40.BÖLÜM

48.4K 2.4K 365
                                    

Sessiz bir savaşın ortasındayım..Kılıcım dilim,kalkanım keskin bakışlı gözlerimdi..Düşman topraklarındaydım..Adımlarımı iyice düşünüp ona görek atmalıydım.Sessiz,sakin ve bir o kadar da ölümcül olmalıydım..Mirhanin dediği gibi anlık bir hata yapıp açık hedef olmamalıydım.Derin bir nefes aldım ve gülümseyerek yapıştığım kolu bıraktım..

"Umarım dediklerimi anlamışsındır tatlım..Çünkü tekrarlar bende baş sikintisi yapıyorda" dedim işaret parmağımı kafama getirip kendi etrafında daire çizerek..Çünkü bu kaşar muhtemelen beyin yerine başka bir şey taşıyordu,ya değilse bir kadın hangi akılla başka bir kadının kocası hakkında bu şekilde konuşabilirdi?..

Çünkü bu kaşar muhtemelen beyin yerine başka bir şey taşıyordu,ya değilse bir kadın hangi akılla başka bir kadının kocası hakkında bu şekilde konuşabilirdi?

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Böyle ucuz ve bayağı kelimeler kullanarak nereye varmaya çalışıyorsun"

"Bir yere varmaya çalışmıyorum, sadece daha ne kadar alçalacağını çok merak ediyorum Ebru " dedim ve etrafıma gülümseyerek gözlerimi gezdirdim..Herkes halinden memnun görünüyordu..

"Ben bir yere varmaya çalışmıyorum,sadece sevdiğim adamın gözlerini açmaya çalışıyorum..Şu haline bir bak.Kendini buraya ,bu eve  ve şu adama layık görüyormusun?." dediğinde  ufak bir adımla dibine kadar yaklaştım ve konuşmaya başladım.

"Ne demek istediğimi tam olarak anlamadığını varsayıyorum ve tekrar ediyorum Ebru..Biz kadınların ne derece tehlikeli olduklarını eminim ki sende biliyorsun..Bu yüzden bir taraflarına odun ,kazık ve benzeri şeyler yemek istemiyorsan erkeği-" sözlerimi bıçak gibi kesmemin sebebi boynuma konan öpücük ve belime sarılan ellerdi..

"Bir sorun mu var bebeğim "

"Tabi ki hayır hayatım..Ebru Hanım mekanın düzenlemesinden bahsediyordu."dedim kafamı kaldırıp boyun kısmına küçük bir öpücük kondururken..

"Hadi gereksiz şeyler ile canını sıkma.Bu davet bir an önce bitsin istiyorum " dediğinde karşımdaki kadının yüz ifadesine bakıyordum. Çene kaslarının oynamasından,gözlerini kısmasından anlıyordum ki şu anda sinirden kuduruyor,olduğu yerde kudurmuş bir boğa gibi tepinmek istiyor ama olduğu konum buna el vermiyordu..

"Pekala bebeğim nasıl istersen "

"Hadi babamların yanına gidelim"

"Tamam canım "dedim ve uzattığı elinden tutarak Ebru'nun gözlerinin içine baka baka yavaşça ilerlemeye başladım.Aslın da ona koca bir orta parmak sallayıp,şu sezercik filminde ki sırıtıp duran çocuk gibi karşısına geçip hunharca gülmek istiyordum.Aslında hemcinsime karşı böyle şeyler düşünmek istemiyordum ama lanet olsun ki böyle kadınlar olduğu müddetçe bu çok zordu..Kafamda dolanan tilkilere son verip az ileride ki bir masada ayakta bekleyen ikilinin yanına ilerledik..Mehmet babam yaşına rağmen tüm yakışıklılığı ile göz kamaştırırken,üvey kayınvalidem Zişan hanım ise giydiği siyah,zarif  elbisesi,dağınık bıraktığı saçları ve son derece sade makyajı ile çok seksi görünüyordu..Evet yanlış duymadınız çok seksi..Dizden aşağı açıkta kalan bacakları ve giydiği yüksek topuklu rugan stilettoları ile çok seksiydi.

ANSIZIN GELENHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin