32. Dark Vader

977 44 25
                                    

'MERRY FUCKING CHRISTMAAAASSSS LITTLE EEEEEE!!!!' schreeuwde Valentino voordat hij me platknuffelde. Ik lachtte en knuffelde hem terug. 'Hey Val, mag ik mijn vriendin terug?' vroeg Isaac. 'M-maar' probleerde Val tegen te sputteren. 'Ga maar Madison kapot knuffelen' zei Isaac. 'Beterrrr' zei val voordat hij mij losliet en op Madison af stormden. 'VALENTINO JE WAAGT HET!!!' gilde Madison. 'MERRY FUCKING CHRISTMAS MADISON!!!' schreeuwde Valentino voordat hij Madison kapot knuffelde.

Ik keek naar de twee, Madison sputterde tegen en Val versterkte zijn greep. Ik lachte half toen ik Isaac's armen om me heen voelde. 'Merry christmas' zei hij. Hij omhelsde me van achteren. Ik legde mijn hoofd tegen zijn schouder en sloot mijn ogen. 'Merry christmas' zei ik zacht. 'Ik heb iets voor je' zei Isaac. Ik opende mijn ogen en draaide me om terwijl hij me vast bleef houden. 'Ik ook iets voor jouw' zei ik. Isaac liet me los en trok me naar de bank en duwde me erop neer. Hij pakte zijn tas en haalde een middelgrote doos tevoorschijn. 'Dit is voor jouw' zei Isaac als hij het cadeau aan me geeft. Ik lachte en nam het aan. 'Maak open' zei Isaac.

Hij ging naast me zitten en keek verwachtingsvol toe als ik het pakket openmaak. 'Oh my' zei ik zacht. 'Een complete Emma set' zei Isaac met een glimlach. De doos was gevuld met een theepot, paar kopjes, mijn favoriete boeken, een cd, een foto van Isaac en ik samen en nog een kleiner delicaat verpakt doosje. 'Wat zit daar in?' vroeg ik. 'Pak maar' zei Isaac. Ik pakte het doosje op en opende hem.

'Een kroon voor een koningin' zei Isaac

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

'Een kroon voor een koningin' zei Isaac. 'Waar ben ik dan koningin van?' vroeg ik. 'Van mijn hart' antwoorde Isaac. 'Oh wauw, je pick-up lines worden met de dag slechter' zei ik. Isaac keek me dramatisch aan terwijl hij een hand op zijn hart legde. 'Dat ben ik niet' zei hij dramatisch. Ik trok een wenkbrauw omhoog en rolde met mijn ogen terwijl ik zijn cadeau pakte. 'Wil je mijn cadeau nog?' vroeg ik. 'Natuurlijk' zei Isaac. Hij nam het pakket over en opende hem. 'Een boek?' vroeg Isaac. 'Ja, Romeo en Julia, het lijkt een beetje op ons in het begin' zei ik. Hij vond het niks.

'Je kent me te goed Little E' zei Isaac lachend.

Toch wel.

~*~

'ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOOOUUUUUUUUU!!!!!' schreeuwde Madison en Valentino boven de muziek uit terwijl ze aan het dansen waren. 'I don't care about the presents underneath the christmas tree. I just want you for my own' zong Isaac luidkeels mee terwijl hij me meetrok. Hij begon met me te dansen terwijl we allemaal meezingen met Mariah Carey. Lachend sloeg ik mijn armen om Isaac zijn nek en hij tilde me zo op. 'Je bent fucking perfect' zei Isaac. Ik glimlachte naar hem terwijl een deel van mijn krullen voor mijn hoofd vielen.

'Fucking perfect' sprak ik hem na. 'Dat ben jij ook' maakte ik mijn zin af. Isaac drukte zijn lippen op de mijne en ik kuste hem terug. 'Get a fucking room' zei Val.

~*~

Pov Isaac

'Film marathon!!!' gilde Emma terwijl ze films omhoog hield. Ik lachte en liet haar binnen. We liepen naar mijn kamer waar ik de laptop en popcorn al klaar had gezet. Emma draagt nu al sinds eergisteren die ring élke dag. Kerst was kei gezellig en oud en nieuw was overmorgen. Emma legde de films op bed neer en trok haar laarzen uit. De kans was groot dat Emma bleef slapen.

Rain Where stories live. Discover now