2.BÖLÜM

77.9K 3.6K 250
                                    

Saat sabahın altısıydı ve ben kan ter içinde kalmıştım.Eee tabi bin tane ip atlamak kolay değildi..Belki başkalarına göre zordu,ama ben yıllardır yaptığım için problem yoktu..Aslında Mirhan ayısının'da hakkını yiyemezdim..Adam ne zaman izine gelse beni sabahın köründe iştimaya alınan askerler gibi çalıştırıyordu...Adamın mesleği kanına işlemişti bir kere...

Düşüncelerimden çıkıp elimdeki ipi spor aletlerimin yanına koydum  ve sıcak bir duş almak için banyoya girdim..On beş odalı küçük otelim'de kendime ve Cansu'ya ait bir oda vardı..Küçüktü ama bize yetiyordu. .Bunun yanında da beş tane çalışanımız vardı..Yetmediği yerde olaya bizde el attığımız için fazla çalışana ihtiyaç duymuyorduk..Gerçi Emine cadısı ile pek anlaşamasakta özünde iyi kadındı ve bir şekilde idare ediyorduk.Tabi benden daha fazla konuşmaması şartı ile..

Ayırdığım kıyafetleri  tek tek özenle giyip aynanın karşısına geçtim..Şöyle bir makyaj malzemelerime göz attım ve siyah kalem,rimel ve kırmızı bir ruj da karar kıldım..Sonuçta beyaz ve kırmızının uyumunu seviyordum..Beyaz bir gömlek,lacivert bir kot pantolon ve altına siyah bir stiletto..İtiraf etmem gerekirse topuklu ayakkabı giymeyi seviyordum..Gerçi hangi kadın topuklu giymeyi sevmezdiki..Tamam kabul ediyorum kıyafete,ıvır zıvıra çok para vermeyen biriydim ama söz konusu ayakkabı olunca tüm bunlar anlamsız kalıyordu işte..

Tamam kabul ediyorum kıyafete,ıvır zıvıra çok para vermeyen biriydim ama söz konusu ayakkabı olunca tüm bunlar anlamsız kalıyordu işte

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Yaklaşık on dakikadır o aynada ne bulduğunu çok merak ediyorum  Nazlı " diyen sesle irkilip arkamı döndüm.Allah aşkına kızıl ne zaman gelmişti buraya..

"Sen kaç dakikadır orada yalı kazığı gibi dikiliyorsun Cansu hanım"

"Sen dudaklarını maymun kıçı gibi büzüştürüp ruju badana yapmaya başladığından beri canım"..deyince dudaklarımı büzerek ona yaklaşmaya başladım..

"Ama ne yapayım kızıl kafa.Sadece ruj kullanıyorum onuda mı çok göreceksin bu zavallı kardeşine "

"Zavallı kardeşe hatırlatmak isterim yarım saat sonra misafirler geliyor "dediğinde toparlanıp hemen ikinci kimliğime  geçiş yaptım..Yani en azından çalışanlar böyle diyordu.Konu işe gelince ister istemez başka bir kimliğe bürünüyordum.

"Tamam hadi inelim.Ben mutfağa geçerken sende odaları gez.Özellikle çift kişilik odayı..Bir eksik olmasın.."dedim ve hemen odadan çıktım..Zaten birinci katta sadece mutfak,resepsiyon,Cansu ve benim odam vardı..

Cansu'yu yukarıdaki odaları kontrol etmesi için yollarken,bende mutfağa doğru yöneldim ve tam bir curcunanın içine düştüm..Bir yanda müşterilere kahvaltı hazırlığı yapan Emine abla,diğer yanda yörenin meşhur ekmeğini yapmaya çalışan  yeğeni..

"Günaydın emine abla..Nasıl gidiyor "dedim gözlerimle ortalığı kolaçan ederek..Bir otel işletmecisi olarak temizlik benim her şeyimdi..Özellikle  mutfak temizliği..

"Çaylar hazır mı ?"dedim gülümseyerek...

"Hanımım çay suyunu koyduk ama daha kaynamadı"dediğinde kolumdaki saate baktım..Daha fazla oyalanırsak geç kalacaktık ve bu isteyeceğim en son şeydi..Hele ki otelleri ile adından çokça söz ettiren bir adama karşı...

ANSIZIN GELENHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin