27. praktisch een varken

979 52 5
                                    

'Em geef me een zetje' zei Madison. Ik maakte een kommetje van mijn handen en gaf Madison een zetje. Ze hing de kerstkrans op en sprong weer naar beneden. 'Nog een week tot kerst en overmorgen is het schoolfeest' zei ik. 'Het gaat zo snel' zei Madison. Ik liep naar de tafel waar de kerstballen voor de kerstboom stonden toen Madison een enthousiast gilletje deed. 'EMMA HET SNEEEUUUWWWTTT!!!' gilde Madison terwijl ze op een neer springt. Haar blonde haar ging mee. Ik liep naar het raam en keek net zo verwonderd naar buiten.

🔱Pov Isaac🔱

We gingen de meiden helpen om het café te versieren. Toen we er bijna waren zagen we Emma en Madison naar buiten aan het kijken waren. Val en ik maakte een sneeuwbal en gooide ze recht op de hoogte van hun hoofden. We hoorde een vage gil dus we rende het laatste stuk. 'Sowieso ligt Emma op de grond' zei Val toen hij de deur openmaakte. 'Jullie zijn ook een stel kloothommels soms' zei Emma. Ik moest lachen om het feit dat ik haar nu pas voor het eerst hoorde schelden. 'Zozo we gaan schelden?' vroeg ik. Emma rolde met haar ogen en pakte kerstverlichting uit een doos. 'Het was zeg maar het perfecte moment' antwoorde Emma. 'Awww Little E is boos op Little I' zei Val. 'Ik ben 1,80!' riep ik. 'Woah ik wist niet dat je ongesteld zou worden!' riep Val lachend.

'Ik ben niet boos op hem' zei Emma. Ze was de lampjes op de boom aan het doen en liep daarom rondjes. 'Ik schrok me gewoon te pletter' maakte ze haar zin af. 'Oww ja, natuurlijk' zei Val. Ik lachte en liep naar Emma. 'Emma zou nooit boos zijn op mij' zei ik als ik mijn armen om haar heen sla. 'O echt wel' zei Emma. Ik keek haar quasi geshockeerd aan. 'M-m-maar' zei ik. 'J-j-e s-stottert I-i-i-isaac' zei Val. 'J-ja' zei Madison.

'Dat doe ik normaal nooit' zei ik. 'M-m-maar het i-is nat-t-tuurlijk' zei Emma grijnzend. 'Jij ook al?!' riep ik. Emma begon keihard te lachen en pakte ondertussen een nieuwe snoer lichtjes. 'Je moet je niet schamen voor dat soort dingen Isaac, ieder mens is anders en niemand is perfect' zei Emma. 'Precies dat, Emma bloost veel, jij stottert, Val is overenthousiast altijd en ik knor soms als ik lach' zei Madison. Ik maakte er volgens mij en veel groter probleem van dan dat het daadwerkelijk is. 'Je bent gewoon praktisch een varken' lachte Emma. Madison stak haar middelvinger op naar Emma. Emma rolde met haar ogen en ging ondertussen verder met de laatste snoer.

~*~

'Isaac kan je me helpen?' vroeg Emma. 'Waarmee?' vroeg ik. 'Ik wil deze maretak ophangen' antwoorde Emma. 'Waar moet hij?' vroeg ik. Emma wees naar de plek boven de deur. Ik nam de tak over en hing hem op. Emma klapte in haar handen en ruimde de doos die er stond op. 'Heb je zin om te blijven eten?' vroeg Emma. 'Is goed hoor, mijn moeder is toch nog op zakenreis dus ik zou toch alleen eten' antwoorde ik. 'Ik app zo wel mijn moeder dat ze dan twee extra borden wil neerzetten' zei Emma. 'Twee?' vroeg ik. 'Valentino kan ook blijven eten dan' zei Emma. 'O' zei ik grinnikend.

Emma zette wat dozen weg. 'Auw' zei Emma ineens. Ze kwam overeind en keek naar haar pols. 'Rot kerstballen' mompelde Emma. Ik liep naar haar toe en bekeek de snee. 'Gewoon verband om heen doen, ik doe het wel even' zei ik. Emma liep achter de bar en pakte de EHBO doos.

'Hoe is het trouwens met de hechting?' vroeg Emma toen ik de snee schoon maakte. 'Goed, bijna genezen' antwoorde ik glimlachend. 'Wel grappig dat we elkaar al een keer eerste hulp moesten geven' grinnikte Emma. 'Maar toen was ik de sukkel volgens jouw' zei ik. 'Je bent ook een sukkel' zei Emma lachend. Ik was inmiddels al klaar met het verband. 'Dit is vast wel voor het feest genezen' zei ik. 'Anders ga ik het verband goud verven' grinnikte Emma. Ik lachte zachtjes.

'Wat trek je aan?' vroeg ik. 'Het is een verassing, je zal me nog moeten herkennen tussen de gemaskerde meisjes' antwoorde Emma. 'Ik hoef je alleen maar in je ogen te kijken en dan weet ik dat jij het bent' zei ik. Emma haar wangen begonnen langzaam lichtroze te worden. Ik legde een hand op haar wang en drukte mijn lippen op de hare. Emma legde leunde met haar handen tegen de bar en kuste me terug.

A/N

Ik heb eigenlijk niet veel te vertellen behalve dat ik nog iemand zoek voor de rol van Valentino en Madison. Ik kwam op Cameron Dallas voor Val maar ik weet het eigenlijk niet. Ook voor Madison. Als jullie nog mensen hebben voor de rollen zeg het dan!

Vote

Comment

Follow

Xxx

Famke

Rain Where stories live. Discover now