2.9

6.2K 385 5
                                    

"Auć!", trgnula sam se kada je zadnji puta prošao vatom po mom licu. Zarežala sam na njega, a to ga je naravno nasmijalo.

"Evo gotovo!", izdahnula sam. Uzeo je flaster i naljepio ga preko rane i pritom je bilo jako nježan. Sve mi se čini da me želi namjerno ozlijediti. Zašto nisam zahtijevala da mi Zayn obriše ranu. Ako ništa drugo barem zna što radi, a ne kao ovaj tu seronja.

"Napokon", prošaptala sam.

"Čuo sam to.", Harry je podigao obrve i ovaj put nježno i pažljivo mi poljubio ranu. Obrazi su mi pocrvenijeli.

"Hvala bogu da nisi postao doktor.", rekla sam glasnije tako da me čuo i unesla mu se u lice. On je tu priliku iskoristio i poljubio me. U tom trenutku smo bili samo ja i on i na svijetu i u sobi.

"Seronja.", odmaknula sam se i pogledala po sobi. Svi su radili nešto osim Edvarda koji je gledao u našem smjeru. Namrštila sam se i spustila pogled. Bella je ušla u sobu i ostala zapanjena. Pa ima i na što. Harry, Edvard i ja smo svi u masnicama, a Zayn i Chloe pomažu sve naokolo. Njene oči su pale na mene i moj obraz. Bez da je prestala gledati u mene spustila je torbicu sastrane u došla do mene s otvorenim ustima.

"O. Moj. Bože. Tori što se dogodilo? Tko ti je to učinio? O. Moj. Bože. Ubit ću gada koji ti je to napravio! Kako ćemo to prekriti?", znala sam da misli na ono za večeras. Jer smo trebale imati žensku noć.

"Pala sam i lupila u rub kreveta. Stvarno sam dobro.", ni sama ne znam zašto sam branila Edvarda.

"Meni to baš i ne izgleda kao mali nespretan slučaj."

"Proći će.", nasmijala sam se kako bi je ušutkala, ali hej to je Bella.

"Dobro. Do navečer ću već smisliti kako to prekriti. I da!", veselo je pljesnula rukama s velikim osmjehom na licu, pa nastavila govoriti kao da smo same u sobi. "..sad sam bila u Centru i vidjela jednu predivnu haljinu baš po tvojoj mjeri. Stajala bi ti odli-"

"Neću ići Bella.", osmjeh joj je pao s lica.

"Obećala si mi da će to biti naša večer Tori. Molim tee.", doslovno je skupila ruke i molila me.

"Drugi put Bella.", odmahnula sam glavom i čvrsto stajala iza svoj odluke. Nema šanse da me ljudi vide s ovakvom šljivom na obrazu.

"Obećaj.", zahtijevala je. Nakon što sam joj obećala i nakon što se situacija smirila odahnula sam, iskreno.

Bella i Zayn su zajedno otišli i stvarno mislim da se nešto ozbiljno događa s njima, Edvard je odjurio van za njima, a Chloe je morala ići nakon što je primila neki poziv tako da smo ja i Harry ostali sami.

"Spremna za ići?"

"Možemo večeras ostati ovdje?", kao da je načas razmišljao.

"Zašto? Tu nećemo imati toliko privatnosti.", maknuo mi je kosu na jednu stranu preko ramena i poljubio mi vrat.

"Preumorna sam za vožnju.", jako dugu vožnju. On živi na drugom kraju grada i treba oko jedan sat do njegove kuće.

"Daj, Torii..", ljubio mi je cijeli vrat i uhvatio me oko bokova.

"Možemo zaključati vrata..", predložila sam naginjuči glavu kako bi mu otvorila prostor dok je on ostavljao mokre poljupce po mom vratu.

"Neee..želim te u svom krevetu.", šapnuo mi je na uho što je mene natjeralo da glasno zastenjem i tijelo mi je postalo slabo. Kako mu to uspjeva? Jednom običnom rečenicom me baci u trans i poželim ga sad odmah povući za tu kosu i biti gruba s njim.

"Da, mislim da bi trebali ići tebi.", usta su mi se osušila. I kunem se da ako sada stanem na noge da ću pasti.

"Idemo.", Harry je uzeo moju torbu s poda i staio je kreko ramena. Polako sam ustala na noge dok me Harry privio uz sebe.

"Shh Tori, uspravi se, sad ću te pustiti.", njegov stisak je popustio oko mene i uhvatila sam ga za ruku. On se okrenuo prema meni ćekajući trenutak da dođem sebi.

"Idemo.", nabrzinu sam obula patike i izjurili smo van pazeći da nas netko ne vidi prema njegovom autu.

***

Oprostite, oprostite, oprostite i oprostite što je ovako kratko i zato što ste toliko čekali.

Sada...nije riječ o blokadi ili tako nešto (barem mislim) nego jednostavno imam nekih privatnih problema s dečkom i još ih uvijek imamo tako da će sad ići nastavci malo rjeđe dok to ne riješimo.

Nadam se da me razumijete, ali stvarno mi je sad ovo bitno jer nakon 2 godine veze nebi htjela da sve propadne, a ovo nam je prva svađa

College [h.s.]Where stories live. Discover now