18. zijn jullie een stel ofzo?

1K 64 17
                                    

Ik ontfermde me meteen over Will die bewusteloos op de grond lag. 'Madison haal Isaac!' riep ik. Madison ontglipte en rende het café uit. 'Zorg dat ze niet bij Isaac komt! riep Adam naar een van zijn meelopers die meteen het café uitrende. Ik had Will in mijn armen vast en had mijn hoofd op de zijne gelegd. 'Waarom doe je dit?' vroeg ik gebroken. 'Ik laat zien wie de beste is sweetie, maar om dat te zijn moet je je vijanden uitschakelen' antwoorde Adam als hij naast me buigt. Hij pakte ruw mijn kin vast. 'En ik heb jouw nodig' grijnsde Adam. Hij trok me weg van Will die nog steeds lag. 'Will!!' gilde ik, ik hoopte dat hij wakker werd maar het gebeurde niet.

🔱Pov Isaac🔱

'Hey! Je snijd me af!' riep Val als hij me een duw gaf. Ik grijnsde en won de race, van GTA. 'Bitch je verslaat me gewoon nooit' zei ik triomfantelijk. Toen ging de bel. 'Ik ga wel' zei ik als ik opsta uit de zitzak. Ik loop naar de deur en zie een hijgende Madison staan. 'Emma, Adam, café, Will is bewusteloos en ik vrees dat Emma is de problemen zit' hijgde Madison. Shit shit shit. 'Val! We moeten Emma helpen!' riep ik. Val kwam in de gang en keek verbaasd naar Madison. Op dat moment ging mijn telefoon.

*met Isaac*

*hey met Adam*.

*waar is Emma!*

*kom naar het voetbalveld om half 9 vanavond. Ik ga nog even genieten van Emma's aanwezigheid*

~*~

'Waar kan ze zijn?' vroeg Madison als we met z'n drieën over het onverlichte voetbalveld liepen. Ineens gingen de lichten aan en zagen we Emma staan. 'Emma!' riep ik. Emma keek mij aan en ze rende naar me toe. Ik tilde haar op en omhelsde haar stevig. 'Gaat het?' vroeg ik bezorgd. 'Ik ben vrijgelaten' antwoorde Emma. Ze klonk verbaasd en niet eens geschrokken. Ik trok haar nog even in een knuffel en was blij dat ze oké was. 'Awwww wat lief, droomprins heeft zijn schatje terug' hoorde we ineens. Ik bleef Emma vasthouden terwijl de rest van het veld werd verlicht.

We keken naar Adam die met minstens 10 aanhangers om ons heen stonden. 'Wat moet je van me?' vroeg ik kwaad. 'Je weet dat ik niet altijd meteen iets wil. Er moet voor worden gevochten, letterlijk' grijnsde Adam. Ik fluit en de jongens komen dichterbij. 'Jij gaat tegen ze allemaal vechten en als je van ze allemaal wint laat ik je met rust. Máár verlies je, dan krijg ik alle macht over Blake South' zei Adam. Ik bleef Emma vasthouden die iedereen scherp in de gaten hield. 'Niet doen' fluisterde ze zachtjes. Ik keek haar aan en in haar ogen zag ik dat ze het meende. 'Deal' zei ik. Adam grijnsde. Ik keek naar Emma die me teleurgesteld aankeek. 'Ga naar het café, Val gaat mee. Als ik over één uur niet terug ben bel je de politie' fluisterde ik. Emma knikte en liet me los. Ik haar niet en ik kuste haar. 'Het spijt me dat ik je zo heb betrokken' fluisterde ik zacht. 'Win asjeblieft' zei Emma zacht. Ik knikte en liet haar los.

Let's go down for business. 'En als ik win!?' riep ik vragend terug. 'Oh? Jij wint echt niet hoor' grijnsde Adam.

~*~

🌹Pov Emma🌹

'Waar blijft hij toch' mompelde ik ijsberend. Will, die met een ijszak tegen zijn hoofd zit, en Madison halen hun schouders op. 'Ik zei toch dat hij bad trouble was' zei Will. 'Dankzij Isaac hebben we tenminste Emma terug' zei Val. Ik stopte met ijsberen en gaf de twee jongens een moordende blik. 'Hou op jullie twee! Ik ben echt super ongerust' zei ik. Op dat moment ging de deur openen stapte Isaac binnen. Ik zuchtte opgelucht en we keken hem aan. 'Zeg toch niet dat je verloren hebt' zei Valentino. 'Heb gewonnen' zei Isaac. Ik liep naar hem toe en knuffelde hem meteen. 'Ik ben zo blij dat je oké bent' zei ik zacht. Isaac begroef zijn hoofd in mijn haar en trok me nóg dichter tegen zich aan. 'Ik ook' zei Isaac zacht. Isaac liet me los en legde zijn handen op mijn wangen.

'Hij valt je nooit meer lastig' glimlachte Isaac. Ik glimlachte en drukte uit blijdschap mijn lippen op de zijne. Isaac kuste me terug tot we gekuch hoorde. 'Zijn jullie een stel ofzo?' vroeg Val. Isaac en ik keken elkaar aan. 'Zijn we?' vroeg ik. 'Jullie gedragen jullie als een' zei Madison. 'Ik heb eerlijk gezegd een snee in mijn schouder die moet worden verzorgd' zei Isaac ineens.

A/N

Ik schrijf te veel
Liesjely waarom link jij mij met een freaking ANANAS?!?!?

Vote

Comment

Follow

Xxx Famke

Rain Kde žijí příběhy. Začni objevovat