5.2

4.3K 312 21
                                    

Ugodno sam se smjestila na Harryju na zadnjem sjedištu. Izula sam se i skinula jaknu samo da ne uprljam njegovu bebicu. Dođe mi da ga tako jako udarim kada govori takve stvari za koje zna da me nerviraju, a zapravo zna da sam ljubomorna na auto. Kao da je to moguće. To je samo auto. I dalje imam veću važnost od njega. Dužinki sam se rastegla preko njega. On je omotao ruke oko mene. Sve je bilo savršeno u tom trenutku. Moram priznati da ima prilično tvrdo tijelo što je bilo dobro za moja leđa. Došao mi je kao privatni madrac. Mislim da ako Louis naglo zakoči da ćemo oboje izletjeti nekamo. Harry je uzeo toplu deku i pokrio nas. Naslonila sam glavu na njegova prsa.

"Možemo krenuti?", Louis je upalio auto. Osjećam se pomalo glupo. Svi su se stisnuli na prednja sjedala samo smo se ja i Harry protegli kao kraljevi.

"Što kažete na malo božićnog ugođala?", upalio je glazbu na radiju i krenuo.

"Ej, imam jednu pitalicu?", i opet Louis. Nikako da se ugasi. Ne znam kako ga Elenor može trpjeti. On se već nekontroliralo smije.

"Ovako...khm..zašto smo poveli Nialla sa sobom?", duboko diše i pokušava se ne smijati.

"Zato što su sve štenere bile pune!", puke i počinje se smijati. Mog osjetiti kako Harryjeva ramena poskaću od smijeha. Dobro, ovo je bilo smješno, ali inače mu ostale fore i nisu nešto. Samo ova od koje trenutno ne mogu disati koliko se smije. Osjećam kako mi oči suze i hvatam se za sjedalo. Smijem se na sav glas zajedno s ostalima.

***

Atmosfera u autu se smirila. Allie i Elenor su zaspale na svojim sjedalima. Louis je za promjenu zih i koncentriran na cestu ispred sebe. Svakih pet minuta popije gutljaj kave koju drži u ruci i drži sam sebe budnim. Jedino u što sam gledala su njegovi pokreti u zadnjih pola sata. Ako bi pogledala kroz prozor vidjela bi samo pustoš i šumu. Trenutno se ne vozimo kroz nikakav grad niti selo. A ako gledam pre dugo u trbuhu mi se počinje starati mučnina. Vani, još malo pa će biti dan. Uskoro će biti pet sati. Izdahnem i opustim se na Harryju. Ne znam spava li. Ruke su mu opuštene na mojim bokovima i duboko diše. Polako se okrenem, glava mu je lagano naslonjena na staklo i zamišljeno gleda u jednu točku. Primjeti moj pogled i nasmije se. U tišini vratim glavu na njegova prsa. On nasloni glavu na moje rame i ja naslonim svoju na njegovu. Nasmijem se kada osjetim kovrče na uhu. Zaklopim oči dok me njegove usne poljube u glavu.

"Spavaj.", šapnuo mi je u uho i ušuškao me. Omotao je deku uz nas i grijao me svojim rukama na trbuhu. Gurnuo je ruke ispod moje majce i kikot mi je pobjegao s usta.

"Što je smješno?", zaigrano je pitao i počeo ostavljati poljupce po mom licu. Pokušala sam se što tiše smijati kako ne bi probudili El i Allie ili privukli Louisovu pažnju kako bi izbjegli neugodne komentare.

Odmaknula sam se od njega, ali su njegove ruke ostale na mom trbuhu. Stavila sam ruku na usta i duboko disala.

"Prestani.", pokušala sam ostati ozbiljna. Prevrnuo je očima i naslonio me na sebe. Nasmijao se kada mi je glasno zakrulilo u trbuhu. Osjetila sam kako mi se obrazi crvene. Laktom sam ga udarila u trbuh i prestao je.

"Ne podsmjehuj me.", pošmekoljila sam se. Zašto je odjednom postalo tako vruće u autu. "Louis možeš stati na sljedećem odmorištu?", pitao je. Louis je kimnuo glavom.

Nakon punih 10 minuta stali smo na jednom odmorištu. Izašla sam iz auta i nisam osjećala stražnjicu. Protegla sam se i izdahnula. Cijela sam se ukočila tokom vožnje. Zayn i Niall su parkirali do nas i izašli. Svi su otišli iz auta i krenuli unutra naručiti hranu. Na kraju je ispalo da nisam smo ja gladna.

"Tori ideš?", Elenor me pitala. Odmahnula sam glavom. "Pričekat ću Harryja.", rekla sam. Ona je kimnula glavom. "Što da ti naručim?"

"Bilo što.", nasmijala se i otišla s Louisom prema ostalima. Okrenula sam se i guzicom se naslonila na auto. Okrenula sam se prema Harryju. Nagnuo se prema Allie i ruku prislonio uz njezin obraz. Bez da ju je probudio uzeo ju je u naručje i uzeo njezinu jaknu. Pogledao me u oči i nasmijao mi se.

College [h.s.]Where stories live. Discover now