33.BÖLÜM

52.3K 2.5K 459
                                    

Hala olduğum yerde durmuş Mirhan beyinsizinin söylediklerini düşünüyordum.Aslında beyinsiz falan değildi.Aklı zehir gibi çalışıyor ,sonra aklına geleni patır patır söylüyordu..Onun için bir yabancı varmış,kalabalıkmış sorun değildi.O bildiğini ve en önemlisi emin olduğu şeyleri konuşurdu.Kadın ve erkek farketmezdi bu mavi bereli için..Hatta olayın içinde kız kardeşi varsa işte o zaman gör..Aynen şu anda olduğu gibi..

"Bana bak bana...Ağzını topla çakmayayım bir tane"..diyen ses ile düşüncelerimden çıkıp hemen Mirhan'a baktım..Aslında korkmam lazım hatta korkudan gebermem lazımdı ..Ama şu anda Cansu'nun deyimi ile aladağdan serindim..Neden mi ?Çünkü kocam olacak adam yanımdaydı..

" Mirhan..Her seferinde bu kadar açık sözlü olmak zorundamısın?"dedim gözlerimi devirerek .

"Nazlıcım..Benim bir tanem,sarı cadım,mal bacım..Söyle bana lütfen şu anda ki durumunuzu açıklamak için türkçe'de benim bilmediğim başka bir kelime var mı?Kaçamak yapmak,yiyişmek,dişleri sökmek,ağızdan girip bağırsaklardan çıkmak,fan fini fin fon,oynaşmak yani bunlardan başka işte.."dediğinde ağzım açık bakakalmıştım..

"Seni..Seni manyak herif..Sen nasıl dersin bunları bana..Bana bana kız kardeşine " dedim en sonunda girdiğim transtan çıkıp..

"Ahhh kusura bakma prenses dost acı söyler.."demiş ve gözlerini sessizce bir kenarda bekleyen Asaf'a döndürmüştü..

"Bir dakika daha bu odada kalırsan dediklerimi gerçekleştiririm Asaf Çavuşoğlu ona göre beni takip etmeni tavsiye ederim" demiş ve ukala bir hareket ile arkasını dönüp kapıdan çıkmıştı..Daha Mirhan'nin  ne yapmaya çalıştığına kafa yoramadan dudağımın sömürülmesi ile başka bir aleme çoktan geçiş yapmıştım ki daha ne olduğunu anlamadan  geri çekilmesi ile neye uğradığımı şaşırmıştım..

"Sana söz veriyorum bebeğim..Evlendiğimiz ve ondan sonraki geceler için  bolca zamanımız olacak..Şimdi gerekli aletimin sağlam kalması için Mirhanin dediklerini yapmalıyım tamam mı birtanem "demiş ve dudaklarima son kez küçük bir öpücük kondurup kapıdan yel gibi çıkıp gitmişti..Lanet olsun buda neyin nesiydi böyle?Oysa ki ben daha dudağıma konan ıslak öpücüklerin tadını bile alamamıştım.Derken kafamda ki düşünceleri bir kenara bırakıp hemen odadan dışarı çıktım..Sonuçta bu düğün benim düğünümdü ve konuşması gereken biri varsa oda bendim değil mi?

Uçarcasına aşağı indim ve hiç bir şey olmamış gibi kendime çeki düzen verip kapıyı tıklattım..Kalbim ağzımda atıyordu ve bu durum bende kusma isteği uyandırıyordu..Ah Nazlı ah..Hiç aklına gelirmiydi kalbinin biri için böyle atacağı..Hiç aklına gelirmiydi mıncıklamaktan hoşlanacağın,yada günah olduğunu bile bile elin oğlu ile fingirdemek..Kapının bir anda açılması ile kendime geldim ve Mirza'ya baktım..

"Neden gir dediğimiz halde kapıyı tekrar tekrar çalıyorsun prensesim "..Niye çalıyordum?.Çünkü hayal kuruyor ne yaptığımı bilmiyordum,çünkü tam bir mala başlamıştım..Tabiki tüm bunları dışımdan değil içimden demiştim o ayrı tabi.

"Annemler burda değil mi " diye sordum cevabını bildiğim halde..

"Evet hepsi burda .Bir tek Sema hanım eksik.."

"Aman tek eksik o olsun..Bir kavgayı daha bu yürek kaldırmaz "dedim  ve karşımdaki yakışıklının gözlerini kısmasını zevkle izledim..Ne demek istediğimi anlamıştı..Zeki çocuk..Aynı ben..

"Biliyordum o kadınla anlaşamayacağinı,fakat bu kadar çabuk beklemiyordum açıkçası " demiş ve kenara çekilmişti..Kısaca çok konuşma ve içeri gir demek istiyordu. Bende aynen onun dediğini yaptım ve gülümseyerek içeri girdim. Odanın sağında annem ve babam,onların yanında da kayın babam ve üvey kayınvalidem oturuyordu..Ne de güzel kımışıyordu yeni gelin gibi diye düşünürken bu sefer sol tarafıma baktım.Lizge yengem ve baran her zaman ki gibi birbirlerinin ağzının içine bakıyorlardı.Diğer yandan Nilay ise kocasına iyice sokulmuş,ayakta uyur gıbi bir hali vardı...Uyumak ..Hemde benim en önemli günümde..Usul adımlarla ilerleyip Mirhana ilerlemesi için kıç tarafını hafifçe ayağım ile dürttüm..Hafif dediğime bakmayın yalnız kesinlikle benden bir hatıra kalmıştı orda..Sonuç olarak ters ters baksa da yapacak bir şey yoktu..Zaten sesini çıkaramayacağını adım gibi biliyordum.Saniyeler sonra yerime yerleştiğimde bu sefer hafifçe Nilay'ı dürttüm..

ANSIZIN GELENHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin