenađenje, ah kako sam glupa.", udarila se po glavi. Harry je zbunjeno gledao u nju.

"Kakvo iznenađenje?", pitao je. Napokon je sjela pokraj na krevet, a ja sam osjetila olakšanje. Sjela sam pokraj nje.

"Dobro Harry ne moraš više skirivati.", namignula mu je. Odmahnuo je glavom i spojio obrve.

"Zašto me tako gledate. O bože nije valjda da ga ne želite?!", glasno se zaderala.

"Dobro Gemma, mislim da bi bilo najbolje da se ti malo smiriš i popiješ čašu vode."

"Ne dok ne rješimo ovo.", podigne se i podigne prst u zrak, a meni i Harryju daje oštre poglede. Slatko je to što imam osjećaj kao da me Harry gleda. Imaju taj isti oštri pogled. Najbolje od svega je to što uopće nije strašan nego uvijek ispadne sladak. Pogledala sam u prste dok su moje misli otišle puno dalje od ove rasprave. To je mama. Već sam rezervirala avionsku kartu putem interneta. Skoro! Samo jedan klik mišem je trebao da odletim doma k mami i Edvardu. Jednostavno nisam mogla prije nego što razgovaram s Harryjem. Već nekoliko dana tražim pravo vrijeme, a mama je sve nestrpljivija. Svaki dan zove i govori mi kako da što prije dođem i da joj nedostajem. Uvijek smišljam neki razlog koji zapravo ne postoji.

"Victorya je trudna!", upravo ta rečenica me izvukla iz mojih misli i sve se pretvorilo u usporeni film.

College [h.s.]Where stories live. Discover now