22. de nieuwe jongen

974 56 27
                                    

We liepen Emma en Madison achterna tot we bij het zwembad kwamen. Zeker de helft van alle meisjes stonden bij het zwembad te fangirlen om iemand. Ik zag Emma tegen de muur leunen, ze leek ongeïnteresseerd. Ik liep naar haar toe. 'Hey wat is er?' vroeg ik. Emma keek me met een glimlach aan en haalde haar schouder op. 'Madison trok me mee, iets over een nieuwe jongen' antwoorde Emma. Ik kon niks zien door de menigte maar zelfs ik wist dat het concurrentie zou zijn.

Emma liep langs de zwembadrand naar de deur toen ineens een jongen tegen opknalde.

🌹Pov Emma🌹

'Het spijt me' verontschuldigde ik me snel. 'Geef niet, je leek diep in gedachte' zei de jongen. Hij was knap, niet zo knap als Isaac maar hij was niet een slechte verschijning. 'Hey ik ben Taylor, ik ben overgeplaatst uit Londen' zei de nieuwe jongen. 'Ik ben Emma' glimlachte ik. 'Nou... Emma, wil je me misschien rondleiden?' vroeg Taylor. 'Euhm, ik weet niet of Isaac dat fijn vind' antwoorde ik. Oh hij weet natuurlijk niet wie Isaac is. 'Inderdaad dat zou ik niet fijn vinden' zei Isaac achter me. Hij sloeg van achteren zijn armen om me heen en gaf hem blikken. 'Ia dit je broer?' vroeg Taylor verward. 'Nee mooiboy, ik ben haar vriendje' zei Isaac. 'Kom Emma, we gaan naar de les' zei Isaac als hij me voorzichtig meetrekt. Ik gaf Taylor nog een glimlach en liep toen met Isaac mee.

'Hey Little E, Isaac is jaloers' zei Valentino. Ik haalde mijn schouders op want het verbaasde me niks. 'Isaac weet dat ik van hem hou' zei ik. Isaac stond mokend bij zijn kluisje. 'Val ga maar, we komen zo' zei ik. Val liep grinnikend weg en nu kon ik me bekommeren om Isaac. 'Isa-' ik werd onderbroken door hem want hij drukte zijn lippen op de mijne. Hij zette me klem tegen zijn kluisje en door mijn wimpers zag ik waar hij mee bezig was: zijn territorium laten zien want Taylor liep door de gang.

Ik duwde Isaac van me af en keek hem best beledigd aan. 'Waar is die jongen van onze dates?' vroeg ik als ik daarna van hem weg loop.

~*~

'Zozo problemen in Isaacland?' vroeg Madison. Ik gooide de afstandsbediening naar haar toe en draaide op mijn buik. 'Hij gebruikte me toen als een lustobject' mompelde ik als ik een kussen begin te knuffelen. 'Ik zei toch dat hij problemen gaf' zei Will die op Madison haar bureaustoel zat. 'William ik heb geen zin in jouw jaloerse gedrag!' riep ik uit pure frustratie. Will maakte zijn lippen in een rechte lijn en stond toen op. 'Ik ga maar eens' zei Will. 'Houdoe!' riep ik. Will verliet de kamer en ik trok een deken over mijn hoofd heen. 'Ik ben er vandaag helemaal klaar mee, ik ga met hem praten' zei ik.

~*~

Ik drukte op de bel van Isaac's huis en wachtte geduldig tot Isaac zelf open deed. Hij droeg een trui en een joggingbroek en hij keek me verrast aan. 'Hey' zei Isaac. 'Hey' zei ik. Hij liet me binnen en gelijk liep hij naar boven. Ik volgde hem tot we in zijn kamer waren. 'Het spijt me dat ik zo bits reageerde' zei ik. 'Je had gelijk, ik had je beter moeten behandelen' zei Isaac. Ik glimlachte en ging naast hem zitten. 'Zullen we iets gaan doen?' vroeg Isaac. 'Ik kan niet, ik heb een verjaardag' antwoorde ik. 'Kan ik mee?' vroeg Isaac. Ik lachte. 'Nee' antwoorde ik. 'Dan gijzel ik je' zei Isaac voor hij me een soort van tackelde en samen met mij op bed lag.

'Je bent mooi' zei Isaac. Hij lag geleund naast me. 'Dat zeg je omdat je denkt dat ik dat wil horen' zei ik. 'Inderdaad, je hoeft het niet te weten want je weet dat ik je mooi vindt' zei Isaac. Hij drukt zachtjes zijn lippen op de mijne en ik kus hem voorzichtig terug. Ik ben nog steeds een noob op dit gebied. Isaac is een goede jongen dat is wat telt.

Ik trok me terug en sloeg mijn armen om hem heen. 'Ik hou van je' zei Isaac. 'Ik ook van jouw' zei ik. 'Ik het meest van jouw' zei Isaac.

A/N

Ik ga vandaag al sinterklaas vieren! Hopen op Illuminate en een polaroid😁

Vote

Comment

Follow

Xxx Famke

Rain Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu