1.2

7.6K 454 26
                                    

Općinjeno gledam u njega i ne shvaćam. Zar je Harry bio u nekoj nevolji u prošlosti ili još uvijek je? Imam toliko pitanja, a niti jedan odgovor. Ubrzo je sišao s pozornice popraćen velikim pljeskom. Prošao je pokraj mene ali ga nisam ni pogledala. Zadovoljno je sjeo na svoju stolicu u prvo redu i dalje se smiješkao. Zayn sigurno zna nešto više o tome. Ali to nema šanse da izvućem iz njega on je previše tajanstven kako bi mi išta rekao.

Trenerica je došla do nas i sve nas skupila u krug.

"Za 15 minuta počinjemo. Na teren odlaze šestica, jedinica, dvojka, desetka i dvanaestica, a sve ostale su pomoćne igračice.", sve smo klimnule glavama, a zatim je ona otišla ostavljajući nas. Još imamo 15 minuta, okej. 

Krišom sam vidjela Harryja. Već me i glava boli. Ovih dana stvarno nisam svoja. Trebam zraka. Osjetim pogled na sebi. Edvard gleda direktno u mene zabrinitim pogledom. Okrenem se i vidim s druge strane zabrinut pogled Harryja. 

Zar izgledam tako loše? Oh, trebam zraka. Ustanem i uz ispriku odem iz dvorane van. Stvarno trebam zraka. Mislim da će me ova trema ubiti. 

"Tori!", naslonim se na zid i opet povučem rubove hlačica prema dolje. Podignem pogled i vidim Harryja kako trči prema meni. Dođe do mene i uhvati me za ruku pa okrene prema sebi.

"hej, što je bilo?", nježno me pita i uhvati za rame. 

"Samo se bojim Harry.", priznam mu i izdahnem. "Bit ćeš sjajna.", pohvali me.

"Ne sigurno neću.", naslonim glavu na zid. Pogladio me po glavi i spustio ruku do obraza. Stavio mi je vlas kose iza uha. 

"Ja mislim da ćeš biti odlična, ali stvarno odlična.", poljubio me u obraz i naslonio na sebe.

"Kako znaš?", zagrlim ga oko torza dok on mene grli oko vrata.

"Zato jer si ti jedna pametna djevojka.", ostavio je poljubac u moje čelo.

"Jesi dobro? Stvarno si me uplašila kad si onako istrčala.", odmaknuo se od mene i ja sam se namrštila. Njegov dodir je pre brzo skliznuo s mojeg.

"Samo mi se vrtjelo i sve me boli od nervoze.", nasmijem se kad shvatim što sam zapravo rekla.

"Bit ćeš dobro.", ohrabri me. "I da, stvarno obožavam ove hlačice.", namigne mi i približi mi se. Odgurnem ga od sebe ili barem pokušam dok njegovu prsti bježe prema mojoj stražnjici.

"Da se nisi usudio.", maknem njegove prste i premjestim ih prema gore. Sve do leđa. On se nasmijao i spustio usne na moje.

Uzvratila sam mu poljubac i stavila ruke oko njegovot vrata pa u njegovu kosu. On obavije ruke oko mog tijela i nasloni nas na zid. Njegov jezik uđe u moja usta i sudari se s mojim. U ustima osjećam njegov savršen miris i okus. Jednostavno je predobro. Njegovi lutajući prsti se podvuku pod rub moje majce i rade krugove na leđima iznad gume hlačica. Više me privuče prema sebi toliko da osjetim ispupčrnje na svojem trbuhu

"Bože što mi radiš Tori.", nasmijala sam se. On je ponovno spojio naše usne. Ljubi me nježno i polako s strašću. Svaki poljubac je bio drukčiji. Vratila sam ruke oko njegovog vrata. On je i dalje radio male kružiće ali je ovog puta pokušavao ući dublje u majcu.

Svaki put sam mu spustila ruke na zadano mjesto i on je nezadovoljno zarežao.

Njegov jezik je opet ušao u moja usta i sudario se s mojim.

"O moj bože Victorya tu si. Već sam se upla-", Edvard je doletio i ostao, malo rečeno, zatečeno. Odgurnula sam Harryja od sebe i popravila majcu.

"Edvard. Stvarno nije kako izgleda.", odmahnula sam glavom.

"Koji se jebeni vrag ovdje događa?!", zaurlao je dok nam se približavao.

College [h.s.]Where stories live. Discover now