4.5

5.1K 328 12
                                    

Harry me cijelo vrijeme nosio sve dok nismo došli do trećeg kata, iako sam mu govorila da i sama mogu i da imam noge. On se samo nasmijao i nastavio hodati. On jednostvno nakon nekog vremena postane kao malo dijete. Tako tvrdoglav. Naslonila sam glavu na njegovo rame. 

Kada smo stigli na treći kat spustio me dolje i ja sam otvorila vrata. Ušli smo. Svi su se već raskomotili unutra u bazenu jedino je Chloe trčala oko bazena, a Edvard za njim. Čim je ugledala mene počela je trčati u smjeru mene i Harryja. Uhvatila me za ruku i stala iza mene, držeći me kao živi zid između nje i Edvarda.

"Victorya pomozi, želi me baciti u vodu.", nasmijala sam se. Stvarno mi je drago da se njih dvoje slažu, nadam se da ću se uskoro i ja tako dobro slagati s Chloe. I još joj se moram ispričati za svoje glupo ponašanje. Zašto nisam mogla prvo je upoznati, a tek onda suditi o njoj. Zao što sam bila glupa i brzopleta, eto zašto.

"Imam te!", Edvard iza mene uhvati Chloe i prebaci je preko ramena. Zatrči se prema bazenu i skoči dok Chloe vrišti. Nasmijem se.

"Ideš?", pogledam od kuda glas dolazi i vidim Harryja. Kimnem glavom i uputim se prema bazenu. Ali me Harryjeva ruka zaustavila i povukla natrag tako da se moje tijelo sudarilo s njegovim i osjetila sam sve i jedan zategnuti mišić na njegovo tijelu. Oslonila sam se na jenu nogu i gledala ga u lice. Iako već znam svaki detalj, počevši od čvrstog i zatečnutog čela kad se ljuti i naboranog kada se smije pa sve do brade. Ali nešto najolje što sam ikada okusila su njegove usne. Tako mekane i sočne u isto vrijeme.

"Zašto me tako gledaš?", pitao me. Ja sam slegnula ramenila i dalje gledajući u njegovo lice. Sada mu je čelo bilo naborano dok me promatrao i nisam mogla otkriti o čemu je točno razmišljao.

"Zgodan si.", šapnula sam mu i zahihotala se.

"Ništa što i prije nisam znao malena.", namigne mi i osjećam kako mi se obrazi crvene. "Ajde idemo.", povukao me za sobom. U bazenu su bili već skoro svi. Jedino je Bella bila za stolom i nešto tipkala po moitelu. Vjerojatno šalje poruku Zaynu. Potpuno sam zaboravila da su njih dvoje zajedno. I da još uvijek nismo popričale o tome, kako i bih kad praktički ovaj tjedan nisam bila u sobi. Odlazim na nastavu, a zatim odmah odem Harryju i tako scijeli ovaj tjedan.

"Hej Vic.", osjetila sam stisak na ruci. Okrenula sam se i vidjela Bellu.

"Hej."

"Možemo li razgovarati? Htjela sam te prije odvući ali nikako da se odlijepiš od..", napravi grimasu. "..kako bih ga ja sad trebala zvati?", zagrize usnu. Nasmiješim se. "Mislim da bi 'Harry' bilo u redu.", kimam glavom. 

"Da, nisi se mogla odlijepiti od Harryja.", obje se nasmijemo. Sjednemo na bližnju ležaljku. "Pa, definitivno imamo puno toga za nadoknaiti.", namigne mi i ja se zarumenim. 

"Jeste?"

"Bože, Bella! Prestani me tako gledati, nemam pojima o čemu govoriš!", tiho vrisnem, ali na poslijetku samo kimenm glavom. Bella skoro visne.

"Napokon! Mislila sam da nikad neću doživjeti taj dan.", mobitel u ruci joj zavibrira i ona ja na brzinu pogleda i nešto odgovori. Nakon toga stavi mobitel sastrane i dalje se posveti našem razgovoru.

"Kako ste ti i Harry došli? Jeste li vi sad nešto kao zajedno? Mislim stvarno provodite puno vremena zajedno i imam osjećaj kao da si me zaboravila, curo. Čekaj, jel' vi spavate u istom krevetu?"

"Da, spavamo u istom krevetu, ali nisam sigurna na kojoj smo razini.", tužno izdahnem. Bella cijelo vrijeme kima glavom i sluša svaku moju riječ od početka do kraja dok je nervozno mlatim rukama po zraku i obajšnjavam joj cijelu moju zavrzlamu.

College [h.s.]Where stories live. Discover now