6.BÖLÜM

65.4K 3.2K 249
                                    

Ellerimi göğsümde bağlayıp öylece dikiliyordum pencere önünde...Bakıyordum ama öylesine..Ne baktığımı görüyor,ne gördüğümü beynimde yorumlayabiliyordum...Beynim durmuş,duyduklarim ile işlevini yitirmişti..

İftira...Gözümün içine baka baka iftira  atmış,yalan yanlış şeylerle ithamda bulunmuştu..İki dakikanin içinde ağzı zehir saçmişti orospunun..Peki neden bu kadar zoruma gitmiş,içimi yakmıştı bu sözler..Daha doğrusu hangisi içimi yakmıştı..Gözlerinde ne aradığımı bilmeden çaresizce yardım dilendigim adamın sessizliği mi,yoksa kadinin berbat ithamlari mi?..İşte bu sorunun bir cevabı yoktu bende..Bildiğim tek cevap personelin  burada toplanması ve lanet olası o donlari bir an once kadına teslim edip  kapıyı göstermekti..Evet..Tek istediğim buydu..Bir an önce defolup gitmeleri..

Kulağıma gelen kapı tıkırtisi ile düşüncelerimden çıkıp kapıdaki şerife ablaya gelmesi için seslendim..

"Gel şerife abla"..Önce çalışanlarımla tek tek konuşmalıydim..Onlara güvenim sonsuzdu fakat olaki şeytana uydularsa bile bunu sadece ben bilmeliydim..Herşeyden önce herkesin bir gururu vardı ve ben bana yapilmasini istemediğim hiç bir şeyi bir başkasına yapmaz,yapamazdım..Derin bir nefes aldım ve tam konuşmaya başlayacakken o sesi duydum..

"Özür dilerim "..Evet bu onun sesiydi..Sadece yarım saat önce gözlerine bakıp bir şeyler söylemesini beklediğim adam Asaf Çavuşoğlu'nun sesiydi..

" Ne için " dedim yarım ağız gülerek..

"Böyle mi konuşacağız "diyen sesle yavaşça ona doğru döndüm..

" Burda olmaman gerekiyor Asaf Çavuşoğlu "

"Konuşmaya geldim"

"Ne için..Görgüsüz sevgilinin yapıştırdıği hırsız damgasını silmek için mi?."dedim kaşlarımı kaldırarak..

"Onun adına ben özürdilerim "

"Özrün kabul edilmiyor bay Çavuşoğlu..Sizden tek ricam sevgilinizin para çok yüksek maliyetli donlarini bulunca bir an önce otelimizi terketmeniz"dedigimde sinirden çenesinin kasildigini gördüm..

"Hiç değişmemişsin"..Ne diyordu bu dingoz  yahu..

"Bu da ne demek?"

"Yıllar önceki aynı kız...Ağzı laf yapan ,küçük şımarık kiz"

"Sen ne diyorsun bee..Şımarıkmiş..Asıl şımarık sizlersiniz..Sizin gibi elit tabaka görgüsüzleri..Şimdi odadan çıkın Asaf bey "dedim kapıyı gösterirken..Gerçekten çok sinirlenmiştim..Özürdilemekmiş..Özürdilemek sizin gibilerin neyine bee..

"Merak etmeyin Nazlı hanim...Bu şartlar altında kalmaya niyetli değilim zaten..Ben yalnızca özürdilemek için geldim..Ama görüyorum ki yanlış bir tercih..İyi günler ".deyip kapıdan çıktığında  bende tekrar dışarıyı izlemek için arkamı döndüm..Hiç değişmemişsin demişti..Yıllar önceki aynı kız demişti..Yıllar önce..Gözlerimi kapatıp  geçmişi düşündüm ama boşunaydi..Peki bu adam ne demek istemişti?..Lanet kapının tekrar çalması ile bu kez temkinli davranıp kapıyı kendim açtım..

"Geç kaldım Nazlı hanımım kusura kalmayin"

"Önemli değil Şerife abla..Gel konuşalım"dedim ve konuya nerden başlayacağımı bilmeyerek konuşmaya başladım..

"Bugün olanları biliyorsun..Ben adım gibi eminim bunu benim çalışanlarım yapmaz..Ama insanoğluyuz..Nefis denen illet herşeyi yaptırabilir abla..Sen bu konu hakkında birşeyler biliyormusun?"dedim utanarak..

"Allah şahit hanımım..Ekmek yediğim yere ihanet etmem ben..Eminim ki diğerleri de etmez " deyince derince bir soluklandim..

"O zaman şu kadına iftiranın ne demek olduğunu bir güzel anlatalım..Tüm çalışanlar yukari gelsin..Her yer,her köşe didik dik aranacak ve lanet olası  o donlar bulunacak..İşte ondan sonrası ni bana birakin "dedim ve kapıdan çıktım..İçimde en ufak bir şüphe bile yoktu çalışanlarıma karşı..İşte bu yüzden hızlıca merdivenlerden çıkarak odanın önüne geldim..İçerden sesler geliyordu..Ama beni durduran bu sesler değildi..Beni durduran duyduklarimdi...Demek öyle..Aklıma gelen fikirle hemen aşağı inip şerife ablaya beni beklemelerini söyledim  ve hemen Mirza 'yi aradım..Gerekenleri söyledikten sonra hemen beni bekleyen personelimle birlikte tekrar yukarı çıkıp kapıyı çaldım ve beklemeye başladım..Az önceki sesler yoktu..

ANSIZIN GELENHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin