26. met kerstballen gooien

969 51 10
                                    

'Wat vind je van deze Mads?' vroeg ik. Ik hield rode kerstballen omhoog en Madison bekeek ze grondig. 'Hoe lang duurt het om freaking kerstballen uit te zoeken?' vroegen Isaac en Val. 'De hele dag als jullie niet ophouden met zeuren' antwoorde ik. Will grinnikte omdat ik hem zo tegensprak. Vond hij het soms leuk als we ruzie krijgen ofzo? 'Waarom zei je ja namens ons?' vroeg Isaac. Valentino haalde zijn schouders op. 'Omdat hij zoveel van Isaac houdt om hem zo te martelen' zei Madison. Ik lachte keihard net als Madison. 'We kunnen ook weer weggaan' zei Isaac. 'NEE' zei ik streng. Ik wees met een piek naar hem toe. Dit deed Isaac echter niks en ik werd vervolgens door hem in een soort houdgreep gezet. 'Je bent soms ook zó irritant' zei Isaac als hij me stevig vasthoudt.

'Zoek een leegstaand gangpad' zei Will. 'Zoek een vriendin' vuurde Isaac terug. Derdegraads brandwond waardig, die burn. 'Jongens geen ruzie maken svp' zei Valentino. 'En jij moet vooral je bek houden want jij zorgde ervoor dat Emma in al deze problemen is gekomen' zei Will boos voordat hij een kerstbal naar Isaac gooide. Met een enorme zucht ontwring ik me van Isaac die verbaasd staat te kijken wat er gebeurd. De jongens hebben een kerstballen gevecht. Madison en ik liepen maar een andere gang van de kerstversiering in en hoorde al via de intercom dat er medewerkers naar die gang moesten komen.

'Het zijn ook een stel kleuters' zei ik. Madison grinnikte. 'Het zijn jongens, helaas zet ik mijn geld in op Val. Die is sterker' zei Madison. Ik lachte. 'Je hebt gelijk Mads, Val IS sterker' zei ik. Madison lachte keihard om wat ik zei want ze dacht dat ik zou zeggen dat ze kleuters waren. Zijn ze ook. Ineens kwam door de schappen heen Isaac tevoorschijn. 'Shortcut' zei hij grijnzend. 'Winkelverbod zeker?' zei ik. 'Jup, ze zijn nu de scherven aan het opruimen' zei Isaac. Ik zuchtte en liep met Madison naar de kerstverlichting.

'Welke lampjes?' vroeg ik. 'Fairy lights' antwoorde Madison. Hij lag helemaal op de bovenste plank. 'Geef me een zetje' zei ik. Madison knikte en maakte een kommetje met haar hand. Ik nam een zetje en pakte de verlichting. 'Teamwork!' zeiden Madison en ik terwijl we een high five gaven. Isaac stond te lachen. 'Ik had hem ook kunnen pakken hoor, ik ben 1,80' zei Isaac. 'Ja maar wij doen het zo al sinds we klein waren' zei Madison. 'Inderdaad, ik kies haar altijd nog bóven jouw' zei ik. Madison en ik sloegen onze armen om elkaars schouders heen en keken lachend naar Isaac. 'Bóven míj?' vroeg Isaac dramatisch. 'Jup' antwoorde ik. Hij maakte een geshockeerd geluid en legde zijn hand op zijn hart. Hij deed een doods scène en ging nep dood op de grond liggen.

'Pfff dramaqueen' zei ik. Ik zakte door mijn knieën heen naast Isaac en prikte hem in zijn wang. 'Leef je nog?' vroeg ik. 'Voor een kusje komt de prins weer tot leven' mompelde Isaac. 'Dan kan hij lang wachten' zei ik als ik weer ga staan. Ik liep samen met Madison met onze spullen naar de kassa.

~*~

Madison en ik zochten nog nieuwe plantjes voor in onze kamer. We waren ook in een tuincentra ervoor. 'En deze?' vroeg ik. Ik hield een kamerplant omhoog. 'Die is goed' zei Madison. 'Kijk eens wat ik heb gevonden!' riep Isaac ineens. Ik draaide me om en meteen drukte hij zijn lippen op de mijne. Het was dan wel voor enkele seconden maar ik keek hem verbaasd aan. 'Ik heb een Maretak' zei Isaac. Ik kijk boven me en zag dat hij er inderdaad eentje boven ons hield. 'Je bent zó vervelend vandaag' lachte ik. 'Ik ben alleen vervelend voor jouw' zei Isaac. Ik begon lichtelijk te blozen want ja, dat is mijn ding.

'Hey wist je al dat er een schoolfeest aankomt?' zei Isaac. Ik schudde mijn hoofd. 'Nee' zei ik. 'Ik vroeg me af of je met mij wil gaan' zei Isaac. Ik hoorde een tikkeltje nerveusheid in zijn stem. 'Natuurlijk' zei ik.

A/N

Ik wil de rollen voor Isaac en Emma vrijgeven en waarom.

Emma Jones = Shailene Woodley (Toen ze nog lang haar had)

Shailene en Emma komen qua karakter veel met elkaar overheen. Erg lief enzo. Ik heb niet toen ik een foto van Emma plaatste die van Shailene gebruikt want het is maar een denkbeeldige rol.

Isaac Cooper = Shawn Mendes

Dit is ik herhaal géén fanfictie. Ik vind gewoon Isaac en Shawn veel op elkaar lijken. Humor, de lengte en de zorgzaamheid. En dat Shawn nou ook gewoon een knap gezichtje heeft is een pluspunt.

Vote

Comment

Follow

Xxx Famke

Rain Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu