Kapitel 62

1.1K 38 24
                                    

Bara så alla vet, hoppar jag framåt lite här.. Bara cirka 1-2 vecka/veckor. Det händer inget speciellt de veckorna. Men here we go, två veckor senare (efter skidsemestern som inte blev någon skidsemester) :

*Skys POV*

"Harry, jag ska bara dra till affären. Kan jag låna din bil?" Frågar jag.

"Ja, visst." Säger Harry.

"Tack." Säger jag.

Jag går ut i hallen och drar på mig skorna och jackan. Sedan tar jag bilnyckeln som ligger på bänken. Jag går ut genom dörren och stänger den efter mig.

Det var länge sedan jag körde så det känns annorlunda, men det går bra.

Efter en stund kommer jag fram till mataffären. Jag ska bara köpa lite mat.

Jag går in i mataffären och tar en kundvagn som står placerad längs med en vägg. Jag går längre in i affären och stoppar varor i kundvagnen. Den konstiga känslan i magen har kommit tillbaka. Sist jag kände den, var igår och då spydde jag. Som tur var så var Harry inte hemma precis då. Jag gör allt för att slippa det idag. Jag slänger i värktabletter i vagnen och fortsätter sedan vidare. Det känns som magen vrider sig, och det gör ont. Jag tänker tillbaka. Natten i stugan på skidsemestern. Jag har fortfarande inte pratat med Harry om det. Jag vill inte ta upp det, det är inte viktigt längre.

Utan att jag vet ordet av det slänger jag ner ett graviditetstest i kundvagnen. Det är lika bra att vara på den säkra sidan.

Jag betalar för allt jag köpt och stoppar ner det i kassarna. När jag gjort det går jag ut ur affären. Jag lastar in kassarna i bilen och hoppar sedan in bakom ratten. Jag försöker lugna ner mig med att lyssna på radion, men ingenting verkar hjälpa. 

Efter vad som känns som en evighet kommer jag hem. Jag tar ut kassarna ur bagaget och går sedan mot ytterdörren. Jag öppnar dörren och går in. Harry möter mig i hallen.

"Hej!" Säger han och kramar om mig.

"Hej." Säger jag, jag försöker låta lugn på rösten.

"Vad köpte du?" Frågar Harry och sneglar ner i kassarna.

"Mat." Svarar jag snabbt.

Harry skrattar lite.

"Du kan väl gå ut i köket så kommer jag snart.." Säger jag.

Harry nickar och tar en kasse.

"Nej!" Jag nästan rycker den från honom. "Jag menar nej, jag kan ta dom." Säger jag sedan och ler.

Harry ger mig en fundersam blick, "Mår du riktigt bra?"

"Ja, självklart! Jag är frisk som en nötkärna!" Säger jag.

Harry tittar undrande på mig innan han rycker på axlarna och försvinner ut i köket. Jag sätter mig på huk framför en av påsarna och letar efter graviditetstestet. Det ligger i botten. Jag tar upp det och smyger sedan i på badrummet. Jag låser dörren och känner ordentligt så att dörren är låst. Jag tar fram bruksanvisningen, och läser igenom den. Jag gör som det står.

Mina skakiga händer väntar i tre minuter. Jag vågar inte. Hela min kropp skakar.

___________________

Sååå det var det. Jag vill retas. Detta kapitlet är väldigt kort, I know. Men jag ska skriva mer nu. MEN, jag vill gärna ha lite kommentarer om vad ni vill/tror händer.. Bomba min mail!! :DD

"Jag vill veta vad som händer!!!" Kommer det se ut sådär? Hahaha :D

Hoppas att ni är spända på fortsättningen. ;D

HARE BRA!! :) xx

You & I » 1DWhere stories live. Discover now