5.4

3.7K 238 21
                                    

Nakon ove knjige ne planiram pisati nastavavak. Sad uživajte u nastavku. xx

*****************************

"Jesi li ih našao?"

"Nema ih već dva sata."

"Zna li netko gdje je Harryjeva soba?"

Koraci su se sve jače čuli, a šaputanje je bilo sve glasnije. Svijetlost mi je sijala u očima kada su se vrata otvorila. Ušuškala sam glavu u jastuk kako bi spriječila da me svjetlost probudi.

"Našao sam ih!", i tada još više koraka i ulazak u sobu.

"Sviđa mi se ova soba."

"Vrijeme je da ih probudimo. Zayn razmakni zavjese.", još u polusnu sam progunđala. Nešto maleno je počelo skakati i bacati se po krevetu. Mogla sam osjetiti kako lijevu stranu tijela više nije ništa grijalo.

"Što radite?!", to mora da je Harry. Njegov hrapavi glas je vikao na njih. Jeza je prošla kroz mene i stisnula sam noge prema prsima, ali me hladnoća već probudila. Zjevnula sam i otvorila oči.

"Nisamo vas mogli naći.", Zayn je rekao otporan na njegovo deranje. Harry je zarežao i zakolutao očima. Zabacio je glavu natrag na jastuk i zjevnuo.

"Dođemo za 10 minuta.", rekao je. "Sad svi van.", svi su se pokupili i otišli van uz mumljanje. Zalupili su vratima i ostavili nas same. Izdahnula sam i protrljala oči, ali ih nisam otvorila. Osjetila sam lagane poljupce na usnama i obrazu. Nasmijala sam se i približila se Harryju.

"Probudi se.", prošaptao je.

"Ahaa.", okrenem se na suprotnu stranu od njega i držim oči zatvorenima. Osjećam kako se njegova ruke penje po mojoj stražnjici i na trenutak je stisne. Grizem jezik kako se nebi nasmijala ili okrenula prema njemu. Lagano stenje na moje uho i podiže ruku do struka pa do grudi.

"Tako se predivna.", osmjeh mi pobjegne i usta mi se nasmiju od uha do uha. Otvorim oči kada me okreče na svoju stranu. Prisloni usne na moje i zagrli me. Pritisne me uz sebe i popne se na mene. Podignem ruke u njegovu kosu mrseći je. Donjim djelom se počne trljati uz mene i navodi me da raširim noge. Besramno stenjem dok su mi oči zatvorene.

"Ovo će biti brzo...", reče sav zadihan. Ne prestaje se trljati uz mene i ljubiti me. "...ali obećajem da ti neće biti žao.", kratko se nasmije i polako se usnama spušta do vrata. Zubima mi zagrice kožicu na vratu i osjećam peckanje nekoliko minuta. Jezikom prođe po rani i poljubi ranjeno mjesto. Puhne na to mjesto i ponovno ga poliže. Rukom se spušta do mog trbuha i otkopčava gumb na hlačama. Nogama ih skinem i stopalom bacim s kreveta. Odvaja usne od mojih i odmjeri me. Zastane na mojim nogama i rukama se spusti do ctnih, čipkastih, samostojećih najlonki.

"Jebote Tori.", osjećam kako sam sve više vlažna između nogu. Svaki uzdah i šapat koji mi pruži ja više širim noge. Izdahnem točno na njegove usne i moje ruke odmah posežu za njegovim hlačama dok njegovi vrhovi prstiju prolaze od koljena prema bedrima. Teško sam disala dok su mi se prsa sve većom brzinom.

"Harry", pokušala sam ostati tiha, ali s Harryjevim prstima na mome tijelu to je pomalo i nemoguće. Njegove ruke ne prestaju silaziti s mog tijela. Njegove usne ljube svaki milimetar mog tijela. Pomaže mi skinuti majcu preko glave i ona završi negdje na podu, a ubrzo i njegova majca. Moje ruke odmah prolaze po njegovovom tijelu koji je sada otkriven i izložen.

"Mislim da ćemo se morati malo požuriti ako ne želimo biti uhvaćeni.", namije se i zastenje. Požurim se i odkopčam mu gumb na hlačama. Skine ih nogama i baci sastrane. Njegovi prsti posegnu za mojim gačicama i polako ih skine stavljajući ih nekamo sastrane. Odmakne jednu ruku i zavuče je ispod jastuka na kojem ležimo i izvuče plavi paketić. Ustima ga otvori i stavi sastrane. Pomognem mu skinuti crne bokserice dok on već stavlja kondom.

"Mogu?", njegov dah se rasprši po mom licu. Nisam sposobna za razgovor. Samo kimnem glavom i on teško izdahne. Osjećam kako me polako ispunjava. Stavljam ruku na usta kako nebi počela vrištati. Val užitka prode kroz mene i tjera me na teško disanje i stenjanje. Jednom rukom hvatam posteljinu ispod mene, a drugom prolazim po njegovim vrućim ledima. Polako se spuštam i rukom ga tjeram na brže pokrete.

"Harry!", glas mi postaje napet kao i tijelo. Osjećam pritisak dok osjećam kako dolazim prema vrhuncu. Njegov tempo se smanji i moje ruke polete prema njegovim ledima. Nokti mi se stisnu u njegova leda. Tijelo mi se stisne prema njemu.

"Harry, molim te", tjeram svoje tijelo na njegove brze pokrete.

"Pogledaj me.", otvorim oči i pogledam ga. Prisloni usne uz moje dok povećava svoj tempo.

(...)

"Odmor za mene!", rekla sam dok sam trčala preko dvorišta do klupice uz kuću. Teško sam disala. Vodili smo rat u snjegu. Složili smo se u dvije ekipe i gađali se snijegom. Malo je djetinjasto, ali mi je nedostajalo ovo. Već se dugo nisam opustila.

Zayn je uskoro došao do mene sav zadihan. Naslonio se leđima na zid. Nekoliko minuta je među nama bila tišina i muk.

"Pa..", započela sam. "Jeste ti i Bella još uvijek kao...zajedno?", to je bilo prvo pitanje koje mi je palo na pamet.

"Molim?", nasmijao se. Neugodno sam pogledala u sve samo ne njega. Što sam krivo rekla? Možda je bilo pre naglo.

"Ja-a..uh..", izdahnula sam. "Z-zar niste ti i Bella zajedno?", gledala sam kako stavlja cigaretu u usta i vuče dim. Iz usta je puhnuo dim i spustio cigaretu. Nasmijao se na moje pitanje, a ja sam osjetila kako mi se obrazi crvene.

"Ne, nismo mi zajedno Tori. Barem ne onako zajedno zajedno. Mi se samo jebemo.", rekao je mirno gledajući u mene. Oči su mi se raširile i pogledala sam u stranu. Ostala sam tiho.

"Oprosti, nisam htio da ti bude neugodno.", nasmije se.

"Sve je u redu, pitala sam i dobila sam odgovor.", nasmijem se. Zayn baci ostatak cigarete na pod i stane ne nju jednom nogom. Ispuhne ostatak dima van i stavi ruke u džepove jakne.

"Ajde, bolje jebati sigurno nego napraviti dijete", nasloni se leđima na zid iza nas i pogleda me. Namrštim se i pogledam ga.

"Što?", pitam smireno. Imam osjećaj kao da je ovo bilo namjenjeno Harryju, a ja sva zbunjena nemam pojima. Njemu osmjeh nestane s lica i pogleda u stranu. Ostane tiho i nastavi gledati. Izgleda ljuto. Vilica mu je čvrsto stegnuta.

"Super.", reče kroz zube okrene se i ode. Gledam u njegova leđa dok odlazi. Baca opušak na pod dok mu kroz usta izlazi posljednji dim. .

College [h.s.]Where stories live. Discover now