33. je spreekt altijd bullshit

936 47 3
                                    

Emma zat met opgetrokken knieën, waar haar hoofd op rustte, naar me te kijken. Ze had mijn hoodie aan die te groot voor haar was waardoor hij pakant tot haar knieën kwam. Dit was haar pyjama vanavond. 'Hou eens op' mompelde ze. 'Emma, i'm your boyfriend' zei ik met een Dark Vader stem. 'Hou ooohhooppp' zei Emma als ze haar hoofd verborg. Ik schoof naar haar toe. 'Kijk me eens aan' zei ik. 'Waarom?' mompelde ze weer. 'Omdat je niks moet aantrekken van de bullshit die ik zeg' zei ik. Emma keek me aan en lachte naar me. 'Je spreekt altijd bullshit' grinnikte Emma. Emma schold nooit, dit was zeldzaam. 'En jij scheldt nooit' zei ik.

Ze verborg haar hoofd weer terwijl ze allerlei dingen mompelde. 'Awwwwhhh je baalt ervan' zei ik grijnzend. Ik kreeg met een harde klap een kussen in mijn gezicht. 'Hé!' riep ik quasi verontwaardigd. Emma zat op haar knieën naar me te kijken met het kussen in mijn hand. Ik lag half op bed half op de grond naar haar te kijken. Ik krabbelde omhoog en gritste een kussen. Ik sloeg Emma tegen haar zij waardoor ze omviel en in een lachbui kwam. Emma lag en ze lachte keihard.

'Dat deed pijn' lachte Emma. Ik pakte haar bij haar middel vast en trok haar dichter tegen me aan. 'Sorry' zei ik. Emma hijgde nog wat na en kwam toen omhoog. 'Tsssss je deed me maar heel licht pijn. Zo sterk ben je niet' zei Emma. Ze keek me aan, met een speelse lach. 'Je bent vervelend' zei ik. Emma rolde met haar ogen en ging liggen. Ik liet me langs haar zakken en keek haar aan. 'Laten we gaan slapen' zei Emma zacht. Ik knikte en we kropen beide onder de dekens.

~*~

Ik werd wakker en wreef over mijn ogen en keek toen naar Emma die naast me lag. Mijn hoodie was inmiddels omhoog gekropen tot net onder haar bh. Ik schoof voorzichtig de hoodie naar beneden en sloeg toen mijn arm om haar heen. 'Morgen' mompelde ze naast me. 'Goeiemorgen' zei ik zacht terug. Emma strekte zich uit en draaide zich naar mij toe. 'Sorry dat ik je slap noemde' zei Emma. 'Geeft niet, ik ben op zijn minst sterker dan jouw' zei ik. Emma gaf me een duwtje en keek me quasi beledigd aan. 'Dat is niet lief' zei Emma zacht. Emma keek naar beneden een wreef met haar vinger over de ring. Ik legde met vinger onder haar kin en duwde haar hoofd omhoog.

'Je weet dat ik dat niet meen' zei ik. Emma knikte en ik boog naat voren om haar te kussen. Emma stond daarintegen op en rekte zich uit.

Pov Emma

'Kom op luiaard. Uit bed hup' zei ik. Isaac keek me net een opgetrokken wenkbrauw aan. 'Wat is er?' vroeg ik. Ik trok gelijk de hoodie omlaag omdat ik dacht dat dat het probleem was. 'Ik probeerde je te kussen' zei hij. 'Dat had ik niet door' zei ik. 'Haha sure' zei Isaac als hij ook opstond. 'Je was amper tien centimeter van me vandaan'.

Isaac liep naar me toe en bleef drie centimeter van me afstaan. 'Je hoeft toch niet altijd met me te kussen?' vroeg ik. 'Ja maar ik wil je altijd kunnen kussen' zei Isaac. Mijn adem happerde even en mijn wangen werden rood. Waarom werden ze rood? What the duck! Isaac lachte ineens en liet zich op zijn bed lachen. 'Wat is er grappig?' vroeg ik. 'Jíj bent schattig' antwoorde Isaac. Ik keek hem verbaasd aan en rolde toen met mijn ogen. 'En jíj bent een kleuter' zei ik. Isaac kwam grinnikend overeind en zat met een kleermakerszit op zijn bed. 'Je bent net een kleine kitten tegenover een tijger' zei Isaac. Ik pakte een kussen en sloeg hem er mee. Echter viel ik bovenop hem. Was ik vergeten te zeggen dat hij geen shirt aan had?

Mijn wangen werden langzaam rood en ik begin flink te blozen. 'Lig je lekker?' vroeg Isaac. Ik duwde mezelf omhoog en stond op. 'Sorry' mompelde ik blozend. 'Geeft niet' zei Isaac. Hij ging ook staan en deed een trui aan. 'Ik ga me even omkleden' zei ik. Isaac knikte en verliet de kamer.

A/N

HAPPY NEW YEAR!!! Ik mag de Helix laten zetten!

Vote

Comment

Follow

Xxx Famke

Rain Where stories live. Discover now