37. team Valison

814 49 18
                                    

'Isaac sta op' zei Valentino. 'Waarom? Ze wil me niet!' riep ik tegen mijn kussen aan. 'Emma wil je wel en dat ze je gisteren sloeg omdat je háár kust is niet mijn fout' zei Val. Ik kwam overeind. 'Emma heeft me nog nooit geslagen' zei ik. 'Emma is een vrouw en vrouwen zijn nou eenmaal niet te begrijpen' zei Val. 'Ga weg' mompelde ik. 'Je verliest nu niet alleen Emma' zei Val dramatisch. Ik liet me weer met mijn gezicht op bed vallen en stak mijn middelvinger naar hem op. 'Nou ik hou ook van jouw hoor' zei Val voordat hij mijn kamerdeur met een klap dicht sloeg.

~*~

🌹Pov Madison🌹

'Emma kom eens uit bed' zei Madison. 'Nee' mompelde ik. 'Kom op Em, ik ben je beste vriendin en ik laat niet toe dat je je ex slaat. Dat is mijn taak namelijk' zei Madison. Ik gniffel onder de dekens die veranderd in een lach. 'Je mag Isaac niet  slaan want het is gecompliceerd' zei ik. Ik kwam onder de dekens vandaan en zag ineens een Valentino naast Madison staan. 'Waar kom jij vandaan?' vroeg ik. 'Uit mijn moeder' antwoorde Val. 'Ik heb hulp van Val ingeroepen omdat er een portie team Valison nodig is in jullie relatie nodig is' zei Madison. 'Ik had hulp nodig van Mads, ze is mijn knapste partner in crime' zei Valentino. 'En hij is mijn beste asshole' zei Madison.

'Ik wil niet met Isaac praten' zei ik. 'Dan heb je pech want we hebben hem gekidnapt' zei Val. Mijn ogen werden groot. 'Haal hem weg' smeekte ik. Ik verborg me weer onder de dekens en hoopte dat dit een slechte nachtmerrie zou zijn. Ineens voelde ik gewicht letterlijk op me en een deur dichtklappen. Mijn hoofd trok ik boven de dekens en Isaac lag jammerend op mijn bed. 'Auw' zei ik zacht. 'Ik ben ontvoerd door twee malloten' zei Isaac. 'Team Valison bedoel je' zei ik. Isaac lachte en ging staan. 'Ik wist hier niks van in ieder geval' zei Isaac. 'Nee ik ook niet' mompelde ik. Ik had de dekens nog steeds opgetrokken tot mijn neus. 'Ben je ziek?' vroeg Iaaac. 'Nee ik hou van mijn bed' antwoorde ik. Geen domme vragen stellen Isaac.

'Het spijt me dat ik je sloeg' zei ik zachtjes. 'Ik verdiende er wel een' zei Iaaac. Ik gniffel en trek de dekens iets verder naar beneden. 'Is het weer goed tussen ons?' vroeg Isaac zachtjes. 'Ik weet het niet, je hebt me nooit verteld over dat meisje dat je kuste' antwoorde ik. 'Angelina is een vriendin van vroeger. Ze was bij veel dingen mijn eerste zoals mijn kus en de eerste keer bij je weet wel... seks' vertelde Isaac. 'Maar na een maand ging het uit omdat ze te territoriaal was over me en ik niet kon ademen of zij was er al' vertelde hij verder.

'Het spijt me' zei ik na enkele minuten. Ik had meteen het slechtste van hem gedacht en dat was fout. Héél fout. Isaac sloeg zijn armen open en ik ontarmde hem. 'Geeft niet' zei hij zacht. Hij wreef over mijn rug en bleef me stevig vasthouden. Hij was me niet van plan meer los te laten. Hij liet zich samen met mij op bed vallen en we bleven zo liggen.

~*~

Ik zet de kamerdeur op een kiertje en Isaac en ik keken naar binnen. De tv was aan maar op de bank lagen Madison en Val te slapen. Val onderop en Madison lag bovenop hem terwijl Val zijn armen om haar heen had geslagen. 'Awwww' fluisterde ik. Ik vond het oprecht schattig. 'Zullen we ze laten liggen?' vroeg Isaac. Ik keek hem aan en knikte. Ik sloot de deur weer en draaide me om. Team Valison gaan we shippen' zei ik. 'Is goed' zei Isaac.

A/N

Ik ben net voor mijn huis van mijn fiets geflikkerd dankzij dit kut weer. Mijn haar was bevroren en mijn teamleider gaf me diepvries😧. Ik haat dit weer.

Vote

Comment

Follow

Xxx Famke

Rain Where stories live. Discover now