2.6

6.3K 398 7
                                    

Nakon teškog razgovora s mamom i nakon duge svađe napokon se nalazim s Harryjom. Sama. I u njegovom krevetu i dijelimo nježne dodire.

"Hmm..", mogla sam osjetiti kako se nasmijao na moju reakciju njegovog dodira. Poljubio me nakratko, i usnice su nam i dalje bile spojene, ali nisu bile u poljupcu. Njegove ruke su bile na meni. Napokon sam ga mogla zagrliti i poljubiti u bilo koje vrijeme. Stisnuo me uz sebe dok je imao zatvorene oči, a usta su nam i dalje bile spojene.

"Harry.", dahtala sam na njegove usne. Jednu ruku sam spuštala po njegovim prsima dok sam ga drugom čvrsto uhvatila oko vrata i u šaku uhvatila što sam više mogla njegove kose i povukla je prema sebi. Snažno sam spustila usne na njegove. Ne znam što me spopalo u tom trenutku, ali sam ga htjela blizu sebe što je više moguće. Moguće da je zato što je do sada bio samo među onim djevojkama.

"Hej, hej Tori.", odvojio se od mene, a ja sam ga posramljeno gledala. Obrazi su mi bili crveni.

"Što je to bilo?", podsmjehavao mi se, naravno da ovo njega zabavlja. Namrštila sam se i pogledala u stranu.

"Samo smo se ljubili.", posramljeno sam rekla i naslonila glavu natrag na jastuk.

"Sasvim sam siguran da je to vodilo u neki drugi smjer."

"Samo zaboravi.", promrmljala sam. "Nisam siguran mogu li to zaboraviti.", šalio se.

"Hej, ajde ne ljuti se malena.", ostavljao mi je poljupce po vratu dok mi je rukom prolazio ispod majce po leđima.

"Nego što bi moja malena htjela za rođendan?", nasmijao mi se u vrat.

"Kako znaš da mi je uskoro rođendan?", okrenula sam se prema njemu samo glavom jer mi previše paše to kako me lagano škaklja po leđima.

"Ja sve znam.", ostavio mi je jedan velik poljubac na usnama.

"Pa?"

"Ništa. O, možda bi me mogao voditi na jednu tetovažu.", mogla sam vidjeti kako se zgrozio na tu ideju pa je odmahnuo glavom.

"Nema šanse.", strogo je rekao.

"Onda ne želim ništa.", približila sam mu se u on me spremno uhvatio u zagrljaj.

"Već ću ti ja nešto smisliti.", naslonila sam se na njegovo rame.

"Kako god.", preokrenula sam očima i zatvorila oči.

"Oh, zaboravila sam ti reći. Sutra do 6 moram biti u sobi.", odmaknuo se od mene i to je bio dovoljan razlog da otvorim natrag oči.

"Zašto? Ako smijem znati?"

"Zato što je Bella isplanirala ženski izlazak.", ljupko sam mu se nasmijala.

"U kino?", pitao je mrtav ozbiljan.

"Baš si seronja.", nasmijala sam se. "Ne, nego ja samo brinem za tebe bejbi.", poljubio me na vrh nosa.

"U nekakav disko, vjerojatno..", zijevnula sam. Ovakvi razgovori me čine umornom. Ali onda sam nešto shvatila..okrenula sam se prema njemu.

"Nadam se da ne misliš da tražim tvoje dopuštenje Harry.", ozbiljno sam rekla i on je legao na bok, jednom rukom podbočio glavu tako da je bio okrenut prema meni.

"Možda je to baš ono što ti treba malena. Moje dopuštenje.", opet me poljubio u vrh nosa. Treba mi njegovo dopuštenje? Nema šanse! On je moj ravnatelj škole i njega trebam samo da me sutra doveze do sobe do 6 sati. Dobro sad je ovo zvučalo stvarno bahato.

"A tko si mi ti?", ovo je jedina stvar oko koje neću popustiti. Skoro uvijek je po njegovom.

