19. Jij sukkel!

1K 61 11
                                    

'Ga op die barkruk zitten jij sukkel!' zei ik snel. Isaac ging grinnikend naar de barkruk en ging zitten. 'Madison breng Val en Will maar naar boven en geef ze iets te drinken. Ik ga deze idioot helpen' zei ik. Madison knikte en de drie liepen naar boven. Ik haalde de EHBO doos onder de bar vandaan. 'Trek je shirt uit' commandeerde ik. Isaac deed zijn shirt uit en meteen zag ik de wond.

'Waarom valt Adam jouw de hele tijd lastig?' vroeg ik als ik ontsmettingsmiddel op een watje doet. 'Er is altijd al een rivaliteit tussen ons geweest, pas toen hij jouw lastig ging vallen besefte ik hoe fout ik bezig was. Ik betrok een meisje die veel voor me betekent' zei Isaac. Ik drukte het watje op de snee en gelijk kwam er een gepijnigd geluid uit zijn mond. 'Sorry' mompelde ik als ik de wond schoonmaak. 'Geeft niet' zei Isaac.

Terwijl ik de wond voorzichtig begon te hechten zag ik een litteken. Ik liet zachtjes mijn vingers overheen glijden tot ik zijn spieren voelde aanspannen. 'Opgelopen bij mijn eerste gevecht' zei Isaac. Ik schrok op uit mijn gedachtes en maakte snel een knoop in de hechting en ruimde de rest op. 'Waarom heb je voor dit pad gekozen?' vroeg ik. 'Het is een keuze die maakte toen ik Val ontmoette. Hij werd gepest en ik maakte er een einde aan. Sinds toen was ik voor niks meer bang' zei Isaac. Ik ging voor hem staan en keek hem aan. Zelfs op de barkruk was hij langer dan ik.

'Mag ik jouw iets vragen?' vroeg Isaac. 'Je hebt net je levensverhaal verteld, dus ja' antwoorde ik. 'Toen ik jouw de allereerste keer kuste, was ik toen jouw eerste kus?' vroeg Isaac. Ik knikte beschamend. 'Daarom was je dus zo slecht' grinnikte Isaac. Ik gaf hem een stoot tegen zijn schouder waardoor hij lachte. Ik keek hem beledigd aan. 'Je was ook mijn eerste kus' zei ik blozend. Isaac pakte mijn hand vast en trok me zo dichter tegen me aan. 'Het geeft niet want ik weet dat dat soort meisjes wachten voor de speciale' zei Isaac. Ik stond akward tussen zijn benen naar mijn schoenen te kijken.

'En? Was ik speciaal?' vroeg Isaac zacht. Ik durfde hem niet aan te kijken. Isaac legde zachtjes zijn vinger onder mijn kin om die vervolgens naar boven te tillen. Ik keek hem recht aan in die bruine ogen van hem. 'Nou?'. 'Ik wil niet vallen' zei ik zacht. 'Dan vang ik je toch op?' zei Isaac. 'O lieve hemel, verstoor ik iets?' vroeg een stem ineens. Isaac rolde met zijn ogen meteen en keek naar de trap. 'Ja Val ga weg, je verstoort inderdaad iets' zei Isaac. 'Ja maar je weet toch dat je moet delen' zei Val grijnzend. Isaac stond meteen op en trok zijn shirt weer aan. Ik was vergeten dat hij hem nog niet had aangedaan. Isaac gaf dodelijke blikken naar Val die grinnikend weer naar boven liep.

🔱Pov Isaac🔱

Emma stond blozend naast mij. Ik heb haar nu al 2 keer uit eigen wil gekust en zij mij 1 keer uit blijdschap. Ik wil haar nu weer kussen maar ik snap dat ik haar het gevoel geef dat ik haar gebruik. Ik gebruik haar beslist niet, ik wil haar altijd in mijn armen kunnen sluiten, haar kussen en knuffelen waar en wanneer ik het maar kan. Ik wil dat zei de mijne is en haar mijn vriendin noemen.

Ik wil haar als mijn vriendin. Ik ben verliefd op haar, stapelgek op dat meisje dat enorm bloost bij alles wat ik doe en zeg. 'Wil je anders naar huis gaan? Even uitrusten en die wond laten genezen' zei Emma ineens. 'Ik wilde jouw nog iets vragen' zei ik. 'Wat dan?' vroeg Emma. Ze keek me nog licht blozend aan. 'Wil je misschien met me uit eten? Pizzaria ofzo?' vroeg ik. 'Morgen?' vroeg Emma. Holy Shit hier had ik zelfs niet op gerekend. 'Ja morgen is goed' zei ik. 'Maar ik had ook nog een vraag aan jouw' zei Emma. 'Waarom reageerde je niet toen Val vroeg of we een stelletje waren ofzo?' vroeg Emma.

A/N

Echt de beste avond gisteren gehad. Een Mendes army account had (op verzoek van mij) mijn schilderij gepost en binnen 2 uur meer dan 1000 likes op die pagina en ik heb nu ineens 100 volgers op insta (44 nieuwe volgers in 6 uur😱)

Vote

Comment

Follow

Xxx Famke

Rain Where stories live. Discover now