41. Champignons vervloeken

843 44 22
                                    

'Ja dat weet ik' zei Emma. Ik gaf haar een kus op haar wang wat haar deed glimlachen en blozen. 'Ik ga weer naar huis als je het niet erg vind' zei Emma. Eh... nope. Ik ging bovenop Emma zitten en ritste haar jas los. 'Wat doe je?' vroeg Emma. Ze kwam deels omhoog en dat was het perfecte moment om de jas uit te doen. 'Jíj blijft tot de nacht valt en de ochtend aanbreekt' zei ik. Emma trok haar wenkbrauw omhoog en ik gaf haar een kus. 'Ik wil je de hele nacht vast kunnen houden en je de gehele nacht wakker houden. Al is het om te praten' zei ik. Emma hielp nu mee en ik ging van haar af. 'Slijmbal' lachte Emma. Ik kuste haar subtiel in haar nek en haar adem happerde. 'Isaac' zei ze zacht. 'Ja?' fluisterde ik. 'Ik ben maa-' 'ik weet dat' onderbrak ik haar. Emma draaide haar hoofd naar me toe en keek me recht aan. 'Isaac' zei Emma weer zacht. Ik legde mijn hand op haar wang en kuste haar.

~*~

🌹Pov Emma🌹

'Wat voor pizza wil jij?' vroeg Isaac. 'Pollo' antwoorde ik als ik hem op de folder aanwijs. Isaac knikte en tikte het nummer van de pizza in. Ik pak alvast borden en Isaac ronde het gesprek af. 'Mijn moeder is bij vriendinnen dus we hebben de avond voor ons tweeën' zei Isaac. Hij pakte het bestek en legde het bij de borden neer. 'Gezellig een filmpje kijken en knuffelen' glimlachte ik. 'Alles is gezelliger met jouw' zei Isaac als hij een arm om me heen slaat. Ik lach en voel mijn wangen rood worden.

Na een klein half uur worden de pizza's bezorgd en zitten we aan tafel. 'Is je pizza lekker?' vroeg ik. Isaac knikte en liet me proeven van zijn pizza. Oh god... zijn dit... CHAMPIGNONS!!! 'ISAAC JE WEET DAT IK CHAMPIGNONS HÁÁT!' riep ik boos. Ik sta op en spuug het in het servetje. Isaac, die lacht, neemt triomfantelijk een hap van zijn stuk pizza. Ik haal mijn hand door mijn haar tot ik bij mijn vlecht kwam. 'Ik vond het niet grappig' zei ik serieus. Isaac legde zijn stuk pizza neer en ik sloeg mijn armen over elkaar. 'Wil je de champignons vervloeken?' vroeg Isaac. 'JA!' riep ik. Isaac stond op en liep naar de prullenbak.

'Avada Kedavra!' riep ik. Isaac liet grinnikend zijn pizza in de prullenbak verdwijnen. 'Sinds wanner ken jij spreuken uit Harry Potter?' vroeg Isaac. 'Sinds ik een potterhead was toen ik klein was' zei ik. Isaac pakte me opeens zo op dat ik mijn benen om hem heen moest slaan. 'Je wordt met de minuut leuker' zei Isaac. Hij drukte zijn lippen op de mijne en ik kuste hem terug. Isaac zet me neer op het aanrecht en blijft me kussen. 'Isaac wat doe je?' fluisterde ik. Isaac begint me in mijn nek te kussen. 'Genieten van elke centimeter van je' mompelde hij.

Ik wist niet wat ik moest doen. Het aan de ene kant fijn maar aan de andere kant wist ik niet dat ik het wel wilde. Isaac was echt de liefste jongen die ik kende maar was ik hier wel klaar voor?

'Emma ik doe niks wat jij niet wil' zei Isaac. 'Dat weet ik' zei ik zacht. Ik drukte mijn lippen weer op de zijne en Isaac tilde me weer op. Hij droeg me naar zijn kamer en legde me kussend neer op bed. Gek hoe champignons naar dit leid. Isaac liet mij los en keek me aan. Hij streek met zijn hand door mijn haar en haalde het elastiekje uit mijn haar. Weer ging hij met zijn hand door mijn haar waardoor het nu verspreid lag.

🔱Pov Isaac🔱

Ik kuste Emma weer en ik deed snel daarvoor nog mijn shirt uit. Ik zocht kussend de rits van haar jurk en zodra ik die vond happerde Emma's adem. 'Wil je dit?' vroeg ik zacht. Emma sloot haar ogen even en knikte. 'Ik weet dat jij de juiste bent' zei Emma zacht. Ze legde haar handen op mijn wangen en ik voelde de warmte..... en de zekerheid, het vertrouwen. Ik glimlachte en kuste haar weer.

A/N

Eh ja sorry... WEET JE HOE MOEILIJK HET IS OM DÍT TE SCHRIJVEN???😂😂😂 Maar effe updaten. Nog nóóit heb ik zoiets realistisch getekent.

Helix update: het genezingsproces gaat prima

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Helix update: het genezingsproces gaat prima. Gisteren had ik ibuprofen moeten innemen tegen de pijn en sinds vandaag kan ik mijn haar weer los dragen zonder dat het pijn doet. Dat komt doordat er dan haar op het wondje komt want een piercingnis letterlijk een genezen open wond.

Het schoonmaken gaat ook steeds makkelijker. De achterkant kan ik via de kraan schoonmaken. De voorkant doe ik anders omdat die moeilijker is. Ik doe dan Unicura balans zeep in een bakje met lauw water en dip een wattenstaafje erin om het zo schoon te maken. Onnodige info i know.

 Onnodige info i know

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


^betere foto^

Ik heb dus ook nog een bolletje erbij.

Vote

Comment

Follow

Xxx Famke

Rain Where stories live. Discover now