"Onaj bez kojeg sutra možda nećeš ići.", iako znam da ga ovo jako dobro zabavlja on je i dalje uporan.

"A zašto to?"

"Jer nemaš kako doći do sobe.", prekrižila sam ruke na prsima i namrštila se.

"Seronja!", gurnula sam u rame.

"Dobro onda ću stopirati. Netko će sigurno stati.", ha! Zadovoljno sam se nasmijala. Sad ću se baš sutra prvi puta napiti i naći si novoga dečka! Ček..novoga? Pa ja ni nemam dečka. Harry me nikad nije pitao za vezu, a to znači da sam slobodna djevojka. Nasmijala sam se na tu pomisao jer sam znala da nikad nebi mogla naći nekoga drugoga dečka pokraj Harryja.

"Nećeš stopirati."

"Ne možeš mi to zabraniti!", ne može, zar ne?

"Ja ću te voziti.", i napokon ja pobjeđujem.

"Ali prije si rekao da.."

"To je bilo zato što prije nisi imala moje dopuštenje, a sad ga imaš. Tako da te sada mogi voziti.", zarežala sam.

"Ne treba mi tvoje dopuštenje.", durila sam se.

"Jer ja mogu sad odmah otići od tebe ako to ja želim.", okrenula sam mu leđa. Uostalom..-digla sam se s kreveta i uzela jastuk.

"Kamo sad ideš?", ignorirala sam ga dok se on iza mene smijuljio. Crna majca je pala pokraj mojih nogu. Okrenula sam se prema njemu s podignutom obrvom.

"Da imaš u čemu spavati.", zloban osmjeh mu je bio na licu, točno sam znala da mi se podsmjehuje. E pa, ovaj put neću odustati. Sad će on vidjeti. Iako sam znala da je zapravo sve ovo naša mala igrica u kojoj se i ja porano zabavljam neću i dalje odustati. Uzela sam majcu s poda i pogledala ga. Bez majce leži s rukama iza glave dok su mu noge prekrižene. Trbušni mišići mu se ističu, pa prema dolje do oštre V crte koje nestaju u crnim CK boksericama. Ovo je zbog čega izgleda kao seks bog. Nisam ni shvatila da me gleda dok sam ja promatrala njegovo tijelo. Oči su mi se raširile i brzo sam skrenula pogled u stranu dok sam se žarko crvenila.

"Jesi sigurna da želiš otići?", zadirkivao me. Ignorirala sam pitanje i s jastukom pod rukom sam izašla. Naslonila sam se na zid pokraj vratiju dok sam teško disala. Kad mi sr disanje ujednačilo krenula sam na kraj hodnika u gostinjsku sobu. Zamotala sam se u debeli poplon, iako nije bilo isto jer nema Harryjev miris, i skupila se.

Harry's POV:

Već treći put pogledavam na mobitel. 23:17

Ne mogu uopće zaspati. Kao da mi nešto nedostaje. Victorya. Ustao sam iz kreveta i obukao donji dio pidžame. Otvorio sam vrata i upalio manja svijetla u hodniku. Znao sam da može biti samo na jednom mjestu. Tiho sam otvorio vrata i vidio je skupčanu na krevetu. Nasmijao sam se i otkrio je. Kosa joj je bila spuštena preko lica. Odmaknuo sam pokrivač dalje od nje. Oprezno sam je uzeo u ruke. Otvorila je oči i zjevnula.

"Znala sam da ne možeš bez mene.", nasmijao sam se i natjerao je da omota noge oko mene. Naslonila se na mene i položila glavu na moje rame. Odnio sam je u moju sobu na velik krevet. Privukao sam je prema sebi i pokrio nas. Napokon sam mogao mirno spavati

***

SRETAN USKRS ONIMA KOJI SLAVE!!!
Greške ću ispraviti poslije..uživajte!! Pusaaa!!!

P.s. još sam malo bolesna ali od sad će nastavci ići kao i prije

P.p.s. počinjem prevoditi jednu priču 'Knee Socks' pa ako želite možete čitati

College [h.s.]Where stories live. Discover now