A/N: Jako važno

3.2K 169 9
                                    

Znam da sam nekima od vas obećala da ću objaviti nastavak oko Božića (Četvrtak) i nisam. Što znači da vi stalno komentirate i šaljete mi tonu poruke u inbox kada ću objaviti nastavak. 

Razlog: INSTAGRAM!! 

Nisam bez veze napravila novi račun na IG, tamo objavljujem sve razloge zašto me nema i zašto vam se ne javljam, uvijek postoji neki razlog baš kao i za ovu situaciju. Ne želim pisati i trošiti vreme na Wattpadu kako bi vam objašnjavala zašto nema nastavka. I neću! Kada nekome napišem u poruku da provjeri zašto nema nastavaka ili zašto sam bila odsutra 2 tjedna da provjeri na IG, odgovorite mi da ga nemate. To je u redu, ali zato imam otvoreni račun gdje me svi možete pronaći rez obzira imate ili nemate IG. Ako vas zanima zašto nema nastavka odite na moj IG i provjerite!! 

U bilješkama na mom Wattpad profilu imate ime mog računa na IG. Ako netko ne zna kako me pronaći ili mu nešto nije u redu, tek tada neka mi se javi, sve ostale poruke ignoriram, a i kometare. 50% kometara je: 'kad će nastavak' 

Hvala na pažanji, ako imate pitanja pitajte u inbox, ali ignoriram pitanja u vezi nastavka i više ne izjašnjavam preko poruka! 


College [h.s.]Where stories live. Discover now