43. ik ben een puber

768 37 3
                                    

Ik legde de ponden voor de caissière neer die het aannam en ons de kaartjes voor het zwembad. We waren met de bus en we gingen naar dit zwembad al sinds we klein waren. 'We kunnen tot 7 uur zwemmen, daarna kunnen we fish and chips eten bij Berney's' zei ik. We liepen naar de kleedkamers toen mijn telefoon ging. 'Ik neem even op' zei ik. Madison en verrassend genoeg Will knikte en liepen de kleedkamers in.

*Met Emma Jones*

*Met Isaac Cooper*

*waarom bel je?*

*ik vroeg me af waar je bent*

*stalker hahahahaha*

*bewonderen op een afstand babe*

*whatever*

*maar ff serieus, waar ben je?*

*in het zwembad*

*die in Brixton?*

*ja*

*wanneer kom je terug?*

*we gaan nog fish and chips eten bij Berney's*

*wat als ik je op kom halen met Val, dan gaan we met zijn vijven naar Berney's?*

*dat is goed hoor, maar geen ruzies tussen jullie en Will, het zou een vriendendag zijn*

*is goed, maar ik ga verder met GTA*

*is goed*

*love you*

*love you too*

Ik hing op, kleedde me om en legde mijn spullen neer bij de andere. 'Wat moest die slijmbal?' vroeg Madison grinnikend. 'Ze willen mee naar Berney's' antwoorde ik. 'Wat heb je gezegd?' vroeg Will. We liepen inmiddels door een ondiep stuk van het zwembad naar het diepe stuk. 'Ik zei dat ze meemochten als ze geen ruzie zochten met jouw' antwoorde ik. 'En ze halen ons op' zei ik er nog achter. 'Ik vind het wel gezellig' zei Madison. 'Is goed' zei Will.

~*~

'Oh god daar staan de hooligans hoor' lachte ik. Isaac stond geleund tegen zijn auto naar me te kijken. 'Hey' zei Isaac. 'Heyah Little E, Madisony en Prins William' zei Val. 'Madisony?' vroeg Madison. 'Madi heeft een Sony telefoon dus Madisony' legde ik uit aan Isaac en Will. 'Vallie moet kappen met die stomme bijnamen' zei Madison als ze met haar ogen rolt. Terwijl Val en Madison kibbelde omhelsde ik Isaac. 'Waarom heb je niet een fatsoenlijke jas aan?' vroeg ik terwijl hij ons wiegde. 'Het is niet zo ver reizen en het is bijna februari' antwoorde Isaac. Ik gniffel en laat hem los.

Na een korte rit van tien minuten kwamen we bij Berney's aan. We bestelde wat we wilde een stonden uiteindelijk buiten te eten. Berney's was meer een kraam. 'Dus wat hebben jullie gisteren gedaan?' vroeg Valentino.

🔱Pov Isaac🔱

Emma werd meteen knalrood een ik gaf een stomp tegen Val's zij. 'Dude kappen' siste ik. 'Wat? Ik ben een puber, ik wil dit soort dingen weten' grinnikte Val. Ik gaf hem een tik tegen zijn achterhoofd. Emma had haar hoofd in haar sjaal begraven en ik sloeg een arm om haar heen. 'Vallie laat ze met rust, we weten allebei wat daar is gebeurt' zei Madison grinnikend. 'Jongens kappen, ze vind dit niet fijn' zei ik. Ik drukte Emma tegen me aan die ik zich aan mij vastklampt. Dit is voor zo'n verlegen meisje moeilijk. 'Emma weet dat ik het niet meen. Ze weer dat alleen Vallie de puber is en dat wij haar privacy behouden' zei Madison.

~*~

'Ik vind het wel teleurstellend dat je me niet uitnodigde om mee te komen zwemmen' zei ik met een pruillip. Emma die een slok van haar thee nam trok haar wenkbrauw op. 'En waarom dan?' vroeg Emma. 'Omdat ik je dan in bikini kan zien' antwoorde ik. 'Ik draag geen bikini's, ik draag badpakken want die zitten fijner' zei Emma. 'Ik zou het leuk vinden als je een bikini zou dragen' knipoogde ik. Ik kreeg een theezakje naar mijn hoofd geslingerd. 'Dikke doei' zei Emma. Ik gooide het theezakje terug. 'Dikke hoi' zei ik. Emma rolde met haar ogen en trok de beanie die ze aanhad naar beneden. Ik pakte het dienblad met de rest van de thee op en liep naar de tafel waar onze vrienden zaten. 'Ik heb thee gemaakt van kaneel, jasmijn en citroen' zei Emma. 'Yes mijn favoriete' zei Madison. Iedereen pakte een mok en nam een slok. De smaak was echt heerlijk. 'Wanneer komt deze weer op de kaart?' vroeg Will. 'Weet ik nog niet, ik denk met de lentesmaken. Ik denk rond maart' antwoorde Emma als ze gaat zitten.

Ik ga achter haar staan en leg mijn hand op haar schouder. 'Maar we moeten echt een keer iets met z'n vijven gaan doen' zei Val. 'Misschien Bowlen' stelde Madison voor. 'Maak daar jullie date van' zei ik. Ik masseer Emma's schouders die ontspannen was. 'Ja Madisony, laten we op date gaan om die bitches hun bek te laten houden. Behalve Little E, jij bent geen bitch' zei Val. 'Je gaat vreemd met Madisony? Ik dacht dat ik je bitch was' zei ik quasi verontwaardigd.

A/N

Wel hello

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Wel hello

Ik was Chasing Cameron aan het kijken en ze hadden het over hun volgers en wat MAGCON voor hun betekende. Ik dacht er over na en ik ga laten horen wat ik over jullie denk.

Jullie zijn niet alleen mijn volgers, jullie zijn mijn vrienden, mijn familie.

Elke keer als ik per dag een melding krijg voor een nieuwe volger dan denk ik niet aan de populariteit maar aan dat er gewoon weer nieuwe familielid in de 🍍Pineapple squad🍍 is. Want wij zijn allemaal trotse ananassen want we staan allemaal hoog en dragen een kroon omdat wij de wereld slayen. Élke volger.

Jullie lieten mij de impact van wattpad op mijn leven zien. Hetzelfde met Shawn Mendes, ik kan me een wereld zonder die twee voorstellen want zonder wattpad had ik nooit een van mijn beste vriendinnen ontmoet. Ik had nooit een passie voor schrijven ontdekt, ik had nooit me trots kunnen voelen op de impact die IK heb op sommige van jullie.

Ik ben enorm trots op wat ik heb bereikt want jullie sleepte me ook door moeilijke periodes.

Vote

Comment

Loves and hugs Famke

Rain Where stories live. Discover now