Kapitel 54

1.3K 37 26
                                    

*Nialls POV*

Klockan är halv sju och jag bestämmer mig för att åka och hämta Linn. Jag sa att jag skulle hämta henne klockan sju, och eftersom att det är en bit att köra kan jag lika gärna köra dit nu. Jag tar på mig mina vita Converse, sedan knyter jag dom. Jag drar på mig min jacka och drar upp luvan. Som sagt vill jag hålla låg profil. 

Jag låser upp min bil innan jag hoppar in. Sedan kör jag mot Linns hus. Eftersom hon bor granne med Harry är det inte svårt att hitta dit. Personalen på sjukhuset hade sagt att det är okej att jag lämnar en stund idag.

När jag kommer fram kliver jag ur bilen och går upp för uppfarten till Linns hus. Jag knackar på dörren och det dröjer inte länge innan en dam öppnar dörren. Hon har rött läppstift och hon har oranget hår, det är väldigt krulligt. Hon har ett par väldigt stora glasögon. 

"Oh hallå! Du måste vara Niall! Jag är Linns mamma och jag bor här med Linn och min make! Linn har sett fram emot den här kvällen väldigt mycket och.."

Linn avbryter, "Jaja, tack så mycket mamma men vi måste gå nu hej då!" Säger hon och går ut tillsammans med mig. 

Jag hinner inte säga något för Linn stänger hastigt dörren mellan oss och sin mamma. 

"Jag är ledsen för henne, hon är väldigt på.." Säger Linn när vi hoppat in i bilen.

"Det är okej." Säger jag och ler.

Jag kan verkligen inte låta bli att le när jag är med henne. 

"Så, vart ska vi?" Frågar Linn.

"Till min favorit restaurang!" Säger jag.

"Och vilken är det?" Frågar Linn och skrattar lite.

"Nandos!" Säger jag.

"Oh jaha.. Jag har aldrig varit där.." Säger Linn.

"Du kommer älska det!" Säger jag.

Linn skrattar lite.

Jag startar bilen och kör i riktningen mot Nandos. Det ligger inte jätte nära här, men samtidigt är det inte jätte långt bort. 

Efter en stund kommer vi fram till Nandos och vi kliver ur bilen. Vi går in i restaurangen. Vi går fram till disken och mannen visar oss till bordet där vi ska sitta, han räcker oss varsin meny och frågar vad vi vill ha att dricka, vi båda tar varsin cola. Jag vill inte dricka alkohol med tanke på att jag måste ta det extra försiktigt med tanke på vad som hänt nu det senaste. Att vara tillbaka här på Nandos ger mig inga härliga minnen. Visst, dom var härliga då men nu är dom inte det längre. Jag kommer fortfarande ihåg kvällen då jag och Sky var här och firade hennes födelsedag. Vi hade det så bra, och jag trodde aldrig att det skulle sluta med att jag sitter här med en annan tjej. Det är ganska underligt. Jag minns också kvällen jag hade här med killarna. Det var den kvällen jag förtörde allt mellan mig och Sky. Vi hade byggt upp en hög vägg men det var som om jag kom med en stor truck och bara välte den. Jag förstörde verkligen allt. Hon har fortfarande inte förlåtit mig, vilket jag inte tycker är konstigt för det jag gjorde var helt oförlåtligt. Visst, jag var full den kvällen men jag förstår ändå att hon blev förkrossad. Att jag går in på en nattklubb och sedan drar med mig självaste Sofia in i ett av toabåsen var nog en av de mest hemska saker jag någonsin gjort. Jag tänker aldrig förlåta mig själv för det. Jag förstörde allt för den jag älskade och för mig själv. Men hon har gått vidare, det som hände är det förflutna och jag måste tänka på att jag faktiskt inte kan hålla på att jaga henne med mina ursäkter för resten av mitt liv, för det kan jag inte. Jag måste gå vidare.

You & I » 1DWhere stories live. Discover now