12.BÖLÜM

65K 2.9K 389
                                    

İçimden ne gectiyse bir bir söylemiştim..Yalansız,dolansız nasıl hissettiysem..Yıllar sonra dile gelmenin sevinci,hele ki bunları hayallerimi süsleyen kadına söylemenin sevinci kesinlikle paha biçilemez bir şeydi..İşte bu yüzden gururumu ayaklar altına alıp ona bir kez daha evlen benimle demiştim..Utanarak ve en önemlisi korkarak..Korkuyordum çünkü daha önce bu soruyu sorduğum da resmen alay konusu olmuş,oda yetmezmiş gibi odadan bir güzel kovulmuştum..Aklımdan bunlar geçerken beni düşüncelerimden çıkaran şey dudaklarima konan küçücük,ufacık bir temasti..Öpücük denmezdi..Daha farklı,yumuşak,iç yakan,tüm vücudumun baştan ayağa titreten yumuşacık bir temas..Lanet olası soktuğumun beyni bana oyun oynamıyorsa karşımdaki melekleri kıskandıracak kadar güzel olan bu kadın beni öpmüştü..Saniyeler sürse de o dudaklari benim dudaklarımda hissetmiştim..

Saniyeler dakikaları kovalarken nihayet beklediğim cevap gelmiş ve bu cevap karşısında neye uğradığımı şaşırmıştım.

"Teklifini kabul ediyorum ama bir şartla "

Kabul ediyorum mu demişti,yoksa benim heyecandan uğuldayan kulaklarım yanlış mı duyordu?

"Hey sana diyorum Asaf Çavuşoğlu duydun mu dediklerimi?"diyen sese dönsemde hala sesim çıkmıyordu..Evet demekki kabul etmişti..Aman allahım kabul etmişti..Bunun sevinci ile karşımda duran kadının vereceği tepkiye aldırmadan onu kucağıma aldım ve kendi etrafımda dönmeye başladım..

"Teşekür ederim..Teşekür ederim güzelim..Beni bir kez daha yakmadığın için teşekür ederim "dedim fısıldayarak..Ama yetmiyordu..Kucağımda ki varlığı,saçlarıma dokunan elleri,düşmemek için belime sardığı bacaklari...Bunların hiç biri yetmiyordu şu an bana..

"İstersen şartımin ne olduğunu konuşalım önce "diyen sesle gülümseyip daha sıkı sarıldım ve reddedilecegimi düşünerek dudaklarına uzandım..Ama işler düşündüğüm gibi olmamış titreyen dudaklarına kondurdugum ufacık öpücüğü kabul etmişti ve bu beni,bedenimi daha da çok cesaretlendirmişti .İşte tam fırsat bu fırsat deyip bir kez daha dudaklarına uzanmiştim ki dudaklarını benden kaçırıp yanağıma iç yakan bir öpücük bırakıp kucağımdan inmişti..

"Sen beni dinliyormusun Asaf..Şartım var dedim ama sen hala oynaşma peşindesin"..Evet..Bir Şartım var demişti,fakat ben teklifi kabul ediyorum dedikten sonra başka hiçbir şeye takilmamiştim..

"Ciddisin değilmi..Teklifimi kabul ettin!"dedim yakınıma çekip..

"Evet..Kabul ediyorum dedim ve aynı zamanda  bir şartım var demiştim "

"Tamam..Ama önce gel şuraya oturalım "dedim ellerinden tutarak..Kumların üzerine oturduğum da her ne kadar onu kucağıma çekip sımsıkı sarmak istesemde yanlış anlaşılmaktan korktuğum için bunu yapmamış,bunun yerine oturacağı yeri temizlenmiş ve oturmasını izlemiştim..

"Şimdi söyle bakalım şartın neymiş? "dedim minik ellerini tekrardan avuçlarım içine alarak..Aslında böyle yapıp onu ürkütmek istemiyordum,ama dokunmadan bir dakika bile duramıyordum nedense..Açıkcasi hala gitmesinden korkuyordum sanırım.

"Şimdi beni iyi dinle " demişti dudaklarını büzerek..Bilseydi ki o dudaklar beni ne hale sokuyor işte o zaman eminim ki yapmazdı..

"Biliyorsun ki ben örf adetlerine,geleneklerine bağlı bir kızım..Öyle öpüşmeymiş,kenarda köşede minciklamaymiş bana ters"dediğinde kaşlarımı çalıp hemen konuşmaya başladım..

"Sen bunları nerden biliyorsun bakalım "dedim merakla..

"Senin de sürekli anneni kenar da köşede sıkıştıran bir baban ve iki tane ikiz erkek kardeşin olsa ki Baran dayımı hiç saymıyorum emin ol bilirdin "deyince hafifçe gülümsemiş ve konuşmasının dinlemeye devam etmiştim..

ANSIZIN GELENHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin