3.2

7K 391 18
                                    

"Što želiš gledati?", podigla sam glavu dok su mi usta bila prenatrpana s sladoledom od jagode. Na koljenima sam dopuzala do njega, u rukama sam imala kutiju sladoleda, a u ustima žličicu. Mogla sam osjetiti kako mi se sladoled topi u ustima i ima božanstven okus. Jagoda. Uzela sam žlicu i istiju i zagrabila još malo sladoleda i natrpala ga u usta. Stavila sam kutiju sastrane i sjela pokraj njega. Pred sobom sam imala golemu policu s raznim filmovima i serijama. Samo mi je jedna pala za oko. Teen Wolf. Nasmijala sam se i uzela prvu sezonu s police.

"To!", pred oči sam mu stavila CD i on se malo udaljio kako i vidio. Namrštio se i znala sam da to ne želi gledati. E, pa gledat ćeš Styles! Do sad je sve bilo po njegovom.

"To je Gemmino, ni ne znam kako je to dospjelo ovdje.", okrenuo se i nastavio tražiti dalje filmove. Bez njegovog dopuštenja uzela sam daljenski i stavila CD unutra. Uzela sam sladoled i vratila se natrag na jastuke.

"Tori, nisam se složio da ću to gledati.", doslovno je zacvilio. Prevrnula sam očima i ignorirala ga.

"Meni se baš gleda Teen Wolf.", pritisnula sam play. Udobno sam se smjestila i čvrsto primila daljenski u ruke.

"Znaš da mi ne treba daljenski upravljač da ugasim to sranje.", došao je do mene i bacio se na hrpu jastuka. Da, opet ona soba puna jastuka.

"Dobar dečko.", potapšala sam ga po glavi i nastavila gledati. Zgrabila sam punu žličicu sladoleda i stavila je u usta. Zastenjala sam i Harryjev pogled je stao na meni. Ni ne želim znati kakve su mu trenutno misli.

"Ja nisam pas Tori. Ne možeš mi govoriti to.", požalio se.

"Tiše!", podigla sam prst u zrak. "Pokušavam gledati moju omiljenu seriju Harry.", ustala sam i stavila kutiju sladoleda sastrane zajedno s žličicom i vratila se na staro mijesto. Ali Harry je već ležao tamo. Bez riječi sam krenula na drugu stranu, ali su me njegove ruke oko bokova zaustavile.

"Možeš leći na mene. Vrlo sam udoban.", namignuo mi je i znala sam na što misli. Zastala sam na trenutak pa se grubo bacila na njega.

"Tori, mislio sam imati još barem jedno djete, ali sada sumnjam.", poljubila sam ga u obraz i naslonila se na njega.

"Dobar dečko.", izdahnula sam i umirila se. Njegove ruke su se omotale oko mog struka i trbuha i čvrsto ih stisnuo. Kao da me ne želi pustiti, nikada. Oh, Harry što se dogodilo. Okrenula sam se prema njemu i polako spustila usne na njegove. Polako se spuštao sve dok se leđima nije spustio na hrpu jastuka. Cijelim tijelom sam ležala na njemu dok je moja posa bila s obje strane naših glava i skrivala naše poljupce skrivenima.

"Nemoj Tori.", prošaptao je. "Inače se poslije neću moći zaustaviti, a znam da nisi spremna.", klimnula sam glavom i nasmijala se. Provukla sam mu prste kroz kosu i poljubila mu lice. Naslonila sam obraz na njegov.

"Ti si tako pažljiv Harry.", ponekad imam takvu navalu adrenalina da ga i sama želim cijela izljubiti koliko je najbolji i najpažljiviji i najtvrdoglaviji muškarac koji sam ikada upoznala. Valjda je to i zašto mi se sviđa. Kao da mi namjerno prkosi.

"Oh, malena moja. Što bi ja bez tebe.", nasmijala sam se. Volim kad me zove tim nadimkom, osjećam se voljeno. Ne samo tada nego i u svakom trenutku provedenim s njim. Čini me posebnom i važnom u svom životu.

"Dođi idemo, želim te nekamo izvesti.", omotao je ruke oko mene i dignuo se na noge. Stisnula sam se uz njega i obgrlila ga oko vrata. Izašli smo iz sobe ostavljajući televizor upaljeni.

"Nisamo ugasili televizor i sladoled se topi."

"Gospođa Evans će se za to pobrinuti.", naravno, on ima čistačicu. Kako sam to samo mogla zaboraviti. Popeli smo se stepenicama na još jedan kat. Treći? Nikad nisam bila na trećam katu? Kuća ima tri kata?

College [h.s.]Where stories live. Discover now