4.8

4.3K 329 41
                                    

(Molim vas da ostavite vote i molim vas jako jako jako puno da ostavljate usputne komentare više imate dolje u ogromnim bilješkama?

Sljedeće jutro opet se budim sama u krevetu. Protrljam oči dok čujem vodu iz kupaonice. Protegnem se i zijevnem. Protegnem ruku na Harryjevu stranu i iznenadim se kada osjetim praznu polovicu kreveta. Izdahnem i prevrnem se na drugu stranu kako bi dohvatila ručni sat koji je nekim čudom ostavio.

8:52

Nije jako rano, ali se ni ne sjećam kada smo legli prošle noći. Podignem glavu kada čujem zvuk vode koji dolazi iz kupaonice. Nasmijem se i dignem iz kreveta. Obućem Harryjevu majcu i gačice. Bosonoga dođem do kupaonskih vrata i jako pokucam kako me Harry može čuti.

"Harry!", glasnije rečem kako bi me čuo ispod tuša i još jednom jako pokucala. Samo se nadam da me čuje i da će mi odgovoriti.

"Da?", zadere se glasno.

"Mogu ući? Trebam oprati zube.", kada čujem njegov glas koji mi govori kako to nisam ni trebala pitati samo se nasmijem i uđem unutra. Udari me miris šampona kojeg Harry koristi. Miriše tako na njega. Harry odmakne zastor i stoji ispred mene gol kao od majke rođen. Pokušavam zasržati pogled na njegovim očima i ne udaljavati pogled od njegove glave. Kosa mu je mokra i ravna. Nasmijan je od uha do uha kao malo dijete. Uzvratim mu osmjeh i nastavim gledati u njegov predivan osmjeh.

"Pridruži mi se.", mahne glavom dok ja vodim muke u svojoj glavi ući u topao tuš k njemu i osjetiti njegovo tijelo uz mene dok se voda slijeva proz njegovo mokro tijelo i čvrste trbušnje mišiće li ne. Ona moja sramežljiva strana, koja je u zadnjih 2 mjeseca tiho, mi se javlja i viče NE, dok ona strana koja obožava Harryja i sve vezano uz njega viče DA.

"Hajde, nije valjda da se sramiš.", zeza me. Nekako je posebno veselo raspoložen jutros. Preokrenula sam očims i svukla majcu preko glave. Ostala sam u grudnjaku i gačicama koje sam skinula te ubrzo ušla pod topli tuš koji me istog trenutka razbudio, a i Harry je bio tu tako da nije bilo šanse da se ne razbudim jer sam već osjećala njegove prste svugdje po sebi. Došla sam samo oprati zube. Ali naravno tko bi odolio tuširanje s Harryjom kada je tako dječački veselo raspoložen od jutra. Cijelo vrijeme se veselo smiješi,a ne mogu prestati gledati u njegove slatke jamice.

"Nekako su raspoložen jutros.", zadirkujem.

"Daaa...", zavlačio je riječi dok nije skidao pogled s mene. Malo me pogurnuo prema iza tako da mi se kosa namočila. Nisam obračala pozornost na to nego ga nastavila ispitivati. "Zašto?", da mu nije rođendan? Uzeo je šampon u ruke u istisnuo malo u šaku.

"Imam samo muški šampon ovdje, nadam se da ti ne smeta.", rekao je i svu pažnju posvećujući mojoj kosi. Gledala sam u njegovo lice kada mi je prstima prolazio kroz kosu i stvarao pjenu. Posebno je pazio kako mi sapunica nebi ušla u oko. Zatvorila sam oči i opustila se. Rukama sam ga uhvatila oko trbuha kada sam se izgleda peviše opustila i skoro pala od osjećala. Stresla sam se i čvrsto ga uhvatila. Otvorila sam oči i vidjela kako me gleda i cereka se. Namrštila sam se i nastavila uživati dok me lagano noktima grebao po površini glave. Tiho sam izdahnula u zadovoljstvu i približila se još više uz njegovo toplo tijelo.

"Dobro je?", njegov hrapavi glas pita. Nasmijem se i kimnem glavom. Čujem njegov kikot što mene natjera da se smijem. Iako ga ne mogu vidjeti njegov osmijeh je zarazan. "Nisi mi odgovorio na pitanje.", podjestim ga. Osjetim njegove usne na čelu. "A koje pitanje?"

"Zašto si tako sretan jutros?", pitam.

"Zakorači iza.", reče. Učinim kako mi kaže i osjetim vodu kako mi klizi niz glavu pa leđa i skida pjenu od šampona. U nosnicama mogu osjetiti miris Harryja. Sada mirišem baš kao on.

College [h.s.]Where stories live. Discover now