22.BÖLÜM

55.8K 2.5K 409
                                    

Uyandığımda saat sekizi çeyrek geçiyordu  ve ben yataktan kalkmak yerine,ellerimi başımın altına koyup öylece tavana bakıyor,sürekli dün geceyi düşünüyordum..Ailesi ile tanışmak istediğimi dile getirdiğim de verdiği tepkiyi bir türlü unutamiyordum..Sarılmasını,tenine hayran olduğum bacaklarının açılmasını,kalçasınin sıcaklığını ve kucağımdan inerken hissettiğim ateşini.Zaten beni yakan,uyutmayan ve lanet olası banyoya girip ellerimi kullanarak bir ergen gibi rahatlamami sağlayan tek şeyde buydu..Aletim onun baskısı ile patlayacak duruma gelmişti ve bundan başka çarem kalmamıştı..Kulağa ne kadar iğrenç gelsede bu işler böyleydi..

Düşüncelerimden çıkıp karşımdaki çiçekli saate baktım..Her yerde izleri vardı ve oteli bir kadının işlettiği fena halde belliydi..Mutlaka her odada yeşil bir bitki ,bunun yanında yatak çarşaflarinda küçük te olsa rengarenk kelebekler vardı...Ah bu kadın gerçekten bambaşkaydı..Soktuğumun beyninden bunları geçirirken aklıma gelen bir düşünce ile hemen yataktan kalktım ve tekrar duşa girdim..Artık Nazlı sayesinde duşa girip çıkmaktan bir garip olmuştum..Dakikalar sonra duştan çıktığımda yaptığım tek şey altıma iç çamaşırımi giymek olmuştu..Aklıma gelen fikirle sinsi sinsi gülümseyip duvar da asılı olan saate tekrardan baktım ve beklemeye başladım...Az çok onu taniyorsam  buraya gelecekti..Derken kapıdan gelen sesi duydum..Yüzümdeki gülümseme da çok genişlerken,bir yandan da çalan telefonumu sessize aldım ve hiç beklemediği bir anda onu kolundan tutup içeri çektim..Hatta içeri çekmekle kalmamış direk kucağıma alıp kapıya dayamiştim...Dün gece ben yanmiştim ve şimdi yanma sırası ondaydı..

"Cezanı çekmeye hazırmısın bebeğim "dedim kulağına doğru fısıldayarak

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Cezanı çekmeye hazırmısın bebeğim "dedim kulağına doğru fısıldayarak..Sıcak nefesimi kulağına üfleyip,kulak memesine ufak bir ısırık bıraktım ve yavaşça çekilip kaybolduğum maviliklere baktım..Titriyordu..Gözbebeğinden tut,kucağımda tuttuğum tüm bedeni tir tir titriyordu..

"A-asaf..Bi-birin-" sözlerinin devamına izin vermeden dudaklarım ile dudaklarıni okşamaya başladım ve kokusunu ciğerlerime çekip bayram ettim..

"Birinci kural güzelim..Mıncıklamak ve sıkıştırmak yok..Ama dün gece sana bunun bir cezası olacak demiştim değilmi?" Dedim ve konuşmasına fırsat vermeyerek usul usul,okşar gibi dudaklarından öpmeye başladım..Önce üst dudağında dilimi gezdirdim,sonrada gezdiğim yerlere birer birer öpücük bıraktım..Aynı işlemleri alt dudağına da yaptıktan  sonra bu sefer iki dudağını da ağzımın içine alarak emmeye başladım.. Şu ana kadar  öpücüklerime sessiz kalıp tepki vermeyen kadın,bu hareketimle nihayet azda olsa öpücüklerime karşılık vermeye başlamıştı..

"Dün gece..Dün geceden beri mahvoldum ve bunun tek sebebi sensin bebeğim "dedim ve  bacaklarını sımsıkı belime dolayarak kendime daha çok çektim..Giydiği pantolon bile bu kadar yanmama sebep oluyorsa,bu kadın benim olduğunda ve onu yatağımda çırılçıplak gördüğümdeki halimi düşünemiyordum bile..Ama az kalmıştı..Onu karım yapacak günlerce o siktiğimin yatağından çıkmayacaktim ve tüm bunların acısını ondan çok fena çıkaracaktım.

ANSIZIN GELENHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin