Kapitel 42

1.4K 42 28
                                    

*Louis POV*

Zayn och Liam har varit borta cirka en timme och jag hoppas att dom lyckats lugna ner Niall så gott det går. Plötsligt ringer min mobil. Jag tar upp den och ser att det är Liam som ringer.

"Hej?" Säger jag.

Liam låter riktigt andfådd och det får mig att undra.

"Louis! Du måste komma! Vi har letat på en massa gator, men vi kan inte hitta Niall!" Säger Liam, det låter som han springer. Det brusar till ibland.

"Fan, jag kommer.." Säger jag. "Var är ni?" Frågar jag sedan.

"Vi är på gatan vid lägenheterna där Niall bor.." Säger Liam.

"Okej.. Kan jag låna din bil?" Frågar jag.

"Ja, nycklarna ligger på bänken i hallen.." Säger Liam.

"Okej, jag kommer snart.." Säger jag.

Vi lägger på och jag rusar ut i hallen. Jag drar på mig mina skor och min jacka sedan tar jag bilnyckeln till Liams bil. Jag öppnar dörren och stänger den lika snabbt bakom mig. Jag går snabbt till Liams bil och låser upp den innan jag hoppar in i förarsätet. Jag stänger bildörren och spänner fast mig innan jag startar bilen. Jag backar ut från uppfarten och kör ut på vägen. Tankarna börjar röra sig kring var Niall kan ha tagit vägen. Liam och Zayn hade ju hunnit iväg efter honom en ganska kort stund efter att han försvunnit. Tankarna på en superkändis, med brutet ben, jätte ledsen, helt ensam ute när det är mörkt ute, gör mig fruktansvärt orolig. Jag kan se små regndroppar som droppar ner på rutan och jag sätter på vindrutetorkarna. Det börjar allt regna mer och mer och jag blir ännu mer orolig för Niall, samtidigt är det synd om Zayn och Liam som står ute i regnet och väntar på mig. Men om dom är smarta kan dom ju gå in i trappuppgången till lägenheterna.

Efter en stund kommer jag fram till kvarteret med lägenheter där Niall bor. Jag stannar bilen vid trottoaren och kliver ur bilen. Jag går bort mot porten och går in där. I trappuppgången sitter Liam och Zayn.

"Kom nu!" Säger jag och de reser på sig.

Vi går ut till bilen och jag hoppar in bakom ratten igen. När alla spänt fast sig och vi stängt dörrarna så frågar Zayn:

"Vad var det som hände egentligen?"

Jag suckar, "Niall såg bara något som han inte borde ha sett.." Svarar jag.

"Vadå för något?" Frågar Zayn oroligt.

"Han såg Sky och Harry tillsammans, utan kläder.." Svarar jag.

"Fan.." Mumlar Liam.

"Vad är det Liam?" Frågar jag.

"När jag var med Niall för ett tag sedan sa han hur ledsen han skulle bli om det hände, han kunde inte förklara det med ord.." Säger Liam.

Jag tittar oroligt på Liam i backspegeln.

"Har ni letat vid tågbanan?" Frågar jag tyst.

Jag ser Liam och Zayn skaka på huvudena i backspegeln.

"Då är det dit vi ska.." Säger jag.

Jag kör mot tågstationen. Det dröjer inte länge innan vi är framme och vi alla kliver ur bilen. Vi smäller igen dörrarna och jag låser bilen. Tågstationen här har flera spår och perronger med en bro ovanför, där man kan gå. Det var där Niall hoppade sist. Jag har hört många historier om den bron. Det har många gånger stått i tidningen om personer som avslutat sina liv från den. Det är hemskt och jag tänker aldrig låta Niall bli en av dom.

You & I » 1DWhere stories live. Discover now