30. we zijn weer vrienden

924 51 24
                                    

'Waar is Emma?' vroeg ik. Emma's ouders keken me geschrokken aan, waarschijnlijk omdat ik pak stond. 'Die is al aan het slapen, het is vrij laat' antwoorde Emma's vader. Ik knikte en voeld me opgelucht dat Emma oké was. 'Mag ik hasr nog even zien?' vroeg ik. 'Morgen zijn jullie vrij lieverd, liever niet nu nog. Het is laat en je bent moe dus ga rusten asjeblieft' zei Emma's moeder.

~*~

'Ben je boos op me?' vroeg ik. Emma die samen met Madison op de bank netflix aan het kijken waren keken verbaasd op. 'Wat doe jij hier?' vroeg Emma. 'Je was gisteren ineens weg' antwoorde ik. Ik liep richting Emma die nog steeds zat. 'Ja vind je het gek? Ik had helemaal geen zin in gezeik van Adam. Ik wilde een leuke avond met jouw maar jij zoekt confrontatie op met hem' zei Emma. Terecht dat ze boos was, het was ook zo. 'Ja maar ik wilde ook niet dat dit gebeurde' zei ik. 'Wat niet?' vroeg Emma onzeker. 'Dat Adam me na de breuk met Jessica lastig zou vallen' antwoorde ik. 'Wat heeft Jessica hiermee te maken?' vroeg Emma. 'Adam en Jessica zijn broer en zus' antwoorde ik.

🌹Pov Emma🌹

Plottwist. Dit had ik nooit aan zien komen. 'Ik snap het niet' zei Madison. 'Ik ook niet' zei ik. Isaac legde alles uit aan ons. Van het feit dat Isaac, Valentino en Adam die beste vrienden waren tot nu. Ik was zo verward en verbaasd dat ik het niet eens fatsoenlijk kon uitleggen. Alles viel op z'n plek nu. 'Ik wil met ze beide praten' zei ik. 'Emm-' 'Nee Isaac, ik ga met ze beide praten. Ik wil weten waarom ze míj lastigvallen' zei ik als ik opsta. Ik liep naar mijn kamer en trok de kast open.

'Emma ga géén gekke dingen doen' zei Isaac als hij bij mij in de kamer staat. Ik trok de sweater over mijn hoofd en hem vervolgens naar beneden. 'Ik wil dat jij mee gaat' zei ik. Ik trok laarzen aan en ging staan. 'Nu dus' zei ik.

~*~

'Ik sta hier niet achter' zei Isaac als hij de auto voor het huis van Jessica en Adam parkeert. 'Nou ik wil dit' zei ik. 'Ik heb je nog nooit zó standvastig gezien' lachte Isaac ineens. Ik stapte uit en meteen werd ik belaagd door sneeuw. Ik liep naar de voordeur en drukte op de bel. Ineens stond Isaac naast me. 'Ik ben het er niet mee eens' zei Isaac. Op dat moment ging de deur open. 'Little E, leuk dat je er bent. Toch voor het hazenpad gekozen en naar mij te komen?' vroeg Adam grijnzend. 'Waarom val hij mij lastig? Heeft het soms iets te maken met de breuk van Isaac en Jessica?' vroeg ik. Ik keek hem vragend aan en hij mij eerder verbaasd. 'Isa heb je het haar verteld?' vroeg Adam. Isaac knikte alleen. 'Kom binnen' zei Adam als ze ons binnenlaten.

'Het spijt me Emma, mijn woede voor Isaac richtte ik via jouw op hem af' zei Adam. 'Ik weet niet of ik je zo snel kan vergeven, je hebt veel schade aangericht' zei ik. Adam knikte instemmend. 'Maar ik wil geen ruzie meer want we kunnen niet voor altijd in het verleden blijven. We moeten in het heden leven en onthouden dat de fouten die we maken bij opgroeien horen' zei ik. 'Dude ik heb je wel gemist' zei Isaac. 'Ik jouw ook' zei Isaac.

~*~

'We zijn weer vrienden met Adam' zei Valentino ongeloofwaardig. Isaac knikte. 'Ik heb Adamsappel wel gemist' zei Val enthousiast. 'Ik ook, maar Emma en ik gaan iets drinken. Tot morgen' zei Isaac. Val zwaaide en we reden weg.

'Emma ik heb een kant van jouw gezien die ik waarschijnlijk nooit meer zal zien' zei Isaac. 'Hoe bedoel je?' vroeg ik. 'Je was super badass, niet verlegen of onzeker' antwoorde Isaac. Ik voelde dat ik begon te blozen. 'Vind je?' vroeg ik. 'Mij maakt het niet uit hoe je je gedraagt, je bent je fucking perfect' zei Isaac. Ik glimlachte en strook een pluk haar achter mijn oor. 'Wat wil je straks drinken?' vroeg Isaac. 'Mmhhhmmm thee' antwoorde ik glimlachend.

'Een thee voor madam' zei Isaac als hij de kop thee voor mijn neus neerzet. 'Dankje edele heer' grinnikte ik. Isaac lachte even en gaat naast me zitten. 'Heb je zin in kerst?' vroeg Isaac. 'All i want for christmas is you' antwoorde ik. Isaac drukte zijn lippen op de mijne en gelijk kuste ik hem terug. Ik trok me niet veel later terug en hij gaf me nog een vluchtig kus.

A/N

Sorry voor dit shit hoofdstuk maar ja, niet elk hoofdstuk is perfect. Ik wil nog meedelen dat ik een kerstspecial ga schrijven die zo lang mogelijk wordt. 2000+ woorden.

Vote

Comment

Follow

Xxx Famke

P.s. de relatie is te perfect, tijd voor drama😆

Rain Where stories live. Discover now