Merry Christmas!

816 27 3
                                    

Beste lieve lezers,

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Beste lieve lezers,

Dit is mijn eerste kerst op Wattpad dus ik geef jullie een speciaal voor jullie gemaakte kerstkaart in de bijlage😊.

Ik was van plan een kerstspecial te schrijven maar ik heb weer een schrijversblock dus daar baal ik van. Maar ik wens jullie fijne feestdagen toe namens ik en mijn famile en #spreadoutthehappiness . Ik heb het geluk dat (we hebben de afgelopen maanden verbouwt) ik nu op een hoekbank zit met Winnie the Poeh op de tv. Dat is kersttraditie bij ons. We zijn dan allemaal praktisch pubers (broertjes zijn 13, zus is 18 en ik ben 16) maar Winnie the Poeh is en blijft bae.

Maar als kerstspecial laat ik jullie wel de eerste kerstdag bij mij thuis zien door middel van instagram stories die ik had gemaakt. Ik had gewoon een jurk aan😱. Ik háát jurken.







We waren op het einde van de avond rattetouile of hoe je het ook typt aan het kijken maar iederéén viel in slaap omdat de bank gewoon té lekker ligt.

Ik zit momenteel nog te complainen over werk want ik kan mijn rooster niet zien dus ik weet niet of ik nou wel of niet moet werken de gehele vakantie. Dus ik moet naar werk bellen en vragen wanneer en ik heb een gevoel dat ik dan op mijn flikker krijg omdat ik dan wel moest bellen. Ik zeg dan ook eerlijk dat ik het niet wist.

Maar dat was onnodige info dus nog 1 keer voor jullie:

MERRY CHRISTMAS!

Xxx Famke en haar katten

Rain Where stories live. Discover now