2. hij lijkt op Shawn Mendes

1.9K 88 7
                                    

^Foto Emma^

Ik had toen ik klein was een enorme crush op Isaac, op de kleuterschool. Isaac daarin tegen had geen interesse in mij. En tot de dag van vandaag heb ik nog een kleine crush op hem en het is erger geworden want hij is super duper knap geworden. Hij lijkt op Shawn Mendes, zo knap is hij. Ik kan het moment niet aan. Help.

Isaac zette mij rechtop neer en ik weet zeker dat ik nu super erg bloosde. 'Ik euhm.... ja... sorry.... ik we- uhhh i-ik ben... ja.... klunzig' stotterde ik. Ik kon het niet aan. 'Thanks mooiboy  voor het vangen van Emma' zei een stem achter me. Madison! Halleluja!!! 'Geen dank, Emma moet beter opletten' zei Isaac bot. Oh god ik ga flauwvallen.

'Emma is gewoon heel klunzig, maar dat zijn we allemaal Isaac, dus ga weg met je attitude' zei Madison. Ik kon mijn oren niet geloven! 'Zozo, wat doe je stoer' grijnsde Isaac. 'Ik kan hetzelfde aan jouw vragen' zei Madison. Ik sloeg Madison tegen haar bovenarm en trok haar uiteindelijk mee.

~*~

🔱Pov Isaac🔱

Emma Jones was altijd al anders dan alle andere meiden. Ook toen we op de kleuterschool zatten. Ze gaf me zelfs ooit een briefje dat ze met de juffrouw had gemaakt.

Ik vind jouw heeeeeellllll lief
♡♡♡
Kusjes Emma J.

Ik had toen die tijd een vriendin, net als ik er nu een heb. Jessica Smith, het mooiste meisje hier op school. Prachtig blond haar, blauwe ogen en dezelfde attitude als ik. Ze is wel meer egoïstisch dan ik, eigenlijk is ze een bitch. Maar hey? Alles voor macht.

🌹Pov Emma🌹

Ik schrijf altijd, boeken tot gedichten. Al mijn gedachtes gewoon op papier zetten. 'Wat schrijf je?' fluisterde Madison. Ze pakte het papier uit mijn hand en het werd gelijk uit haar hand getrokken door Jessica Smith. 'Meneer er worden geheime papiertjes doorgegeven' zei Jessica terwijl ze het briefje in de lucht hield. 'Wat is het een sluwe vos' zei ik zacht. 'Bitch' zei Madison zacht. We keken elkaar aan en naar de leraar die het briefje aan het lezen was.

'Maar mevrouw Smith, zelf post je selfies tijdens de les' zei de leraar terwijl hij de woorden die ik had geschreven op het bord schreef. Woord voor woord werd ik zenuwachtiger omdat ik heel onzeker ben over mijn schijftalenten. Zodra hij klaar was draaide hij zich om.

Liefde is een valstrik die je kan misleiden tot aan de dood. Als de een het niet weet en dan ander wel maakt dat het moeilijker maakt om te bekennen.

Bekennen voor de liefde, de liefde bekennen. Liefde is een levensgevaarlijk gif waar geen antigif voor is.

'Wat probeerde Emma te zeggen?' vroeg de leraar. Ik werd knalrood. 'Iets schrijven?' antwoorde Jessica. Iedereen begon te lachen om haar domme antwoord. 'Nee Jessica' zei de leraar. 'Emma probeert te zeggen dat liefde dodelijk is' zei Isaac. Ik was helemaal van de kaart want hij zei letterlijk wat ik bedoelde.

~*~

Ik werk in het café van mijn ouders. Ik help met gebakjes, koekjes en andere zoetigheid te maken wat ik leuk vind. Ik kan ni blind het recept voor scones van mijn oma maken. Of citroen taartjes van mijn overgrootmoeder. Madison doet onder andere de bediening als ze er zin in heeft maar ik doe het voornamelijk met mijn moeder.

'Emma wil jij tafel 5 bedienen?' vroeg mama toen ik net een slok wou nemen van mijn thee. 'Zal ik doen' zei ik als ik mijn short pak en mijn haar in een rommelige paardenstaart doe. Ik liep met een enorme glimlach naar de tafel toen hij in slechts één seconde al weg ging.

'Little E! Leuk dat je me komt bedienen' zei Jessica. Naast haar zat Jenna, haar "beste" vriendin. Meer een soort slaaf. 'Wat wilt u bestellen?' vroeg ik. 'Koffie en snel' antwoorde Jessica terwijl ze op haar telefoon bezig is. Ze let niet eens op mij maar ik schreef het op en liep naar de bar.

Zodra de koffie klaar is loop ik voorzichtig naar de tafel terug. Daarin tegen struikelde ik en viel de koffie over me heen. Jessica en Jenna begonnen keihard te lachen. 'Wat is ze toch een kluns!' lachte Jessica. De gloeiende koffie brandde op mijn buik en het deed zoveel pijn.

'Emma!' riep Will. Hij hielp me overeind en de pijn werd erger.

~*~

Will deed mijn shirt omhoog en drukte de icepack er tegenaan. 'Je moet je niet laten intimideren door Jessica en Jenna' zei Will. Hij hield zijn hand op mijn middel en ik legde de mijne op de zijne. 'Je weet dat ik liever geen vijanden maak' zuchtte ik. 'Maar Emma, zo wordt je een pop die ze kunnen bespelen' zei Will.

A/N

Ik post hierna nog één hoofdstuk!

Vote

Comment

Follow

Xxx Famke

Rain Where stories live. Discover now