20. ze is een schattige puppy

1K 57 8
                                    

'Stelde hij dan een vraag?' vroeg ik. 'Ja nadat ik jouw... kuste' antwoorde Emma. Oh shit hij stelde inderdaad een vraag. Waarom antwoorde ik toen niet gewoon! 'Ooohhh die vraag' zei ik ongemakkelijk. 'Ja die' zei Emma als ze haar armen over elkaar heen slaat. 'Euhmmm... ik weet het niet. Kunnen we het er morgen over hebben?' vroeg ik. 'Jij ontloopt de boel' zei Emma lachend. 'Niet waar' zei ik. 'Wel, je bent bang om het toe te geven!' zei Emma lachend. 'Jij geeft toch ook niks toe!' zei ik grijnzend. 'Dat komt door mijn eigen klunzigheid dat ik al meerdere keren tegen jouw heb opgebiecht' zei Emma. Ze heeft me. 'Ik zie dat het al heel laat is, ik ga maar eens' zei ik. 'De waarheid komt altijd aan het licht' zei Emma. Ik pakte haar ineens bij haar heupen op en hield haar zo vast. 'Dan ben jij de waarheid want je bent licht' zei ik. Emma keek op me neer nu en rolde met haar ogen.

~*~

'Je gaat uit met Emma en je zegt het niet eens!' zei mam. Val die naast haar zat was enorm aan het grinniken. 'Mam het is vanavond pas' zuchtte ik. 'Ja maar het is wel met Emma Jones' zei mam als ze een hap neemt. Ik prikte wat in mijn lunch en keek haar aan. 'Ik ben al een keer eerder met haar uitgeweest' zei ik. 'Valentino is dit waar?' vroeg mam. 'Ja en hij durft ook niet toe te geven dat jij smoorverliefd op haar is' zei Val. 'Isaac William Joshua Cooper!' riep mam ineens. O shit, als je moeder je complete naam gebruikt zit je in de nesten.

'Het feit dat je niet gewoon het er met mij over hebt vind ik verschrikkelijk. Ik ben je moeder' zei mam quasi verontwaardigd. 'Valentino is toch ook mijn bitch maar mij hoor je ook niet mokken' zei ik. 'Dat jij soms een rotjong bent hoor jij mij toch ook niet zeggen' zei mam. Ouch. 'Kom Val we gaan gamen' zei ik als ik op stond.

Later die avond...

'Weet je wat je zo moet pakken? Een spaghetti voor twee want dan kunnen Lady en de Vagebond na doen' zei Val. Ik trok het zwarte shirt over mijn hoofd en pakte mijn jack om die vervolgens ook aan te doen. 'Geef die Vans eens aan' zei ik. Val gooide ze naar me toe en ik deed ze vervolgens aan. 'Ik ga haar niet als een hond behandelen' zei ik. Ik deed een hand door mijn haar en keek naar Val. 'Maar geef toe dat ze op een schattige puppy lijkt' zei Val. 'Ik moet haar nu gaan ophalen, ga zelf ook een vriendin zoeken' zei ik als ik de kamer uit liep.

~*~

Ik drukte op de bel tot niet veel later Emma opende. 'Hey' zei Emma. Ik keek naar wat ze aanhad en glimlachte. Nog steeds die uberschattige sweater die ze bij onze thee date aan had. 'Shall we?' vroeg ik. Emma knikte en liep samen met mij naar de auto.

Emma zat met haar benen opgetrokken in de bijrijdersstoel
Ze keek aandachtig naar de zonsondergang die al bijna over was. 'Heb je er zin in?' vroeg ik. Emma keek me aan en knikte met een glimlach. 'Hoe is het met de hechtingen?' vroeg Emma. 'Goed, mam was niet blij maar ze genezen langzaam' antwoorde ik. 'Mooi' zei Emma.

Na enkele minuten waren we aangekomen bij de pizzeria en gingen naar binnen. Ik had Emma haar hand vastgepakt die er geen probleem mee had. Terwijl we wachtte voor een bediende legde Emma haar hoofd tegen mijn bovenarm. 'Tafel voor twee?' vroeg de serveerster. Ik knikte en we werden naar onze tafel begeleid.

We zaten aan een hoektafel, ook in de hoek mij een raam. We hadden uitzicht op de tuin die erbij zat. 'Het is mooi hier' zei Emma. 'Ja dat is het' zei ik. Emma keek me aan en glimlachte.

A/N

Oké het was een shit hoofdstuk maar een hoofdstuk is beter dan geen hoofdstuk.

Vote

Comment

Follow

Xxx Famke

Rain Where stories live. Discover now