16. ijs is het beste medicijn

1.1K 64 14
                                    

'Mmmhhhh dit is echt geweldig!' zei Val als hij nog een lepel ijs in zijn mond doet. 'Is dit niet raar?' fluisterde Madison in mijn oor. Is dit raar? Dat Val met ons op de bank ,met een grote bak ijs, samen The fault in our stars kijken? Nee dat is het niet. De arme jongen gaat door een relatiebreuk. Medelijden. 'Val je..... je bent raar' zei Madison. 'Ik ga door een relatiebreuk Madison, ik mag dit' zei Val terwijl hij met de lepel naar Madison wijst. Ik grinnikte toen de bel ging. 'Ik ga wel' zei Madison als ze opstaat.

'Isaac gaat echt helemaal naar de kloten' zei Val. 'Het is erg onbeleefd om over iemand te praten zonder dat diegene er is' zei een stem achter ons. We draaien ons om en zagen Isaac staan. 'Wat doe jij hier?' vroeg ik. 'Ik kan hetzelfde aan Val vragen' zei Isaac. Ik ging staan. 'Emma mag ik jouw misschien alles uitleggen?' vroeg Isaac voorzichtig. Ik knikte, het is niet goed om boos te blijven. Ik liep samen met hem verder de trap op, naar ons kleine dakterrasje.

'Ik wil eerst horen wat er bij jouw gebeurde' zei Isaac. 'Jessica kwam vanochtend naar me toe en zei dat ik jouw niet mocht kussen. Ik snapte niet waar dit gedrag vandaan kwam omdat ik nadat jij het had uitgemaakt ik haar met veel respect had behandeld. Ze had me niet veel later in een schoonmaakhok opgesloten en nam mijn plaats in' vertelde ik. Isaac trok me meteen in een knuffel. 'Het spijt me Emma, als ik gewoon niet op was gegaan dan zou ik jouw nooit pijn hebben gedaan' zei Isaac. Isaac laat me weer los en legt zijn handen op mijn wangen. 'Kun je me vergeven en me een nieuwe kans geven?' vroeg Isaac. Ik kijk hem recht in die bruine ogen van hem aan. 'Kun je dat?' vroeg Isaac zacht.

Ik sloot mijn ogen en voelde mijn wangen rood worden. 'Ik wil dat je het goed maakt met Valentino' zei ik. Ik keek Isaac weer aan die knikte. Mijn hart bonkte zo snel dat ik niet meer wist wat ik moest doen. En mijn voorgevoel was juist: Isaac kuste me. En voor de allereerste keer kuste ik terug. Hij was gewoon veel liever dan ik dacht. Hij had een hand naar mijn middel verplaatst en ik had met mijn handen zijn schouders vastgepakt.

Na een minuut trok Isaac zich terug en keek me aan. 'Emma' zei hij zacht. 'Isaac ik kan dit niet' zei ik zacht. 'Waarom niet?' vroeg Isaac. 'Ik ben bang' antwoorde ik. 'Je hoeft niet bang te zijn Emma' zei Isaac. 'Ik weet niet, ik heb namelijk Will iets beloofd' zei ik. 'Z-zijn jij en Will samen?' hij zei het met een tikkeltje onzekerheid in zijn stem. Ik zei niks en beet op mijn lip.

🔱Pov Isaac🔱

Wie zwijgt stemt toe. 'Dat is dus een ja' zei ik als ik haar los laat. 'Nee nee nee, dat is het niet. Het is moeilijk uit te leggen' zei Emma. 'Bewijs het' zei ik. Emma keek me beduusd aan. 'Excuseer?' zei Emma. 'Je hoorde me goed: bewijs het' zei ik. 'Jij weet dat ik al jarenlang een enorme crush op jouw heb en je vraagt me om het te bewijzen!' riep Emma. Meteen sloeg ze haar handen voor haar mond en begon te blozen. Uit schaamte. Ze realiseerde vast nu pas wat ze daadwerkelijk zei. 'Zei je nou?' zei ik. 'Ik zei het' zei Emma als ze een kussen in haar gezicht duwt.

Ik begon te lachen, dit was zó schattig. Letterlijk. 'Ik begin mijn geduld met jouw echt te verliezen' zei Emma ineens. Ze stond op en keek me aan. 'Bij mij?' vroeg ik. 'Ja bij jouw, je speelt met mijn hart en ik heb het gevoel dat jouw gevoelens tegenover mij niet kloppen' zei Emma. Ik stond ook op. 'Ik ben diegene die zich moet bewijzen tegenover JOUW' zei ik. 'Want als ik jouw als vriendin neem kan Adam jouw gebruiken om me te chanteren' zei ik.

A/N

Yassss mijn schilderij van Shawn's tattoo is af!

Yassss mijn schilderij van Shawn's tattoo is af!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Het was zo leuk om te maken!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Het was zo leuk om te maken!

Vote

Comment

Follow

Xxx Famke

Rain Where stories live. Discover now