44. Emma krijgt zwemles

821 40 5
                                    

🌹Pov Emma🌹

Weken verstreken en het is inmiddels maart. Madison en Val gingen vandaag op date en het was kei warm buiten. 24 graden. Maar eerst moest ik Isaac ophalen van zijn voetbaltraining dus ik was nu op weg. Madison had zo vaak tegengestribbeld dat ze niet op date wilde maar ik heb haar letterlijk omgekocht met 25£. Ik wierp een blik op mijn horloge als ik het zwembad inliep. Alleen via het zwembad kon je naar de voetbalvelden lopen en zo ook weer terug. Ik vond het reuze onhandig want er was zwemtraining. Niet Will's team, die hadden s'avonds. Ik liep door tot ik bij de buitendeur kwam.

'Emma buk!!!' schreeuwde de stem van Val. Het was te laat en ik kreeg een voetbal loeihard tegen mij aan. Door de klap viel ik en kwam ik in het gras terrecht. 'Oh mijn god, little E gaat het?' vroeg Valentino. Val helpt me omhoog en ik gaf hem droogjes de voetbal terug. 'Je liet iets vallen' zei ik nuchter. 'Sorry Little E' zei Val als hij me pakant wurgt wat hij een knuffel noemt. 'Val ik krijg al een blauwe plek, ik hoef niet te sterven van verstikking' zei ik. 'Oh sorry, alweer' zei Val als hij me los laat. 'Waar is Isaac?' vroeg ik. 'Die is...' hij rekte de 's' uit terwijl hij over het voetbalveld wees tot hij Isaac op de tribune aanwees. 'sssssssssss daar' maakte hij zijn zin af. 'Moet jij niet je klaar maken voor je date?' vroeg ik. 'Moet jij niet naar Isaac gaan?' vroeg Val. Ik rolde met mijn ogen en liep naar Isaac toe.

'Hoi' zei ik. Isaac keek op van zijn telefoon en glimlachte. 'Hey'. 'Wat doe je?' vroeg ik. 'Mam een appje versturen dat ik naar huis kom' antwoorde Isaac. Hij ging staan en pakte zijn tas op. Hij gooide het ding over zijn schouder en liep toen vervolgens met mij mee. 'Hoe was de training?' vroeg ik. 'Goed, Valentino was afgeleid want volgens mij dacht hij aan Madison' antwoorde Isaac. 'Ik zou ook afgeleid zijn als ik voor het eerst op een afspraakje zou gaan' zei ik. 'Ja maar daarna een bal tegen jouw aanschoppen is ook best harsh' zei Isaac. 'Ja waarom deed jij niks?' vroeg ik quasi verontwaardigd. 'Omdat Val je al omhoog had geholpen' antwoorde Isaac grinnikend.

Ik duwde de deur van het zwembad open en de training was nog steeds bezig. 'Wat denk je er van als we ze gewoon gaan bespieden en ook daar gaan bowlen?' stelde Isaac voor. 'Mmmhhmmm dat vind ik wel inbreuk op privacy' antwoorde ik. 'Ik weet dat je bowlen leuk vind' zei Isaac met een knipoog. 'En ik weet dat ik geen nee kan zeggen' knipoogde ik net zo hard terug. 'Wacht jij even hier? Dan douche ik even en kleed me om' vroeg Isaac. Ik knikte, hij gaf me een kus op mijn wang en ging toen omkleden. Ik draai me om en zie nu pas dat Taylor aan het trainen was. Hij was snel, net als een vis. Ik liep verder richting de rand toen ik door mijn onhandigheid uitgleed en met een gil in het water viel. Ik had niet naar adem gehapt en van de schrik kon ik niet bewegen. Ik werd ineens omhoog getrokken en op de zwembad rand gezet.

🔱Pov Isaac🔱

Ik hoorde een gil, Emma's gil. Mijn instinct was meteen naar haar toe gaan dus dat deed ik ook. Met een ruk opende ik de kleedkamerdeur en ik zag Emma doorweekt op de rand van het zwembad zitten. Met die verrekte Taylor voor zich. 'Gaat het?' vroeg hij zacht. Emma knikte en ik liep naar haar toe met een enorme handdoek.

🌹Pov Emma🌹

'Emma wat is er gebeurd?' vroeg de stem van Isaac. 'Ik gleed uit' antwoorde ik. Ik kreeg een handdoek om me heen en hij trok me omhoog. 'Heb je je niet bezeerd?' vroeg Isaac bezorgd. Ik schudde mijn hoofd en ik draaide me naar Taylor. 'Dankje Taylor, ik zou misschien op de bodem van het zwembad liggen als je er niet zo snel bij zou zijn' zei ik. Taylor knikte en zwom toen weg. Ik wende me tot Isaac die Taylor nog neidig na keek. 'Dankje voor de handdoek' zei ik. Isaac zijn ogen bleven gericht op Taylor. Ik ging op mijn tenen staan om hem een kus op zijn wang te geven. 'Heb je extra kleding?' vroeg Isaac. 'Altijd' antwoorde ik.

Ik had altijd een extra outfit in mijn locker. Jeans, sweater, sokken en laarzen. Mijn sandalen kunnen de prullenbak in. Nadat ik omgekleed was liep ik de kleedkamer uit waar Isaac al tegen de muur leundend op me wachtte. 'Zullen we?' vroeg ik. Isaac keek op en knikte. 'Hoe laat hebben die twee date?' vroeg Isaac als hij een arm om me heen slaat. 'Zes uur haalt hij haar op' antwoorde ik. 'Wat als wij gewoon een filmavond bij mij houden? Ik wil ze gewoon met rust laten' vroeg ik. 'Laten we Harry Potter kijken dan' stelde Isaac voor. Ik stemde in.

A/N

Sorry voor een shit hoofdstuk maar better dan geen hoofdstuk. Ik wil een vervolg doen maar ik weet nog niet waar die over moet gaan/ hoe hij moet heten. Suggesties?

Vote

Comment

Follow

Xxx Famke

Rain Where stories live. Discover now