Kapitel 39

1.5K 32 2
                                    

*Harrys POV*

Mina fötter rör sig snabbt över den våta asfalten. Jag måste skynda mig hem.

Så fort jag kommer hem rycker jag upp dörren. Till min förvåning hör jag snyftningar från köket, som om någon gråter. Min glädje att Sky kommer tillbaka pyser på en gång ur mig och jag går bort till köket. På golvet sitter Louis. Gråtandes.

Så fort han ser mig sveper han bort tårarna och tittar förtvivlat på mig. Jag slår mig försiktigt ner bredvid honom.

"Lou, vad är det?" Frågar jag.

Louis blossar upp av ilska. Han är förtvivlad.

"Vadå vad är det?! Du bara stack!! Jag ringde ju dig hur många gånger som helst men du svarade inte ens?! Jag trodde fan att det hade hänt något?! Att du kanske till och med tänkte dra och göra något dumt på grund av att Sky kanske inte överlever länge till?! Fattar du inte hur jävla orolig jag blev för dig?!" Skriker Louis.

Jag ryggar tillbaka.

"Du kan väl i alla fall svara när jag ringer..." Säger Louis, lågt. Hans tårar rinner oavbrutet.

"Louis, jag menade inte -" Han avbryter.

"Nej Harry! Säg inte förlåt! Om du hellre tillbringar din tid med henne, så fine!" Säger Louis och gör en gest med armarna.

Jag öppnar munnen för att säga något men Louis reser sig och går.

Jag suckar och går istället ut i hallen och tar på mig mina skor. Jag drar på mig min jacka innan jag går ut genom dörren.

*Skys POV*

Jag anländer efter en ganska lång busstur till flygplatsen. Det är mörkt ute och klockan är mycket. Hela min kropp är matt på grund av de alla handlingar jag gått igenom med både mamma och Harry.

Jag går in genom porten till flygplatsen och sedan går jag bort till en av diskarna där en dam står. Det är bara cirka två före mig så det går ganska snabbt.

"En biljett till Heathrow tack.." Säger jag.

Damen sliter blicken från mig, jag vet att jag ser hemsk ut och hon är inte den enda som stirrar.

"Varsågod!" Säger damen och försöker se glad ut men jag vet att hon vill veta vad som hänt mig.

Jag betalar och skyndar sedan bortåt. Planet går om cirka en halvtimme och jag vet att man redan kan gå på, så jag går bort mot skylten där det står Heathrow.

Jag slår mig ner på min plats och försöker att koppla av i alla smärtor.

*Harrys POV*

Jag promenerar ensam på gatorna igen. Louis hade troligtvis åkt till Niall på sjukhuset. Jag är nu ensam. Igen.

Mina tankar snurrar omkring. Jag undrar om Sky kommer vilja berätta om något av det som hon nu nyss varit med om? Och hur skulle jag iså fall reagera?

Efter att jag bara gått omkring på gatorna i cirka en halvtimme bestämmer jag mig för att gå hem. Det är sent och min kropp skriker efter att få gå och lägga sig, men jag måste hämta Sky från flygplatsen först.

Så fort jag kommer hem sätter jag mig i bilen och kör mot Heathrow. Det är inte jätte långt dit, men det tar samtidigt en stund att köra dit.

Efter en stund kommer jag fram. Jag parkerar bilen och kliver sedan ur den och låser den efter mig. Jag försöker att hålla låg profil genom att dra upp min luva. Det verkar fungera, men jag är även tvungen att titta ner i marken.

You & I » 1DWhere stories live. Discover now