45. sit yo lazy ass down

845 43 11
                                    

'We moeten nog even op Valentino wachten want die lift mee' zei Isaac zodra we bij zijn auto waren. 'Oké' zei ik. Ik opende het portier en liet hem open als ik ga zitten. 'Ben je moe?' vroeg Isaac. 'Niet heel erg' antwoorde ik schouderophalend. Isaac leunde tegen zijn auto en boog naar binnen. Hij drukte zijn lippen op de mijne en ik kuste hem terug. 'Doe dat asjeblieft niet als ik erbij zit' zei de stem van Val. We schokken ons te pletter. 'Bro je bent langzaam' zei Isaac. 'Wees blij dat ik tenminste niet zei of ik mee kon doen' zei Valentino. Mijn wangen werden raad van schaamte. 'Val... ga gewoon in de auto zitten' zuchtte Isaac. 'Maar Little E zit op mijn plek' zei Valentino. 'Sit yo lazy ass in that chair' zei Isaac als hij de portier achter mij opende. 'Wow ik wist niet dat agressief ging doen' zei Val grinnikend. 'Sterf' mompelde Isaac als Val instapt.

Isaac gaat zitten en start de auto. De radio gaat aan en gelijk begint Val mee te zingen. 'OOOOOOEEEEHHHHHOOEEE JUST ME MYSELF AND I! SOLO RIGHT UNTIL I DIE!!!' schreeuwde Val als Isaac en ik onze handen op onze oren leggen. Isaac doet de radio uit en Val stopt met oergeluiden maken. 'Hé! Ik was aan het zingen' zei Val verontwaardigd. 'Noem je dat zingen? Icejjfish zou jaloers zijn' zei Isaac. 'Emma zeg hem hoe goed ik kan zingen!' riep Val. 'Was dat zingen? Ik dacht dat er een walrus doodging' zei ik grinnikend. 'Wow het feit dat Emma het zegt en die is zeg maar de liefste persoon op aarde' zei Isaac lachend. Vind hij?

~*~

'Ik haat jullie!' riep Val als hij de portier dichtslaat. 'Ik ook van jouw bitch' riep Isaac terug. Val steekt zijn middelvinger op naar Isaac en gaat daarna naar binnen. 'Niks van hem aantrekken, het is een sukkel' zei Isaac. 'Maar we moeten hem laten voor wat hij is, Val is uniek' zei ik. 'Net als jij' zei Isaac. 'Slijmbal' mompelde ik met een zwakke glimlach.

Na een korte rit zitten we bij mij op de bank thuis. 'Wil je iets te drinken?' vroeg ik. 'Fanta is goed' antwoorde Isaac. Met een knik liep ik naar de keuken en schonk voor ons beide Fanta in. Ik hield niet van koolzuur maar dat hoeft hij niet te weten. 'Asjeblieft' zei ik als ik het glas neerzet. 'Thanks' zei Isaac. Ik plof naast hem neer en ik doe de tv aan. 'Jij wilde Harry Potter kijken?' vroeg ik voor de zekerheid. 'Of Star Wars' probeerde hij. 'Je zei Potter' zei ik grinnikend. 'Of fifty shades of grey als jouw dat aantrekt' grijnsde Isaac. 'O mijn god, dit had ik nóóit van jouw verwacht. Je weet toch wel dat Fifty shades darker al uit is?' zei ik. Ik schaamde me kapot voor dat, het feit dat ik het wist. 'Ja maar het kan educatief zijn' jammerde Isaac. 'Je klinkt als een op hormoon doorgeslagen puber die familie is van Valentino' merkte ik nuchter op.

'Dat is niet aardig' zei Isaac met een opgetrokken wenkbrauw. 'Jezus' mompelde ik. Isaac sloeg ineens zijn armen om me heen en zette al zijn gewicht op mij waardoor we op de bank vielen. 'Je bent zwaar' mompelde ik. Mijn gezicht zat in zijn trui verstopt dus mijn stem was gedempt. Mijn armen had ik inmiddels om zijn middel geslagen en we knuffelde nu. 'Ik zou zo wel de hele dag met je kunnen liggen' zei ik zacht. Isaac draaide ons om dus nu lag ik bovenop hem. 'Ik ook' zei hij zacht. Hij streek met zijn hand door mijn haar en haalde mijn elastiekje uit mijn haar. Ik hád een paardenstaart, Isaac vond mijn haar los mooier omdat hij mijn rode/kastanjebruine haarkleur mooi vond. In de lente/zomer was het lichter dan in de herfst/winter.

~*~

'Dus wie was nou dat tweede gezicht van die leraar?' vroeg Isaac. 'Dat was Voldemort, maar eigenlijk mag je die naam niet zeggen' antwoorde ik glimlachend. 'En waarom wil hij Harry Potter vermoorden?' vroeg hij daarna. 'Ga de boeken lezen' antwoorde ik plagend. 'Ik wil eigenlijk de Chamber of Secrets kijken' mompelde hij. 'Het is al laat' zei ik. 'Ja maar ik wil meer Hermoine zien' zei Isaac. 'Omdat?' vroeg ik. 'Emma Watson een lekker ding is' antwoorde hij nuchter. 'En wat ben ik dan?' vroeg ik quasi verontwaardigd. Hij tikte met zijn vinger op zijn kin. 'Een gloeiend lekker ding' antwoorde Isaac. Mijn wangen werden rood toen opeens mijn telefoon trilde.
Madison: we rijden de straat in, ben je nog wakker?

U: Ja, ik stuur Isaac ook naar huis

Madison: suc6

Zonder iets te zeggen stond ik op en sloop naar het raam. Ik keek naar beneden en zag Madison en Valentino praten voor zijn auto. 'Please kus elkaar' mompelde ik. 'Ja ze moeten kussen' zei Iaaac naast mij. En na enkele seconden pakte Val Madison vast en kuste haar.

A/N

Ik ben zo afgeleid... ik heb gisteren 68 hoofdstukken van After van Anna Todd aka imaginator1D gelezen. Ik had hem via google play gekocht en ik moet de rest van de serie ook kopen😅😂😁

 Ik had hem via google play gekocht en ik moet de rest van de serie ook kopen😅😂😁

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dit wordt de titel en de cover voor het vervolg. Alleen weet ik nog niet hoe dit boek moet eindigen. Het liefst wil ik maximaal nog 3 á 4 hoofdstukken dus help me als je een idee hebt hoe het moet eindigen.

Als je nog vragen hebt voor de Q&A stuur ze dan!

Vote

Comment

Follow

Xxx Famke

Rain Where stories live. Discover now